Forum » Pomoč in nasveti » Trgovina playgame
Trgovina playgame
PlayGamesi ::
Leprechaun je izjavil:
Kaj, ko se bi raje ukvarjal s poslom, razvijal poslovne ideje, se povezoval z drugimi prodajalci ipd. kot pa, da se ukvarjaš s tako banalnimi stvarmi, kot so debate na forumih. Vsak ima svoje probleme, ki jih mora razčistiti pri sebi (in tistih, ki se jih tičejo), ne pa z naključnimi neznanci, ki jih boli klobasa za le te.
Če pa posla več ne opravljaš z z veseljem in zagnanostjo, zapri in počni kaj drugega (ker v tem primeru, boš tako prej ali slej moral zapreti). Itak naj bi bilo priporočeno, da se na 7 let zamenja delovno okolje.
Marsikatero odlično info zvem od vseh vas, in sem vesel in se tudi uresniči, do zdej so se vedno, zato še enx če si navadn folk ne znamo pomagat, dej mi javi kdo ti bo pomagal?
Zaradi sebe in svoje volje in dela vrjemi da ne bom zapru svoje firme, prej zaradi takih traparij ki se dogajajo, vseeno me te reči prokleto okrepijo, do zdej so se zmer odvijale v dobro smer...
Na 7let zamenjaš delovno mesto, ti lahk trdim 200% da svoje delovno področje oz tvojo voljo in znanje v 7 letih ne napiliš niti pod razno, razen če si genij, mal jih je...v slo dorbre fimre začnejo živet šele po 15, 20letih dela, enake branže, nism jaz tak da kamor piha se obrnem, pča delam in bom delal kar me veseli in le to znam!
PlayGamesi je izjavil:
Leprechaun je izjavil:
Kaj, ko se bi raje ukvarjal s poslom, razvijal poslovne ideje, se povezoval z drugimi prodajalci ipd. kot pa, da se ukvarjaš s tako banalnimi stvarmi, kot so debate na forumih. Vsak ima svoje probleme, ki jih mora razčistiti pri sebi (in tistih, ki se jih tičejo), ne pa z naključnimi neznanci, ki jih boli klobasa za le te.
Če pa posla več ne opravljaš z z veseljem in zagnanostjo, zapri in počni kaj drugega (ker v tem primeru, boš tako prej ali slej moral zapreti). Itak naj bi bilo priporočeno, da se na 7 let zamenja delovno okolje.
Marsikatero odlično info zvem od vseh vas, in sem vesel in se tudi uresniči, do zdej so se vedno, zato še enx če si navadn folk ne znamo pomagat, dej mi javi kdo ti bo pomagal?
Zaradi sebe in svoje volje in dela vrjemi da ne bom zapru svoje firme, prej zaradi takih traparij ki se dogajajo, vseeno me te reči prokleto okrepijo, do zdej so se zmer odvijale v dobro smer...
Na 7let zamenjaš delovno mesto, ti lahk trdim 200% da svoje delovno področje oz tvojo voljo in znanje v 7 letih ne napiliš niti pod razno, razen če si genij, mal jih je...v slo dorbre fimre začnejo živet šele po 15, 20letih dela, enake branže, nism jaz tak da kamor piha se obrnem, pča delam in bom delal kar me veseli in le to znam! Nikoli in nikoli pa se ne bom okoriščal na neko drugo firmo, neko ime, kradel imena, delal bedarije žal eni gremo raje mirno spat, enim je pa vseen, ampka vsakega doleti nekaj ob svojem času, če ne prec pa prav kmalu!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PlayGamesi ()
hojnikb ::
itd, in enako tudi ti ne bi bil pameten, zamisli si le eno, da si vlagal v neko ime, ne glih majhne denarje, svoja leta življenja, nato pa se ti en smeje v glavo, hehe....
registriral bi trademark svojga in tebi podobnih imen in bi jih sedaj lahko bp stožu.
na koncu pa še poslušaš neke buče od strank, karere nimajo z mano dobesedno nič , ali še kaj več da te kličejo zakaj nisi plačal reklame, zakaj nisi neke meile javil itd, sej neki časa to prenašaš, zna ti pa hudo počit, in močn močno upam da mi en dan res ne bo počilo, da mi le ne rata tema, močno upam!
again, treba bo menjat okolje, ker ti škoduje psihičnem zdravju. Preveč si investan v idejo prodaje iger, zato pa nočeš odnehat.
Začni z čistim listom pa se ne ukvarjaj z mercator, gameplay in podobnimi. Prevelike ribe so, da bi lahko kej naredu. Najdi si kako drugo nišo pa gasa. Magari streamaj shirtless nek brezvezn game, mogoče bo pa folk klikal
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
nism jaz tak da kamor piha se obrnem, pča delam in bom delal kar me veseli in le to znam!
drzat se enga istega korita pac ni dobro za biznis; treba je razvijat in inovirat, ne pa upat da bo posel prodaje iger dovolj za celo zivljenje. Tko pac ne gre in potem se zgodi, da te velikani pohodijo. Zal.
ce smo ze pri tvojem brandu; namesto da se kurcis in rines z trdo glavo cez zid (stekamo, si pac take narave) bi se lepo povezal s temi vecjimi prodajalci in prodal svoj brand sirsi publiki.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
val46 ::
Evo, po nekaj dneh,tednih,spet odprem slotech stran in valda...na prvem mestu je še vedno tvoj prispevk. Matr ej, ti res nimaš vsega pošlihtanega tm v svoji glavi. Takrat (pred kakim tednom), sm ti še nekako poskusil pomagat, ti dal kak nasvet, zdej pa...je edino kar ti lahko predlagam, kaka psihiatrična ustanova. Sej ni rečeno, da ti bodo kaj in kako pomagali, ma če druzga ne, vsaj ne boš več drugim težil in lomil "jajca" po tem forumu.
Aja, pa še to...ma da si ti zadnji človek na svetu, k bi prodajal igre pa konzole, od tebe ne kupim nikoli in nikdar nič. Raje grem v gozd in se igram s palčkami partizane pa nemce, kot da bi enemu takemu idiotu dajal zaslužek. Sam moje mnenje, verjamem pa, da je takih s podobnim, če ne celo enakim mnenjem tu gor kar precej.
Aja, pa še to...ma da si ti zadnji človek na svetu, k bi prodajal igre pa konzole, od tebe ne kupim nikoli in nikdar nič. Raje grem v gozd in se igram s palčkami partizane pa nemce, kot da bi enemu takemu idiotu dajal zaslužek. Sam moje mnenje, verjamem pa, da je takih s podobnim, če ne celo enakim mnenjem tu gor kar precej.
Samael ::
itd, in enako tudi ti ne bi bil pameten, zamisli si le eno, da si vlagal v neko ime, ne glih majhne denarje, svoja leta življenja, nato pa se ti en smeje v glavo, hehe....
registriral bi trademark svojga in tebi podobnih imen in bi jih sedaj lahko bp stožu.
Vsaj kar se uporabe domen tiče, ni potrebno registrirati trademarka podobnih imen, v tem eksplicitnem primeru bi bilo dovolj, da ima registriran lasten trademark, pa načeloma dobi udrp postopek proti klonom.
