Forum » Pomoč in nasveti » Trgovina playgame
Trgovina playgame
PlayGamesi ::
Lol me ne moti, to lahk pišeš komot! Sam finoo veš kaj me moti, pa bodi tuk star da se sam zamisli, če en proti tebi piše tko grde besede, oz če ti ne pride do živega je men vsen, ti pa ne veš ku tabletov, kuk droge, kuk bedarije požrem da lahk bereem določene vas modele, da sem vsaj mal fukcionalen, žal ne zaleže vino, šnopc in podobne zgobe, doktar full pomaga!!
Machete ::
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
L1nK ::
Ni čudno, da ti posel visi na nitki in ti propada iz dneva v dan, če si pa v takšnem psihičnem stanju. Kdaj ti bo kapnilo, da kot trgovec tu s tem načinom komuniciranja ne boš dosegel ničesar, ampak si delaš le škodo? Namesto da bi ta čas posvetil uradni komunikaciji s strankami, tu delaš opico iz sebe. Model, ti se ne zavedaš, da bi mi gamerji radi, da bi bil ti uspešen in širil posel,vendar si se znova in znova izkazal za nesposobneža in neresnega, zato smo že davno obupali nad tabo, po tej temi pa še bolj.
https://www.facebook.com/link.zhizhekian
Zgodovina sprememb…
- spremenil: L1nK ()
Ni čudno, da ti posel visi na nitki in ti propada iz dneva v dan, če si pa v takšnem psihičnem stanju. Kdaj ti bo kapnilo, da kot trgovec tu s tem načinom komuniciranja ne boš dosegel ničesar, ampak si delaš le škodo? Namesto da bi ta čas posvetil uradni komunikaciji s strankami, tu delaš opico iz sebe.
še en x zaradi grde besede v enem emsecu nebom nikjer pokasiral čistega 5k, oz grdo rečen vloženega 30 doo 600e, nato renata nadaljnih kr nekaj mesecev, oz če ima model keš plača tkoj, ker je eltno vsaj 800 flik obresti...
Vrjamem da se ne zavedaš kuk časa morm delat za 5k čistega, vsaj 5 mesecev+...tko da, meni se splača vrjemi!
A neb ti modelr aj en dan do mene na pir pa še kaj usput uletu, pa dal mir, pa vidu kuk sm jaz kul dec...hehe
Zakaj že? Nisem ne psihiater ne strokovnjak za management, tako da nimam razloga, da bi se vozil 150km v Novo mesto. Poleg tega si nepismen in neartikuliran, zato močno dvomim, da bi bil pogovor s tabo prijeten v kakršnem koli oziru.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: L1nK ()
PlayGamesi je izjavil:
doktar full pomaga!!
Dvomim, da kakšen za slovensko plačo sprejme ta iziv
Veš kej je keč, en ne pomaga, drug ne pomaga, 16 ne pomaga, jst pa do vsakega papir da mi ne morjo pomagat, k bi vedu kuk je to bolja formula za sodišče k imaš 60 listu v roki podpisov mal bolj pametnih k sem sam in ti kr ne more noben pomagat..., na zadnje sm bil za besedo drogeraš pri 28 zdravnikih...., pri vsakem 1h do 2h, sm 1h dela je 30eur..., pa še pri plačnem, če je potreba večja...
Se pa v današnjem laifu splača le za info, hodit do svojega doktarja ki ga fino plačaš, pol pa vse to počasi nazaj dobivaš, in so ure pgja, ure, doktorja, psihologa,zdravila, nadaljni problemi za zmer, vse se uračuna stranki, gratis...
Zakaj že? Nisem ne psihiater ne strokovnjak za management, tako da nimam razloga, da bi se vozil 150km v Novo mesto. Poleg tega si nepismen in neartikuliran, zato močno dvomim, da bi bil pogovor s tabo prijeten v kakršnem koli oziru.
ah dej na da se ga zapijeva in eno odšpilava, pa ja res edino panika je ena res si daleč, ne vem 150km pot košta pol živeljenja in premoženja, povabim te na moj vikend, poakžem ženo, da ne boš mislu da je tiger, mogoče eno zabrenkava...
lej bolj bit vesel kul dec, k driska, k si taka driska s temi ebsedami da si res driska!
