Forum » Igre » unreal 2 šteka!
unreal 2 šteka!
Klemenn ::
torej ..spodi mate moj računalnik..pa tut lik do webpage k mate še bolj podrobno predstavljeno
nastavitve v unreal 2:
vse na high
1024*768
to po moje ne bi smelo biti preveč za moj comp..a stvar šteka, no ne šteka ampak včasih ko se naloži čist od začetka mičkeno zatika potem pa le še občasno..ampak nisem odštel denarce, zato da bi štekalo
aja..aa in aniso mam na controlled by the application in off.
v tanovih drajverjih mam pa performance na balanced
aja..a je kaki progi oz karkoli, ki bi im v samem špilu prikazovala fps in pa temp procesorja? po možnosti oboje skupi
nastavitve v unreal 2:
vse na high
1024*768
to po moje ne bi smelo biti preveč za moj comp..a stvar šteka, no ne šteka ampak včasih ko se naloži čist od začetka mičkeno zatika potem pa le še občasno..ampak nisem odštel denarce, zato da bi štekalo
aja..aa in aniso mam na controlled by the application in off.
v tanovih drajverjih mam pa performance na balanced
aja..a je kaki progi oz karkoli, ki bi im v samem špilu prikazovala fps in pa temp procesorja? po možnosti oboje skupi
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
Ziga Dolhar ::
Tule spodej maš pa link do že obstoječe teme ... pa direkt link sem ti naredu, da samo klikneš gor, kjer maš vse podrobno predstavljeno.
Klikni tukaj:
::KLIK::
in ne SEM.
Klikni tukaj:
::KLIK::
in ne SEM.
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diablo 4 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 99423 (940) | ZOMG |
» | GTA 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 19423 (4409) | Nyana |
» | Študija varnosti brskalnikov: prvi Chrome, drugi IE, Firefox daleč zadaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21544 (16446) | mikko |
» | UNREAL 2 The Awakening (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8877 (5792) | vander |
» | Cubic Maping v Colinu 2Oddelek: Igre | 1176 (956) | viper |