Je pa to pri nas slovencih, ki se prebijamo iz dneva v dan še vedno bolj tako tako ... Lahko si zamišljam, da ima kdaj človek že problem plačati za najemnino prostorov, elektriko, zaposlenim, ne da bi razmišljal še o trademarku. Marsikaj se moramo še naučiti.
Če pustim njegov attitude ob strani (kar je kdaj ob neumnostih, ki jih zapiše težko) ga na nek način razumem. Prilagodi se trgu, naredi nekaj novega, razvijaj poslovne ideje itd... vsa ta terminologija je mogoče blizu mlajšim generacijam, pa še to le nekemu procentu njih, ni pa to čarobna palčka, s katero se da mahati in dati odgovor na vse.
Marsikdo se trudi, prebija iz dneva v dan, pa več kot to enostavno ne gre. Ker ne znamo, ker nismo vsi za vse in podobno. Tudi akrapoviča ali pa pipistrela imamo samo enega v sloveniji.
next3steps ::
Vsaj kar se uporabe domen tiče, ni potrebno registrirati trademarka podobnih imen, v tem eksplicitnem primeru bi bilo dovolj, da ima registriran lasten trademark, pa načeloma dobi udrp postopek proti klonom.
Je pa to pri nas slovencih, ki se prebijamo iz dneva v dan še vedno bolj tako tako ... Lahko si zamišljam, da ima kdaj človek že problem plačati za najemnino prostorov, elektriko, zaposlenim, ne da bi razmišljal še o trademarku. Marsikaj se moramo še naučiti.
Če pustim njegov attitude ob strani (kar je kdaj ob neumnostih, ki jih zapiše težko) ga na nek način razumem. Prilagodi se trgu, naredi nekaj novega, razvijaj poslovne ideje itd... vsa ta terminologija je mogoče blizu mlajšim generacijam, pa še to le nekemu procentu njih, ni pa to čarobna palčka, s katero se da mahati in dati odgovor na vse.
Marsikdo se trudi, prebija iz dneva v dan, pa več kot to enostavno ne gre. Ker ne znamo, ker nismo vsi za vse in podobno. Tudi akrapoviča ali pa pipistrela imamo samo enega v sloveniji.
Saj pravi, da je to njegova dolgoročna naložba. Za dolgoročno naložbo se tudi zapufaš do konca, če verjameš v to. On ima pa polno kanto izgovorov.
PALOMINO ::
Ko tole berem vam ostaja le eno. Lepo prosite moderatorje, da tole temo zaklenejo in izbrišejo.
Tole je...kaj naj rečem...nimam besed.
Vas pa imam v spominu in ne ravno dobrem. Enkrat se mi je mudilo z nakupom (darilo) PS4 + The Last Of Us.
Tak email kot sem ga dobil od vas...česa takega še nisem doživel.
Brez repa in glave, popolnoma zmešano, slovnica nekje na ravni predšolskega otroka.
Po vaših odgovorih tu pa vidim, da greste samo še navzdol.
Vzemite se v roke in poslušajte gospoda Cerarja, ki pravi: "Sem Slovenec. Ne jamram, iščem rešitve." ;)
Tole je...kaj naj rečem...nimam besed.
Vas pa imam v spominu in ne ravno dobrem. Enkrat se mi je mudilo z nakupom (darilo) PS4 + The Last Of Us.
Tak email kot sem ga dobil od vas...česa takega še nisem doživel.
Brez repa in glave, popolnoma zmešano, slovnica nekje na ravni predšolskega otroka.
Po vaših odgovorih tu pa vidim, da greste samo še navzdol.
Vzemite se v roke in poslušajte gospoda Cerarja, ki pravi: "Sem Slovenec. Ne jamram, iščem rešitve." ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PALOMINO ()
Speadge fino hvala za vsako info!
val46 hvala da sem idiot, ne vem kej jaz tebe mogoče vsaj malo, vsaj minimalno žalim?? A resno ne znaš bit normalen, lej raj grdo, neslovnično, dolensko pišem, vrjemi žalim pa v svojem laifu folka ne, na tak način beden ne.
hojnikb , le v info to delam 16let+, vsako leto bolje, zdej po novem pa ne, ker pač folk meša trgovine, resno ne razumem, da me ne kapiraš, če bi ti delal neki z veseljem 20let, vsak dan bolje, na koncu ti pa en to vse pobere...ja itak menjal bi okolje za 20let oz prodajal spet 20let kr ene druge artikle, naj začnem melko prodajat recimo?
3much5me, kanta izogvor? kaskšnih pa, od kje imam jaz neke izgovore, če povem le da, ali se prodaja tko pocen, kjer se po celem svetu ne, to je markator in da mi skopirajo trgovino, ampka itak NE, to so le moji izogovori, laži, bedarije...itak!
PALOMINO zelo se vam oproščam, da je prišlo do mojega meila oz moj meil, kateri je na ravni 5 let starega froca, žal preveč na dan meilov in telefonov, delam pa sam, pa vseeno ker je moje pisanje ne doraslo, mi je pa v glavi doraslo kako preživim sebe in še domače poleg, tko da, če bo želja v bodoče se vam lahko 2x odložim.
scipascapa imaš prav in prosim naj en admin briše zaklene, jaz pa VSE vas prosim le eno, in tudi hočem da me ne žalite z besedami idot, ne vem kaj, ne govrite laži, ker tudi sam ne govrim takih besed nobenemu niti ne želim nobenege ne ažlit in kaj podobnega.
V samo temo se sam ne mislim več oglašat, ker mogoče na 10 folka me en zastopi, vsi ostali pa z veseljem odobravate take reči, imam pa le eno željo, kdor bo imel idejo, dal vse v svojo firmo, delal pridno 15, 20let, da se mu na koncu enako zgodi kot meni, da te počasi povozi, titsi ki ima denar in si to lahk privošči, žal nismo vsi tako rojeni, da nam leti od ne vem kaj, sam denar in ne vem kaj!
LP vsem in brez zamere! In brez zamere do moje grde slovnice!
val46 hvala da sem idiot, ne vem kej jaz tebe mogoče vsaj malo, vsaj minimalno žalim?? A resno ne znaš bit normalen, lej raj grdo, neslovnično, dolensko pišem, vrjemi žalim pa v svojem laifu folka ne, na tak način beden ne.
hojnikb , le v info to delam 16let+, vsako leto bolje, zdej po novem pa ne, ker pač folk meša trgovine, resno ne razumem, da me ne kapiraš, če bi ti delal neki z veseljem 20let, vsak dan bolje, na koncu ti pa en to vse pobere...ja itak menjal bi okolje za 20let oz prodajal spet 20let kr ene druge artikle, naj začnem melko prodajat recimo?
3much5me, kanta izogvor? kaskšnih pa, od kje imam jaz neke izgovore, če povem le da, ali se prodaja tko pocen, kjer se po celem svetu ne, to je markator in da mi skopirajo trgovino, ampka itak NE, to so le moji izogovori, laži, bedarije...itak!
PALOMINO zelo se vam oproščam, da je prišlo do mojega meila oz moj meil, kateri je na ravni 5 let starega froca, žal preveč na dan meilov in telefonov, delam pa sam, pa vseeno ker je moje pisanje ne doraslo, mi je pa v glavi doraslo kako preživim sebe in še domače poleg, tko da, če bo želja v bodoče se vam lahko 2x odložim.
scipascapa imaš prav in prosim naj en admin briše zaklene, jaz pa VSE vas prosim le eno, in tudi hočem da me ne žalite z besedami idot, ne vem kaj, ne govrite laži, ker tudi sam ne govrim takih besed nobenemu niti ne želim nobenege ne ažlit in kaj podobnega.