Sam greš post ofnat od kulturi, alo no...resno?
ti povem formulo kaj je prav kaj ni:
Prav ni niti pod razno nekoga zmerjat z grdimi besedami, to te ne nauči net, to te je naučila vsaj upam da tvoja amti fotr do 5ga leta...
Prav ni se delat z manj itelegenčinm folkom budale in pdobne zgobe
Prav je bit v laifu človek, človek beseda za moje pojme pomeni veliko, ampka eni so daleč od človeka..
Prav je skor prva niša tega sranja, kdor skrbi za ta forum, odgovarja uradno, in ja enako kto na jokerju ali tukaj vidim da si lahk mariskdo privošči res lepe besede, dejte se zavedat da zaradi določenih besed folk dela samomore ne vem kaj, tko da bote fer, kar vem da ne boste, vsaj eni...
Link ne držim zamere do tebe, hočm ti pa sm eno rečt, da je bit 100x bul kul človek, sam v sebi, da ne žališ ljudi, če pa imaš ne vem koje vse težave v svojem laifu te pa čist kapiram da to pišeš, ++ drugo je, enmu je vseen za te ebsede, en trpi na polno, tukaj predn napišeš se vsaj vprašaj kako boš ubbil človeka z besedo, jst ti lahk rečem meni ne seže nč do živga, ker pač sem se tak rodil, ti raj ne bom pisal od sebe...
Počak tuk časa, da se zmenmo za en pošten piknik, ne zdej glih k smo na vrhuncu tole temo zapirat, ker čakam mal da se pomenmo kdaj bo pijanska akcija?
val46 ::
Jst ne vem kaj ti ti tvoji dohtarji predpisujejo, sam dobro lih ne more bit :D Pa da ti 28 dohtarju ne more pomagat???kot si sam reku? Jst bi se počasi začel spraševat, kaj je narobe z mano...če se še nisi. K probleme mamo vsi, ne mislit da si ti DAMIJAN edini, ki maš probleme na tem svetu in da ti vsi hočejo sam slabo. Če še nisi pošteku, ti je tu gor že en kup ljudi reklo, da usmeri svoj čas in energijo v prodajo, v ukvarjanje s tvojo trgovino, v iskanje novih tržnih priložnosti...in to po večrat. Sam ne, ti zgleda da svoj čas porabljaš raje za ta forum in zlivanje "gnojnice" na vse okrog sebe. Vsi drugi so krivi da ti stvar ne laufa, da delaš zgubo s trgovino, da bi pa prvo pred svojim pragom počistu, na to pa še pomislit nočeš a? Zdej bi pa še piknike delal, pa ga žural in se ga napival??? Naj ti povem, da delam 6 dni na teden, zato da lahko preživim sebe in otroke in mi za kake piknike, kaj šele napijanje na kraj pameti ne pade...ti bi pa zdej kar to počel?Ne vem...zdravila in alkohol ne gredo skupej menda ;) Že zdej si en "posebneš", tko da si niti predstavljat ne morem, kaj bi šele nato nastalo iz tebe. Če praviš da maš ženo in mater, za katere moraš skrbet...dej,mal se zamisli pa pejdi raje delat, k če ne bo mati lačna, žena pa iz lastnih in raznih prijatelskih izkušenj, vem, da ne bo čakala, da boš ti sam okrog zdravnikov hodil in se na forumih usajal na cel svet, zraven se ga pa še napival. Ker če bo in te pri tem podpira, pol pa...vama ni pomoči, oprosti sam tko je.
Tebi, scipascapa pa...ne, nočem da se da tema izbriše...forumi so nenazadnje zato, da se folk pogovarja in informira o določenih stvareh...in vsakdo, resnično vsakdo, ki bo kdajkoli hotel karkoli izvedet o tej trgovini PlayGame, al pa Gameplay (k po pravici povedano, ne vem več čigava je katera), naj si prebere to temo in se potem sam odloči kje,kaj in kako bo kaj kupil. Jst zase že vem, da me ta trgovina ne vidi, pa če mi da bom za 99% popusta na karkoli. In to le zaradi takih "izpadov" njegovega lastnika.
