» »

NLB Klik ne dela

NLB Klik ne dela

Slowenc ::

Morda še komu ne dela?

Na spletni strani izpiše edino:
Napaka!
Storitev trenutno ni na voljo. Prosimo poskusite kasneje ali pokličite tehnično podporo.

Ker je danes nedelja, dela samo njihov kontaktni center, ne pa tudi tehnična pomoč. Vse kar vedo je, da so ponoči izvajali neko nadgradnjo in da so pač težave. Mislim, halooo. A to je vse kar vedo? Takega odnosa pa res nisem pričakoval - "Pač ne dela, probajte kasneje, če pa jutri še vedno ne bo delalo pa pokličite tehnično pomoč."
Storitev ni brezplačna. Ko mi vsak mesec odtrgajo uporabnino, ni pa nobenih težav!
Skiny gate.

Cooler ::

Meni dela...

luky ::

Klik mene dela normalno preko FF in IE.
luky!

Veron ::

Meni dela. Chrome

Yacked2 ::

Slowenc......a je URL ziher pravi, ker je tole phishing site fora :P al pa d te po upisu še enkrat navigira na login page. Bolj nevarno če te napala kdo iz tvojega WLANa/LANa, ker če ti zastrupla DNS, ti bo url pravi pa use, samo podatke bo pa on logiral...

Primer kako lahko je to narediti na FBju (samo v izobraževalne namene : če neznaš napadati, se tudi uspešno ne morem braniti ! Upam da bo moderator razumel in ne bo brisal komentaraja, ker take video najdeš 1.link na YTju)
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!

Slowenc ::

Sedaj je začelo delat, očitno so le uspeli zrihtat software. O kakšnem high availability še niso slišal?
NLB pa vseeno zamerim nonšalantni odnos, da naj pač jutri probam.
Skiny gate.

Bakunin ::

in ljudje so se kar na NLB....

Tr0n ::

Zakaj pa ne bi bli. Trenutno najbolj stabilna, stress testirana slovenska banka.

AndrejS ::

Trenutno najbolj stabilna, stress testirana slovenska banka.
Seveda je najbolj stabilna, če kaj zajebajo pač mi državljani plačamo, v upravi pa si ne glede na uspeh delijo velike nagrade.

Tr0n ::

To si pa pri vsaki uspesni banki. Brez skrbi. :)

Bakunin ::

uspesni banki

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera banka? (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Loža
520159427 (641) Matija82
»

Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )

19454517 (31252) MrStein
»

Najbolj stabilna banka v Sloveniji. (strani: 1 2 )

8224327 (21776) Rupa
»

NLB - kolaps informacijskega sistema? (strani: 1 2 3 4 )

17610374 (7373) Cokolesnik

Več podobnih tem