V samo temo se sam ne mislim več oglašat, ker mogoče na 10 folka me en zastopi, vsi ostali pa z veseljem odobravate take reči, imam pa le eno željo, kdor bo imel idejo, dal vse v svojo firmo, delal pridno 15, 20let, da se mu na koncu enako zgodi kot meni, da te počasi povozi, titsi ki ima denar in si to lahk privošči, žal nismo vsi tako rojeni, da nam leti od ne vem kaj, sam denar in ne vem kaj!
LP vsem in brez zamere! In brez zamere do moje grde slovnice!
V tem primeru si lahko le vesel, da je posel sploh tako dolgo šel. Again, treba se je prilagodit trgu (in konkurenci) sicer pač potoneš. Žal.
Ista situacija z kakšnimi delavci, ki delajo celo življenje v eni fabriki; potem pa stečaj in odpoved. Ker ne zna druga, pa v jok in na drevo.
Če te samo 10% ljudi razume kaj hočeš, potem ti je to dober idikator, da ni problem na drugi strani, ampak pri tebi. Z drugimi besedami; denial.
Sicer pa, o kakšnem odobravanju ti to ? A za boljše cene in konkurenco na trgu ? O kdaj je to narobe :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
PALOMINO ::
Sicer vas po eni strani razumem.
Delate z dušo in srcem, vlagate veliko v podjetje in potem se pojavi nekdo ki vas kopira, niža cene...
To je posel. Posel = vojna.
Vojna, vsak dan. Samo tisti z največjimi živci in obilo mere hladnokrvnosti in iznajdljivostjo obstanejo.
Kruto ampak tako je.
Verjamem, da ste entuziast, da vam igre pomenijo veliko in da ste v tem poslu dobri.
Konec koncev če ne bi bili ne bi tako dolgo preživeli. Tukaj vsekakor moje spoštovanje do vas in do vsakega, ki fura svoj posel.
Ampak je izlivanje žolča po forumih res potrebno?
Ustvarjate si precej negativno reklamo. To je samo dobronameren nasvet, da včasih pred pisanjem raje pojdite na kozarec vode in dolg vdih in izdih. Potem razmislite in odgovorite kot bi odgovoril pravi podjetnik.
Zakaj ne bi tega jamranja in te teme obrnili raje v kaj bolj produktivnega?
In ko že ravno pišem...
Micro Machines - World Series za PS4. Boste imeli na zalogi?
Delate z dušo in srcem, vlagate veliko v podjetje in potem se pojavi nekdo ki vas kopira, niža cene...
To je posel. Posel = vojna.
Vojna, vsak dan. Samo tisti z največjimi živci in obilo mere hladnokrvnosti in iznajdljivostjo obstanejo.
Kruto ampak tako je.
Verjamem, da ste entuziast, da vam igre pomenijo veliko in da ste v tem poslu dobri.
Konec koncev če ne bi bili ne bi tako dolgo preživeli. Tukaj vsekakor moje spoštovanje do vas in do vsakega, ki fura svoj posel.
Ustvarjate si precej negativno reklamo. To je samo dobronameren nasvet, da včasih pred pisanjem raje pojdite na kozarec vode in dolg vdih in izdih. Potem razmislite in odgovorite kot bi odgovoril pravi podjetnik.
In ko že ravno pišem...
In ko že ravno pišem...
Hvala za kritike in pohvale, v teh letih sem na vseh forumih dobil največ info, mogoče bo noro slišat, ampka večina 90% info je iz neta, se pravi glede trga, kaj se rabi, kaj se prodaja-kupuje, nove info, forumi za mojo branžo so bili do sedaj oz so še zelo pomebni, vemo VSI, da mladi največ vejo, imajo največ idej, le če so pravilno usmerjeni zaposleni itd, zato tudi vse ideje, vse zanimivosti sem dobil na večina gajmerskih forumih, marsikdo je veliko pomagal, primogel temu delu, in sam to zelo zelo cenim, zato sem tudi in še veliko sodelujem po forumih, jih nagrajujem, oni pa seveda tudi mene.
Drži pa , da bi bilo bolje vsaj malo razmisliti in ali ne odogovriti ali ja v bodoče po malo večjem razmisleku, žal sem tak , da me zna moj jezik prehiteti, tudi tako pišem, kar mislim napišem (ni niti pod razno lepo, časa za razmisleke in pisanja v piko slovničnega, pa žal nimam ne volje, pa niti znanja...pa vseen se da preživet!
Jst resno NE rad jamram, v teh letih dela ni ne vem kaj mojega jamranja, je glede slovenije, glede tujine, glede vsega, ne pa od tega kar se je zdej začel dogajat, vem in hočem le eno, da naj še mariskdo ve, da ni enako gameplay.si ali playgame.si, je razlika, so druge trgovine, drug folk, večina novih strank tega ne ve, naredil sem mini raziskavo, sodelovalo je skor 60k folka na fbju, cca 88% folka zameša domene trgovine itd...
Micro ps4 naj bi dobil okoli 22.23.06 za vas pa lahko naredim ceno okoli 22EUR, (ker sem zamočil reči, še en x se oproščam) in še en x ponavljam, komur sem naredil karkoli v mojih letih poslovanja kakršno koliko napako škodo, MU LAHKO vseeno sedaj uredim, meni ne igrajo leta garancij, dela, hočem da je nekako za vsakega urejeno...
Nisem pa dodal, ker eni rečete zpari trgovino in je mir, nikoli se noben ne vpraša, če jaz kupim dejmo rečt da na neki večji firmi, ala muller, hofer ne vem kaj, če oni zaprejo trgovino, in da imamo garancije kakkroli v tej trgovini, kaj lahko naredimo? Dobesedno nič, se zapre doo kaj lahko naredimo nič? Lahk se neki tožimo in ne vem kaj čakamo, ampak na koncu ne bo nič...
Če pa jaz zaprem trg, na mojem naslovu, ker je privat, tukaj živim, pa alo mene folk ubije, še 3 do 5let mi bodo hodil okrog hiše in moril glede VSEGA, sam pa vem da tudi če en dan, da nimam firme, in da načeloma NISEM več dolaŽAN nobenemu pomagat kaRKOLI, sam pri sebi vem, da BOM vsakemu pomagal, vsakemu ugodil, ker še en x povdarjam, jaz ko grem spat grem rat spat normalen, ne da bom študiral koga sem ogulejfal, mu skopiral neko domeno, kaj šele trgovino in še kaj več, pač nism tak in ne bom nikoli tak!
Zgodovina sprememb…
c3p0 ::
Če praviš, da so ti vse skopirali, bi po sodni poti zlahka kaj dosegel. Zakaj jih nisi tožil? Še naključne mulce tožiš, ki te žalijo po forumih. Tu bi še toliko lažje kaj dosegel, ker bi dejansko imel dober razlog.
Sicer pa, če ti nekdo lahko tako enostavno vzame idejo in duplicira cel posel, potem v njem mogoče ni neke dodane vrednosti in si lahka tarča.
