Forum » Omrežja in internet » Torrenti
Torrenti
gansta ::
Bil je nekoč mininova, meganova, demonoid...vsi z super filtri; veliko nove glasbe....kaj je sedaj, od 5-6 linkov mi ni več ostal nobeden; ima kdo alternativo tem ? Govorimo o publick trackerji (torrentleech....itd..mi ne koristi...)
hvala
hvala
Yacked2 ::
Preberi si PRAVILA Kršiš 8.člen ter še kakšen člen ustave.
Admin zakleni temo !
Admin zakleni temo !
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
gansta ::
Izmenjava datotek ni kazniva če še ne veš, posedovanje le teh pa je; Kdo je rekel da bom karkoli prenašal? Iščem samo alternative za anketo ;)
Machete ::
Bil je nekoč mininova, meganova, demonoid...vsi z super filtri; veliko nove glasbe....kaj je sedaj, od 5-6 linkov mi ni več ostal nobeden; ima kdo alternativo tem ? Govorimo o publick trackerji (torrentleech....itd..mi ne koristi...)
hvala
Koliko pa si prispeval na te strani sam? In koliko jih seedaš še po kakem letu? Upam da veš kam pes taco molim..
ranulokniv ::
Na strani torfinder.net/torrent/ sem našel torrente s slovensko musko, torrenti nimajo vpisanih sledilnikov, ampak samo vklopljen DHT in soležnike.Je komu kaj znanega o tem, zadeva nima nobene povezave z TPB, tam teh torrentov ni ? V enem dnevu sem si prenesel za 1GB , 4 zbirke.
še to , uporabil sem magnet linke in so takoj delovali
Lep pozdrav
še to , uporabil sem magnet linke in so takoj delovali
Lep pozdrav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ranulokniv ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kickass šu po gobe.. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21781 (14347) | PrimozR |
» | Demonoidov operater izpuščen, stran živi dalje pod .hk domenoOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9586 (6444) | D3m |
» | The Pirate Bay se je prodal (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10208 (6840) | Tr0n |
» | V ponedeljek se začne proces Pirate Bay (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 21578 (13796) | Mavrik |
» | Torrenti in MininovaOddelek: Programska oprema | 2522 (2309) | c0dehunter |