Forum » Pomoč in nasveti » WD TV Live - problem s povezavo
WD TV Live - problem s povezavo
viljko ::
Živjo,
imam WD TV LIVE Media Player in ASUS WL 500G Premium v2 router. Zadevi sem želel povezat preko ethernet kabla, pa se ne zaznata: router ne zazna naprave (ne utripa nobena številka) in posledično ni signala v WD TV LIVE. Poizkusil sem automatic connection in manual, pa nobena ne deluje. Kaj naj naredim, da bo zadeva delovala?
Thanx vnaprej za odgovor, lp,
M.
imam WD TV LIVE Media Player in ASUS WL 500G Premium v2 router. Zadevi sem želel povezat preko ethernet kabla, pa se ne zaznata: router ne zazna naprave (ne utripa nobena številka) in posledično ni signala v WD TV LIVE. Poizkusil sem automatic connection in manual, pa nobena ne deluje. Kaj naj naredim, da bo zadeva delovala?
Thanx vnaprej za odgovor, lp,
M.
viljko ::
Še to: če povežem media player s kablom ki gre sicer v TV modem od T2 (optika), povezava z internetom deluje. Na netu sem bral da da imajo ASUS routerji in WD TV LIVE težave s kompatibilnostjo ima kdo kaj izkušenj s tem?
Mavrik ::
Če se ne prižgejo lučke pri portih, to pomeni da je nekaj narobe s kablom. Zamenjaj ethernet kabel.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213655 (57118) | scipascapa |
» | Xtreamer ali kaj drugega?Oddelek: Zvok in slika | 19963 (19122) | Han |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22454 (15892) | kamuee |
» | Nakup WD HD TV PlayerOddelek: Kaj kupiti | 5139 (3312) | Robert1 |
» | WDTV Live ali Xtreamer?? to je zdaj vprašanjeOddelek: Zvok in slika | 7806 (3790) | umexteacher |