Sicer pa, če ti nekdo lahko tako enostavno vzame idejo in duplicira cel posel, potem v njem mogoče ni neke dodane vrednosti in si lahka tarča.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Sago lahk se tožiš če imaš ne vem kakšne denarje, oni so se zaščitli, svoje ime , pa kaj naj seljak Damjan toži comshop pa take fore, dejmo bit vsaj minimalno realni, in JA tožil bom parkrat vsakega posameznika, kateri mi bo pisal da sem idot,kradem, prodajam neke kurbe drogo, da ne vem kva delam, VSI imamo svoje pravice, jaz ne žalim nikoli niti enga, in tudi hočem da se mene ne, oz komot zakaj pa ne...
erex kdor molči 9 odgovori...
erex kdor molči 9 odgovori...
kalorijagr je izjavil:
Mercator ostaja gold partner Sonya in kupončki ostajajo.
Pol hrvati kr filajo robo,(al pa so v meu dobili mal keša) ja zakon, spet bo dost dela na črno, polna bolha poceni konzol, sej pravim kdor je mal talenta in da dela za 600 do 900 flik, mu lahk rečem da je čudn, da bo lepš slišat, greš ke nabaviš za 500 1k flik razne robe, prodaš tkoj za 200, 300eur plusa, pa kdo še dela za 1k plače če pa imamo zlatega merkatorja in se da v enem denvu komto pokasirat 200+ čistga, ....res zmagovalci, v tej smeri da enak ps4 na celem svetu ne dobiš nikjer cenej, SLO je fenomenalna dežela za plačkat vse nas ki dajemo v davčno blagajno, davčno? ....bom raj tih..
Zgodovina sprememb…
Gatsu ::
Pa dej nehaj jokat in nared kej na tej svoji prenatrpani spletni štacuni polni nejasnosti in neažurnosti. Če bi pol tolko energije vložil v izboljšanje in poslušal kako upravičeno kritiko, bi imel 90% manj mailov in telefonskih klicev in več časa za pospeševanje prodaje ipd...
Če nardiš 8 ali mogoče 4 razrede osnovne , ti je vse jasno, če pa ne gre pa vpraš kaj ti ni jasno, pa prosim ne se utikat v mene, ker v 5letih kar se mene tiče si sm pametn in pametn, če bi bli vsi taki, kaj bi bla kul slovenija....vse bi bilo tip top..., v trg je 3k iger in na zalogi je 3k+ iger, če te pa moti , ali da si neki fouš že 5let+, pa pali dalje, men je vseen zate, sm tiho ne bom sam veš...pejt mal raje linkat po vseh forumih gameplay.si dej jim mal reklame naredi, ker to znaš..., ti gre od rok in bit prokleto brihtn tudi...škoda k nismo VSI TI, nam bi blo top šit!
Gatsu ::
No vidiš zaradi tega tvojega odnosa imaš poslovne težave in ne samo zaradi Merkatorja, gameplay.si - ki imajo podobno zanič spletno štacuno in ostalih. Ti misliš, da si nezmotljiv in vse narediš prav! In dokler boš tako mislil bo šlo samo še navzdol. Ljudje imajo vedno manj časa in bodo šli raje h konkurenci kjer bodo kupili zadevo z enim klikom in prejeli robo magari v par dneh v primeru nakupa iz tujine, kot pa da izgubljajo čas na komunikaciji preko telefona.
Potem je tu še vedno močnejši digitalni trg, nad katerim si tudi že jamral. Ampak ta trg bo samo še rastel in rastel.
Potem je tu še vedno močnejši digitalni trg, nad katerim si tudi že jamral. Ampak ta trg bo samo še rastel in rastel.
oemdzi ::
PlayGamesi je izjavil:
Kante bencina še nisi prinesel v Comshop oz. GamePlay, da ga zakuriš, kot si to grozil nič krivemu (za bolj ali manj okrog obrnjeno ime tvoje trgovine) prodajalcu po telefonu ? Boš tudi to zanikal ?
Aja nism ti javil, sm ta tedne zaradi vas brezveznjakov , sej nimam besed za vas, za tak folk.....sm ta tedn sm bil na telefonu vsaj 2h za brezveze, klicalo me je vsaj 7 strank ,(zdej snemam vse pogovre in jih tudi kmalu javno pokažem na blogu, vse pogovore, meile in kolk je enega dela zaradi vas talentov), nato ste se vi neki menili za neke reklame v neke ne vem otročarije ali neke knjigice, vrjemi sm kr potrdu reklam za ene 20k eur, če že imamo buđet čist free, pa dejmo plačevat a ni res?? pali na polno....
Tko da sm eno ti rečem, mešajo stranke,meša folk,meša vaš uradni folk, dobavitljei in še mal bolj pomeben folk, komaj čakam da me še en dan iz davčne in inšpekcij zaradi vas kličejo, IN JA kot sem ti omenil že 10x, vsako minuto računam, čakam da se jih nabere,da se splača paoštimat tole..
Aja pozdrav mi na polno Jerneja, Tadeja, pa še vso vašo ekipo,legende ste! Me znaima ko vam zmanka idej, koga boste spet skopiral, kero trgovino, me res zanima?
Na konc rečem še en x legende ste, res ste zanimivi in vse pohvale!
Še eno mini reklamo ti povem, da bomo lepo vsi na fbjih kjer je blizu pol miljona na vseh laikov, pa naj folk bere vaše ideje, komaj čakam....
In še baje najjača info, merkator naj ne bi imel več bonov za sony, ukinjajo enako kot za tobačne izdelke itd
Je vendarle en mal papirje v roke vzel in videl ogromn rdeč minus na sonyu, sm rabijo pa da jim kapne glih 2leti++
Prosim, samo povej da si, oz. se zlaži, da nisi nič krivemu prodajalcu grozil, da mu boš z bencinom požgal delovno mesto ? Je tebi to normalno, normalna poslovna praksa ?
O videotopu oz. Gameplayu ne bom izgubljal besed, so nateguni prve klase, ampak ti se moraš zavedat, da si ti to grozil enemu, ki tu zraven nima popolnoma nič, razen, da so ga tam zaposlili za minimalca. In ne nisem bil jaz ta prodajalec, ga pa osebno poznam.
Bežno sem videl tudi Jerneja, ja on je itak verjetno na kokainu, da lahko deluje v tistem okolju, oz. kolikor mi je znano, je deloval, ker je spokal in ni več zaposlen pri njih...
Skratka te še enkrat vprašam, če se ti zdi to normalno, po telefonu groziti enemu "brezveznemu" prodajalcu, da ga boš zakuril skupaj s trgovino ? Imej vsaj nekaj med nogami in pokliči direkotorja N. Jankoviča in njemu to povej ? Saj ne boš rekel, da ne znaš pogooglat, kdo je direktor Videotopa oz. Gameplaya ?
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
In še nekaj, zdaj vidim, da ti Comshop neki močno gre na živce... Pustimo njihove nenormalne cene in menjave lastništva, vendar si tu spet mimo usekal... Comshop je imel z Videotop le deal v obliki konsignacije, karkoli so tebi ukradli, so ti to ukradli Videotop, dobavitelj teh iger, ki se je šel potem pečat s Comshop, ki je šele pred kratkim prevzel Ljubljanski Gameplay. Mariborski in spletni pa mislim, da je še vedno v lasti Videotopa oz. njihovega žnjtega podjetja enodnevnice "kupisi". Saj me briga tudi za Comshop, vendar vsaj piši stvari o katerih si vsaj malo prepričan.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
Gatsu ti sm preberi zogdovino TVOJIH postov do mene v 5 letih, pa se sam sebe vprašaj kaj je narobe?