LP
Tebi, scipascapa pa...ne, nočem da se da tema izbriše...forumi so nenazadnje zato, da se folk pogovarja in informira o določenih stvareh...in vsakdo, resnično vsakdo, ki bo kdajkoli hotel karkoli izvedet o tej trgovini PlayGame, al pa Gameplay (k po pravici povedano, ne vem več čigava je katera), naj si prebere to temo in se potem sam odloči kje,kaj in kako bo kaj kupil. Jst zase že vem, da me ta trgovina ne vidi, pa če mi da bom za 99% popusta na karkoli. In to le zaradi takih "izpadov" njegovega lastnika.
LP
katimm ::
Pazte, da se kdo ne naleze teh vseh bolezni... men je kar slabo kaj vse sem prebral v tej temi in slabo od tega nepismenega pisanja, izvedel pa nič uporabnega. Žal pomoje, če kdaj kupujem bom nazadnje pri tebi Damjan, pa brez zamere sem imel dobro izkušnjo do sedaj. In pa ja, nažalost te dejanja v mladosti/preteklosti oblikujejo in zaznamujejo in tako so prišle tudi te govorice o vsem tem blatenju, katerega si omenil. Niso pa drugi krivi, kriv je v veliki večini dejansko usak sam, ker si sam krojiš usodo in si sam delal bedarije. Ste pa že nekaj stari to bi ja mogl že vedt....
Lp
Lp
rip trgovina playgame, najbolje, da začne dealat priročnike za transeksualce in osebe, ki se iščejo, to je zdaj moderno
oemdzi ::
@PlayGamesi : Ne vem kakšno je tvoje bralno razumevanje, ampak, če nisi opazil, sem Gameplay bolj spljuval kot tebe, tvoja trgovina Playgame je čisto možno, da popolnoma solidna trgovina, ki poskrbi za kupce, ni pa niti približno solidnen tvoj odnos/komunikacija. S takšnim pisarjenjem v ihti sam sebi jamo koplješ, ker očitno pišeš kar ti tisto sekundo pade na misel in se tematika že menjava v kar istem stavku, jaz te moram vsaj 2x brati, da vsaj približno sestavim sliko o tem, kaj si pravzaprav želel povedati.
Me pa vsekakor zanima kaj več o tistem tipu Jerneju, kaj točno je on naredil oz. ukradel. Zdaj samo vem, da ga več ni pri Videotopu aka Gameplay, so ga izkoristili in nogirali ali pa obratno...
Me pa vsekakor zanima kaj več o tistem tipu Jerneju, kaj točno je on naredil oz. ukradel. Zdaj samo vem, da ga več ni pri Videotopu aka Gameplay, so ga izkoristili in nogirali ali pa obratno...
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Ampak ne morem ne morem vrjet da ste tko tko nivni, a resno, dobesedn VSE vrjateme kar si jaz zmislim, vidm da eni čeprav me poznajo po 10let me vseen še ne poznajo...
val46 val formulo sm ti pokazal in vsem ostali, kako jev slo pokasirat minimalno lačo v 1 tednu, če to nisi zmožn, nisi zmožen narediti nič v laifu, brez zamere...ne jamrat , ker smo slovenci, in slovenc se zanjde k podgana, bolj ga matraš, bolj se znajde prav slovenc,.....kdo je zdej slovenc?
Ampka Val to kar ti govorim, akr lahk tudi ti anrediš nit niti mal kaznivo, če oni to pustijo in če imaš slabo plačao zakaj se ne bi znajdu, mogoče edino da bi blo še bolj OK, kupiš ps4, odpreš paket, za 3minute prodaš dalje,r abljen ps4 in to ej vsa zgodba, država pokasira svoj ddv, ni svoj zaslužek iznajdlivost in ti lahk rečem, čeprav te ne poznam vem da si tuk trgovca, da si lahk polovično plčao pokasiraš v 7 dneh...
aja kadar nimam kej delat mal formue obrnem, drugače raje nabijam špile sej se ve...
Val drugače sem vesel, si 5% folka ki kapira kaj pomeni mešat trgovine, totalno zemdo na trgou...
katimm ja pazi se edino, bojazen je da se še kdo res od mene naleze vseh teh reči, najslabša bo ta ,da bo folk neslovnično ful grdo pisal, jaz pa enako ne bom znal prebrat, na konc bo vsaj mir, jaz od tebe nič ne vem, ti od mene enako ne...sicer je tko, kdor emne ne razume, mu lahk narišem, kr znam risat...