Dobesedno ker nisi dobil od mene enega izdelka, nisi bil niti za cent oškodovan se usajaš do mene že 5let, vsi forumi so te polni kritik do mene, zakaj?
ker nisi dobil od mene enega wii uja al kaj že blo, dej lepo te prosim bod fer, jaz svoje hibe rade volje povem, ti pa svojih vrjamem da ne boš nikoli, in ja če sem ti jaz čudak, me pusti na miru, še en x in zandjič te lepo prosiim, pusti me na miru ne blati moje trgovine, moja imena, ne delaj se norce iz mene in podobne, lahk skopiraj vse kaj si ti men že pisal, od davka do ne vem kaj....
oemdzi : prvo kot prvo, mene ne zanima če vas dela 5 , 15, ali 600+, ko jaz pokličem nekam na firmo, in da ne dobim niti nekoga ki je mal več, kot ti praviš tistega minimalca, jaz bi tebi minimalca, TUKAJ se lepo vidi kako ceniš folk, pridi prodajat špile pa praskej za 600eur, dej no....mal se beri sam sebe...
kdo komu kruh žre? tukaj ti še enx povdarjam, jaz sem sam, preživim pa sebe in mojo amti, in fino vas prosim da mi ta kuh požrete...
pa dejmo čist po domače, sm jaz obrnu domeno na glavo, playgame.si moja, vaša gameplay.si jaz delam štalo, da me kliče VAŠ URADNI FOLK, alooo ne več stranke?? kličejo me da se menim za reklame, poslušam kritike, zakaj ne javljam na meil nazaj, če smo se neki dogovrili, folk upije name glede naročil?? pa se to teb zdi realno to, da je fer, da imam jaz vaše delo, da poslušam berem vaše kritike, da me folk kliče sem 20min na gsmu pol mi reče da stoji v Mariboru ali LJ, ....itak da se ti IN VSI VI, se smejete in ste veseli k ne vem kdo, a skopIRAT grete reveža....res ti rečem le eno največji komedijatje ste, pa vsi skup....če nimate idej, dej me vpraš ti bom povedal kako idejo kako se preživi?? Al vam kr playgame prodam, al kaj bi radi?
No gremo dalje, kličem v njihovo trg, a bi lahk nekoga dobil ki je mal višje od prodajalca ( s tem da jaz cenim prodajalca, se lepo vidi kuk ga ti ceniš...minimalc itak, na konc pa lahh nardiš 3x več k ti, pa je še vedno minimalc)), no tistega pobožnega šefa, al da bi imel en TUK JAJC, DA BI POKLICAL MENE, DAMJAN TO SM JAZ NAREDUA, ne vi k teleta, jst nič ne vem, mi trga nismo raziskal, mi ne poznamo Jerneja, mi nikol nismo slišat za tvoj šop, kdo si sploh ti, kaj delaš, ma aloo ne mi klobas prodajat in ne vem kaj govorit....
Dej vzam si minuto ali 30 sekund časa, pa poglej kdo je domeno gameplay ofnal, mene ne zaniam jenrnej, roman, bojan kdo je, AMPKA MOTI ME ENO, pr vas nima niti en pol jajca kaj šele dva, da bi bil tuk človeka pa bi reku JST SM , TOČNO JST, zdej pa povej k...,.Damjan kaj te k.... moti??
...skrivate se vsi, za imeni, nicki, edini sm k vam v glavo rečem sem Damjan Šimenc in vam direkt napišem kaj me moti, vi pa??
Mi nč ne vemo, mi smo fer, mi smo to.....sej je ok, sej ste vse po pravilih naredil, nimam kaj rečt, ampka NIKOLI NE BOSTE niti mal človeka, niti mal kul trgovca, da se ŠLEPAŠ ti in vsi ostali na meni, da delate ZMEDO NA TRGU, DOBESEDNO ZMEDO, ti je pa vseen, itak imaš na minilacu zaposlen folk, kaj tebe briga, ti bom na koncu sm eno še napisal, jaz sm sam 18let, sam imam svojo firmo, sam skrbim za vse, če si klical mene 16 let nazaj si dobil Damjana, če kličeš danes dobiš Damjanna, ne romana al ne vem koga, delam sam, sam požrem vse besede, sam vse uredim, naj mi en za eno slo firmo pove, da dela non stop en,da zmer dobiš šefa glavnega, mu poveš svoje, za vse je en, najbolj pa je imet doo ali ne vem kaj vse od sebe prepisat delat folku sranje, služit na jihovih žuljih,(če bo akj v bdoče lepo doo zapreš in ofnaš novega) delat jim zraho celo in SE Z VESELEJM SMEJAT, svaka vam čast celotni ekipi, enako comshopu zame vrjemte ste VSI enaki, niti en nima za moje pojme mal v glavi,(oz imate full v glavi, ampka v napak smer, okorsitit se na komu če vam ne gre dobesedno nič več, ne prodaja ne nič, pa dejmo še mal gejming spobat, ampka dejo na tako foro da bomo mel na začetku kul reklamo pa Damjna pojahat). ker kar ste naredili MENI NE BOSTE MOGLI DOBESEDNO NIKOLI VEČ SE ODOLŽIT ALI KARKOLI POMAGAT, kokr je šlo men živec do danes zaradi vas,(en kup zrvanikov, na srcu sme bil v tem času opeprian, nima smisla da pišem te traparije ker VEM DA TEBE dobesedno ne zanima nič, če crknem danes, boš skakal od veselja sm 100%)
AMPAK POVDARJAM, kuri mi živce le eno, da me kliče folk zaradi vas, da zgublam čas zaradi vas, vrjemte vsi vi da se naredili sebi tko dobro poslovno nišo, da boste žez 2let lahk vsi na karibih užival v slo pa igre dilal!
Še en x vaši ekipi vsaka čast, poklekem za vašo noro dobro idejo in še en x rečem dolični ste!
Dobesedno ker nisi dobil od mene enega izdelka, nisi bil niti za cent oškodovan se usajaš do mene že 5let, vsi forumi so te polni kritik do mene, zakaj?
ker nisi dobil od mene enega wii uja al kaj že blo, dej lepo te prosim bod fer, jaz svoje hibe rade volje povem, ti pa svojih vrjamem da ne boš nikoli, in ja če sem ti jaz čudak, me pusti na miru, še en x in zandjič te lepo prosiim, pusti me na miru ne blati moje trgovine, moja imena, ne delaj se norce iz mene in podobne, lahk skopiraj vse kaj si ti men že pisal, od davka do ne vem kaj....
oemdzi : prvo kot prvo, mene ne zanima če vas dela 5 , 15, ali 600+, ko jaz pokličem nekam na firmo, in da ne dobim niti nekoga ki je mal več, kot ti praviš tistega minimalca, jaz bi tebi minimalca, TUKAJ se lepo vidi kako ceniš folk, pridi prodajat špile pa praskej za 600eur, dej no....mal se beri sam sebe...
kdo komu kruh žre? tukaj ti še enx povdarjam, jaz sem sam, preživim pa sebe in mojo amti, in fino vas prosim da mi ta kuh požrete...
pa dejmo čist po domače, sm jaz obrnu domeno na glavo, playgame.si moja, vaša gameplay.si jaz delam štalo, da me kliče VAŠ URADNI FOLK, alooo ne več stranke?? kličejo me da se menim za reklame, poslušam kritike, zakaj ne javljam na meil nazaj, če smo se neki dogovrili, folk upije name glede naročil?? pa se to teb zdi realno to, da je fer, da imam jaz vaše delo, da poslušam berem vaše kritike, da me folk kliče sem 20min na gsmu pol mi reče da stoji v Mariboru ali LJ, ....itak da se ti IN VSI VI, se smejete in ste veseli k ne vem kdo, a skopIRAT grete reveža....res ti rečem le eno največji komedijatje ste, pa vsi skup....če nimate idej, dej me vpraš ti bom povedal kako idejo kako se preživi?? Al vam kr playgame prodam, al kaj bi radi?
No gremo dalje, kličem v njihovo trg, a bi lahk nekoga dobil ki je mal višje od prodajalca ( s tem da jaz cenim prodajalca, se lepo vidi kuk ga ti ceniš...minimalc itak, na konc pa lahh nardiš 3x več k ti, pa je še vedno minimalc)), no tistega pobožnega šefa, al da bi imel en TUK JAJC, DA BI POKLICAL MENE, DAMJAN TO SM JAZ NAREDUA, ne vi k teleta, jst nič ne vem, mi trga nismo raziskal, mi ne poznamo Jerneja, mi nikol nismo slišat za tvoj šop, kdo si sploh ti, kaj delaš, ma aloo ne mi klobas prodajat in ne vem kaj govorit....
Dej vzam si minuto ali 30 sekund časa, pa poglej kdo je domeno gameplay ofnal, mene ne zaniam jenrnej, roman, bojan kdo je, AMPKA MOTI ME ENO, pr vas nima niti en pol jajca kaj šele dva, da bi bil tuk človeka pa bi reku JST SM , TOČNO JST, zdej pa povej k...,.Damjan kaj te k.... moti??
...skrivate se vsi, za imeni, nicki, edini sm k vam v glavo rečem sem Damjan Šimenc in vam direkt napišem kaj me moti, vi pa??
Mi nč ne vemo, mi smo fer, mi smo to.....sej je ok, sej ste vse po pravilih naredil, nimam kaj rečt, ampka NIKOLI NE BOSTE niti mal človeka, niti mal kul trgovca, da se ŠLEPAŠ ti in vsi ostali na meni, da delate ZMEDO NA TRGU, DOBESEDNO ZMEDO, ti je pa vseen, itak imaš na minilacu zaposlen folk, kaj tebe briga, ti bom na koncu sm eno še napisal, jaz sm sam 18let, sam imam svojo firmo, sam skrbim za vse, če si klical mene 16 let nazaj si dobil Damjana, če kličeš danes dobiš Damjanna, ne romana al ne vem koga, delam sam, sam požrem vse besede, sam vse uredim, naj mi en za eno slo firmo pove, da dela non stop en,da zmer dobiš šefa glavnega, mu poveš svoje, za vse je en, najbolj pa je imet doo ali ne vem kaj vse od sebe prepisat delat folku sranje, služit na jihovih žuljih,(če bo akj v bdoče lepo doo zapreš in ofnaš novega) delat jim zraho celo in SE Z VESELEJM SMEJAT, svaka vam čast celotni ekipi, enako comshopu zame vrjemte ste VSI enaki, niti en nima za moje pojme mal v glavi,(oz imate full v glavi, ampka v napak smer, okorsitit se na komu če vam ne gre dobesedno nič več, ne prodaja ne nič, pa dejmo še mal gejming spobat, ampka dejo na tako foro da bomo mel na začetku kul reklamo pa Damjna pojahat). ker kar ste naredili MENI NE BOSTE MOGLI DOBESEDNO NIKOLI VEČ SE ODOLŽIT ALI KARKOLI POMAGAT, kokr je šlo men živec do danes zaradi vas,(en kup zrvanikov, na srcu sme bil v tem času opeprian, nima smisla da pišem te traparije ker VEM DA TEBE dobesedno ne zanima nič, če crknem danes, boš skakal od veselja sm 100%)
AMPAK POVDARJAM, kuri mi živce le eno, da me kliče folk zaradi vas, da zgublam čas zaradi vas, vrjemte vsi vi da se naredili sebi tko dobro poslovno nišo, da boste žez 2let lahk vsi na karibih užival v slo pa igre dilal!
Še en x vaši ekipi vsaka čast, poklekem za vašo noro dobro idejo in še en x rečem dolični ste!
PlayGamesi je izjavil:
Gatsu ti sm preberi zogdovino TVOJIH postov do mene v 5 letih, pa se sam sebe vprašaj kaj je narobe?
kdo komu kruh žre? tukaj ti še enx povdarjam, jaz sem sam, preživim pa sebe in mojo ženo in mati, , in fino vas prosim da mi ta kruh požrete..., kr dejte lepo prosim!
Pa dejmo čist po domače, sm jaz obrnu domeno na glavo, playgame.si moja, vaša gameplay.si jaz delam štalo, da me kliče VAŠ URADNI FOLK, alooo ne več stranke?? kličejo me da se menim za reklame, poslušam kritike, zakaj ne javljam na meil nazaj, če smo se neki dogovorili, folk se dere name glede naročil?? pa se to teb zdi realno to, da je fer, da imam jaz vaše delo, da poslušam berem vaše kritike, da me folk kliče sem 20min na gsmu pol mi reče da stoji v Mariboru ali LJ, ....itak da se ti IN VSI VI, se smejete in ste veseli k ne vem kdo, a skopIRAT grete reveža....res ti rečem le eno največji komedijatje ste, pa vsi skup....če nimate idej, dej me vpraš ti bom povedal kako idejo kako se preživi?? Al vam kr playgame prodam, al kaj bi radi?
Zgodovina sprememb…
scipascapa ::
In še nekaj, zdaj vidim, da ti Comshop neki močno gre na živce... Pustimo njihove nenormalne cene in menjave lastništva, vendar si tu spet mimo usekal... Comshop je imel z Videotop le deal v obliki konsignacije, karkoli so tebi ukradli, so ti to ukradli Videotop, dobavitelj teh iger, ki se je šel potem pečat s Comshop, ki je šele pred kratkim prevzel Ljubljanski Gameplay. Mariborski in spletni pa mislim, da je še vedno v lasti Videotopa oz. njihovega žnjtega podjetja enodnevnice "kupisi". Saj me briga tudi za Comshop, vendar vsaj piši stvari o katerih si vsaj malo prepričan.
Gameplaya v LJ ni več.
opeter ::
Koliko vem imajo trgovino samo v Europarku v MB.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
L1nK ::
playgameu se je dokončno odpeljalo. rip damjan
https://www.facebook.com/link.zhizhekian
Zgodovina sprememb…
- spremenil: L1nK ()
namesto da bi gradil dobr imiđž in inoviral, se pa pizdi nad propadajočim poslom. In potem naj kdo resno jemlje takšnega prodajalca.
#brezpodpisa
A imaš ti kakšno psihozo ? A ti moram žnjitič napisati, da nimam na srečo nič z Gameplay, ti si morda psiho, ki se ne zna kontrolirati, Gameplay so pa sociopati, ki se znajo zelo dobro kontrolirati, govorim o vodstvu. Za tistega prodajalca pa sem napisal, da je ubožec za minimalca, zato, ker vem, da je diplomiran in izkoriščan s strani Gameplaya za tisti drobiž... Tvoja bralna sposobnost je nična, če do sedaj še nisi dojel, da sem jaz le občasni kupec in ne celo lastnik ali vsaj vodstveni kader Gameplaya, ti paranoja dela na polno ? Pri Gameplayu sicer ne kupim nič, ker vem kakšni lopovi so, pri tebi pa ne, ker si psihopat, ki se mu zdi normalno groziti nič krivemu prodajalcu, da mu boš požgal delovno mesto. Kaj, ker te ni mogel vezat kam ? V Maribor ? Jaz tebe vprašam, si sploh funkcionalno pismen in razumeš, da se za ene stvari ne moreš obračati na prodajalca, ampak na direktorja, če si želel govoriti z nekom, kot ti praviš z nekom, ki je "nad njim". Prodajalec ti lahko svetuje, rešuje logistične težave s pošiljkami, nakupom, garancijo itd, ne pa odgovarja na vprašanja, zakaj so ti bojda njegovi šefi skopirali idejo...
Machete ::
Mislim da se zadeva lahko zaklene, saj se bolj primernega zaključka ne gre nadejati :)
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
playgameu se je dokončno odpeljalo. rip damjan
Uff delč od tega, dela se na polno, dela se za 70k izdelkov, novo spletno, novo trg v tujini...ojoj...kaj še vse :)
PlayGame nov logo, kmalu tudi nova spletna www.PlayGame.si
logo
logo
Zgodovina sprememb…
opeter ::
No, vidiš. Ukvarjaj se s poslom in delaj tisto, kar te veseli, pa bodo/bomo vsi zadovoljni.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
mora stalkat, da bo imel sodnega materiala za megatožbe, ki jih pripravlja proti nič hudega slutečim nezadovoljnim strankam
kaj se šipapi zahvaljuješ, on vse igre kupi v GB, tako da nimaš nobenega profita od njega
kaj se šipapi zahvaljuješ, on vse igre kupi v GB, tako da nimaš nobenega profita od njega
On je kul, on me pohvali, ti pa sm grajaš in grajaš, pa vseen tudi tebi hvala da me mal opozoriš, da spet ne bom tko prijazn do njega, mal heca more bit hehe...da se ne bomo sm kregal k stare babe...
Zgodovina sprememb…
Se čist strinjam, men edino in pomoje nobenmu niso edino graje, na foro da si nek kurbir, prodajaš drogo,svojo babo, živiš v štali in take... in podobne temu se ne reče glih graja, znam bit nesramen in da bi takega modela dobil v roke da mi take napiše, ma ni zakona da mu svoje uredim povem pokažem kaj je bit ne vem kaj...to men ni všeč in mi ne bo, vse ostalo marsikaj prenesem oz se potrudim tkoj da uredim!
Pa si ti opazil, da v tukajšnji temi si ti edini, ki je sploh omenil, da si kurbir, prodajaš drogo, svojo babo in živiš v štali?
To si napisal že tolikokrat, da si je verjetno to zapomnil že sleherni človek, ki spremlja to temo. Sploh pa v vsako konfrontacijo vlečeš to ven... Raje se osredotoči na to kar te ljudje sprašujejo...
Torej se ti zdi kul, da kot lastnik Playgame groziš prodajalcem konkurence, da jih boš požgal ? Zakaj nisi raje še nižje šel in grozil čistilki, ki jim čisti trgovino, ali še boljše ... Kar vsem njihovim kupcem, da jim boš požgal bajte, če bodo kupovali tam.
Pa prosim, ne spet sanjat, da sem jaz lastnik Gameplaya ali kakorkoli povezan z njimi (nisem več, tudi nisem bil prav dolgo), ker o njih odkrito povem, da so jim lastniki sociopati, ki jim ne bi dal niti centa glede na stvari, ki jih vem...
To si napisal že tolikokrat, da si je verjetno to zapomnil že sleherni človek, ki spremlja to temo. Sploh pa v vsako konfrontacijo vlečeš to ven... Raje se osredotoči na to kar te ljudje sprašujejo...
Torej se ti zdi kul, da kot lastnik Playgame groziš prodajalcem konkurence, da jih boš požgal ? Zakaj nisi raje še nižje šel in grozil čistilki, ki jim čisti trgovino, ali še boljše ... Kar vsem njihovim kupcem, da jim boš požgal bajte, če bodo kupovali tam.
Pa prosim, ne spet sanjat, da sem jaz lastnik Gameplaya ali kakorkoli povezan z njimi (nisem več, tudi nisem bil prav dolgo), ker o njih odkrito povem, da so jim lastniki sociopati, ki jim ne bi dal niti centa glede na stvari, ki jih vem...
Pomoje da joker.si forum poznaš, in pomoje fino poznaš tudi ta folk ki tukaj piše in beri tam , lahk začnem nike pisat, poleg pa lahk dodam kr še naslov in imena tega folka, če bodo hotl, ker večina jih imam...in se čudi, folk je enak...
Me pa zelo čudi, poznaš vse v gpju, še skor kuk računov je izdanih, pa si že 10x napisal jaz nimam nič tukaj, sem le kupec, mal me čudi da si res, da omenjaš neke laži, oz me preseneča so oni zdej začel kr neki v tri dni govorit vsem strankam? še to me čaka ali? vsaj 30 strank imam od jih besedo, ko so klical zanalašč al je to playgame, je marisko pri nih rekel ja, kr dalje povejte...se pravi??
oz zdej sme prebral nism bič več, a parkrat si napisla jaz tam nism delal al kakkroli že, lej sej mi je vseen al delaš tam, drugje men je važno da v svojem laifu uzivaš, postavi se v mojo kožo in še enkrat na glas reci, da je to sve fer kar so anredili, da so res fantje na emstu...hočem od tebe slišat le eno, kaj se ti zdi, če bi ti delal 20let, bil pridn, pol ti pa ne tko naredi, pomoje kakrš si sam, bi ti blo vseen, in bi šel delat raj neki drugega,a ni res? Vrjemi fino da pr men ni tko, akr delam bom delal....
in na koncu še enx dodam, moti me, boni mekrator, ker se s tem podpira delo na črno, kdor ima 10min veselja do prodaje, lahk pokasira tedensko plčao v 3h, nato moti me da je gameplay.si naredil kontra domeno, dela zmoto na trgu, stranke ne vejo kdo pije kdo plača, dokazov je prek 150 strank, moti me, da če nekomu nekaj nism prodal, ali anredil kakrkoli narobe, da me totalno zmerja, težko mi je rečt v fris alo Damjan tole uredi, in ja Damjan bo uredil, ne vem zakaj bi pisal pol tole na forume, se lažem, sm res psiho??
Me pa zelo čudi, poznaš vse v gpju, še skor kuk računov je izdanih, pa si že 10x napisal jaz nimam nič tukaj, sem le kupec, mal me čudi da si res, da omenjaš neke laži, oz me preseneča so oni zdej začel kr neki v tri dni govorit vsem strankam? še to me čaka ali? vsaj 30 strank imam od jih besedo, ko so klical zanalašč al je to playgame, je marisko pri nih rekel ja, kr dalje povejte...se pravi??
oz zdej sme prebral nism bič več, a parkrat si napisla jaz tam nism delal al kakkroli že, lej sej mi je vseen al delaš tam, drugje men je važno da v svojem laifu uzivaš, postavi se v mojo kožo in še enkrat na glas reci, da je to sve fer kar so anredili, da so res fantje na emstu...hočem od tebe slišat le eno, kaj se ti zdi, če bi ti delal 20let, bil pridn, pol ti pa ne tko naredi, pomoje kakrš si sam, bi ti blo vseen, in bi šel delat raj neki drugega,a ni res? Vrjemi fino da pr men ni tko, akr delam bom delal....
in na koncu še enx dodam, moti me, boni mekrator, ker se s tem podpira delo na črno, kdor ima 10min veselja do prodaje, lahk pokasira tedensko plčao v 3h, nato moti me da je gameplay.si naredil kontra domeno, dela zmoto na trgu, stranke ne vejo kdo pije kdo plača, dokazov je prek 150 strank, moti me, da če nekomu nekaj nism prodal, ali anredil kakrkoli narobe, da me totalno zmerja, težko mi je rečt v fris alo Damjan tole uredi, in ja Damjan bo uredil, ne vem zakaj bi pisal pol tole na forume, se lažem, sm res psiho??
Zgodovina sprememb…
Ej, Damjan. Spizdi in uredi svoj posel, ker nas tvoje osebne travme prav malo brigajo.
Pa smo tm, spizdi je res odlična beseda, .....sej mi boš en dan v fris razlagat spizdi in podobne, bova vidla kak zgleda v živo, kuk take besede koštajo....sej bo jok vrjemi!!
aja sory no, na tko lepih besedah!, Š en x hvala!
Ej, Damjan. Spizdi in uredi svoj posel, ker nas tvoje osebne travme prav malo brigajo.
aja sory no, na tko lepih besedah!, Š en x hvala!
Zgodovina sprememb…
po mojem v živo ne bi bil takšen debil, kot si pa tu, tako da morda ne bi bilo potrebe po tako ostrih besedah
Hvala, se ugotovi v današnjem času kdo je debil, zakaj si debil, koliko stane debil....po tihem ti omenim še en x besedo kurbir, je modela koštala okroglih 4,980eur, pa nadaljuj dalje, te fino prosim javi vse kaj sem!
Prsoim nadaljuj zakaj pa ne!
Jst grem pa zdejle doktarju za 6h ker sem debil, pa ker morm spizdt nekam itd, važm je da imam potrdila kar ti delaš, naj se tole nabere, jih je še 20+....dejva dalje, lepo prosim??
Aja imam tuk pametn gsm ,d a lahk od doktarja pišem...kr dejva dalje..., dons ne delam minusa 1k, trpi firma, trpi ne vem kdo....men je kul na koncu sm na izi, ne delam po 5 do 10dni, in pdae prek 5k, dejmo dalje...men ful paše!
Prsoim nadaljuj zakaj pa ne!
Jst grem pa zdejle doktarju za 6h ker sem debil, pa ker morm spizdt nekam itd, važm je da imam potrdila kar ti delaš, naj se tole nabere, jih je še 20+....dejva dalje, lepo prosim??
Aja imam tuk pametn gsm ,d a lahk od doktarja pišem...kr dejva dalje..., dons ne delam minusa 1k, trpi firma, trpi ne vem kdo....men je kul na koncu sm na izi, ne delam po 5 do 10dni, in pdae prek 5k, dejmo dalje...men ful paše!
pa ti si budalo prve klase, stari, dejansko bom začel proaktivno odsvetovati nakupovanje pri tebi vsem, s katerimi imam stike. doslej sem to počel samo ob ekzaktni omembi tvoje trgovine. najprej bom tole temo postal na gaming forumih in kolegom na social networks. ti me pa toži. bomo videli, kdo bo imel več škode. fuck ej, ko misliš, da ne more it bolj retard, znova prestopi mejo mogočega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: L1nK ()
Lej kdo koga žali?? Če mi znaš odgovrit mi boš pokazal da imaš vsaj malo intelegence, mogoče jaz tebe?
Super dodatno pa ti si budalo prve klase,, znam bit še 2h dle odosten zaradi mal dodatnih besed..
in ja, lej dej si vzme formulo v roke, obskuješ forume tožiš folk, ker vemo kaj se v laifu sme kaj ne, in mal manj delaš z igrami, ker ti drugi posu kradejo, treba se znajt in od nekje pokasirat čim več, in ja, tak folk k si ti so idelani za tožbe katere se vlečejo po 4leta+...men paše, na koncu je več vsega, na izi se daleč pride..
Super dodatno pa ti si budalo prve klase,, znam bit še 2h dle odosten zaradi mal dodatnih besed..
in ja, lej dej si vzme formulo v roke, obskuješ forume tožiš folk, ker vemo kaj se v laifu sme kaj ne, in mal manj delaš z igrami, ker ti drugi posu kradejo, treba se znajt in od nekje pokasirat čim več, in ja, tak folk k si ti so idelani za tožbe katere se vlečejo po 4leta+...men paše, na koncu je več vsega, na izi se daleč pride..
Samael ::
pa ti si budalo prve klase, stari, dejansko bom začel proaktivno odsvetovati nakupovanje pri tebi vsem, s katerimi imam stike. doslej sem to počel samo ob ekzaktni omembi tvoje trgovine. najprej bom tole temo postal na gaming forumih in kolegom na social networks. ti me pa toži. bomo videli, kdo bo imel več škode. fuck ej, ko misliš, da ne more it bolj retard, znova prestopi mejo mogočega.
Tudi ti s tem prilivanjem na ogenj ne deluješ kot največji biser dneva. A tekmujeta?
Hvala za budale, hvala za nadaljno reklamo, če bi vidu moja oka, bi sm vidu cin , cin....poznaš ne??
Fora je sm še en k je en veš, kjerkoli omnei en na formu od mene nekja, in anto pridn flk nadaljuje dalje z lažmi, se še mal v drek namaka, pa se namakaj..., ki bi ti vedu kuk iger in konzol treba pordat za 5k, bi bil sm tiho, in bi se mal ??, če se pa nočeš, te bom en dan razsvetlil...da ti bo vse jasno.
Tudi ti s tem prilivanjem na ogenj ne deluješ kot največji biser dneva. A tekmujeta?
čaki RESNIČNO NOČEM, jaz ne prosim nobenega, ne bom pa odnehal če en začne....mi je preveč ok to uredti pravno, ker se mi splača, vsak naj pove kaj ga moti, vsak pa se naj zaveda svojih ebsed, jaz se jih!
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PS4 (strani: 1 2 3 4 … 159 160 161 162 )Oddelek: Konzole | 1341562 (482) | Horas |
» | Tom Clancy's The Division (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44769 (2803) | oo7 |
» | The Last of Us (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 121640 (11391) | oo7 |
» | Konzola za 7 in 9 letnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13991 (11488) | opeter |
» | Fifa 16 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17440 (9694) | Beskomedo |