L1nK če imaš idejo in da jo znaš speljat , sm ti jaz lahk sponzor, pobrem od tebe le 20% ostalo tvoje, k boš za, ulet en dan na vikend,d a se ga zapijeva....sicer je tko, relano jaz spijem 1 pir tedensko, pa deci vina ob endeljskem kosilu, ampka pozor relano si že pijanec, se pravi sem un vikend pijanec, rekreativni al kak se že kaže nekak tko...počasi se baje daleč rpide, dons deci, čez 5let, litr do 9h dopodlan...niso to heci, sm jaz sm an tej dozi že 20let+...
oemdzi če mene dobr bereš vse razbereš, vem pa da ti je panika, ker pišem kulsko dolensko slovnico, niso mi glih kul, LOLi in pdobne niše, k še ne zna, se navajam, se pravi omg lol, mi je kr ok...
od Jeneja jaz en vem veliko, hotu je z mano delat, men ni glih ok trgovc, to je moje menje, kaj pa on dela, al smuča al sanka, pa vrjemi emen kr ne zanima, ker sm škrt , tolko keša pa ne mislim dajat da si psiho popucam, znam si na cenjši ančin to uredit, eni pač ne....men se mal smiljo, pa vseen vsak ima svoj laif...
Je pa res da si VSEM tem akteri me en akpirajo kopljem jamo, sicer tudi ker je naša slo dežela res mala, tudi če bo jama za celo slo velka, bo vseen mala...upam da imamo kakega hrvata tuki gor, da se še en mal norca dela na račun jame...bore velka ne bo, težko...
Vglavnem vse skup je men tole ena velka komedija, ker pol niti 10% mene ne kapirate, k grem pisat vice, še bolj zagrabte, ne vem, treba se mal zresnit, in ja na koncu za vse nas, net marsikaj prense, to vsi sami veste,e nako jaz, kak se pa besedam posvetiš, si pa na koncu sam kriv.
val46 val formulo sm ti pokazal in vsem ostali, kako jev slo pokasirat minimalno lačo v 1 tednu, če to nisi zmožn, nisi zmožen narediti nič v laifu, brez zamere...ne jamrat , ker smo slovenci, in slovenc se zanjde k podgana, bolj ga matraš, bolj se znajde prav slovenc,.....kdo je zdej slovenc?
Ampka Val to kar ti govorim, akr lahk tudi ti anrediš nit niti mal kaznivo, če oni to pustijo in če imaš slabo plačao zakaj se ne bi znajdu, mogoče edino da bi blo še bolj OK, kupiš ps4, odpreš paket, za 3minute prodaš dalje,r abljen ps4 in to ej vsa zgodba, država pokasira svoj ddv, ni svoj zaslužek iznajdlivost in ti lahk rečem, čeprav te ne poznam vem da si tuk trgovca, da si lahk polovično plčao pokasiraš v 7 dneh...
aja kadar nimam kej delat mal formue obrnem, drugače raje nabijam špile sej se ve...
Val drugače sem vesel, si 5% folka ki kapira kaj pomeni mešat trgovine, totalno zemdo na trgou...
katimm ja pazi se edino, bojazen je da se še kdo res od mene naleze vseh teh reči, najslabša bo ta ,da bo folk neslovnično ful grdo pisal, jaz pa enako ne bom znal prebrat, na konc bo vsaj mir, jaz od tebe nič ne vem, ti od mene enako ne...sicer je tko, kdor emne ne razume, mu lahk narišem, kr znam risat...
L1nK če imaš idejo in da jo znaš speljat , sm ti jaz lahk sponzor, pobrem od tebe le 20% ostalo tvoje, k boš za, ulet en dan na vikend,d a se ga zapijeva....sicer je tko, relano jaz spijem 1 pir tedensko, pa deci vina ob endeljskem kosilu, ampka pozor relano si že pijanec, se pravi sem un vikend pijanec, rekreativni al kak se že kaže nekak tko...počasi se baje daleč rpide, dons deci, čez 5let, litr do 9h dopodlan...niso to heci, sm jaz sm an tej dozi že 20let+...
oemdzi če mene dobr bereš vse razbereš, vem pa da ti je panika, ker pišem kulsko dolensko slovnico, niso mi glih kul, LOLi in pdobne niše, k še ne zna, se navajam, se pravi omg lol, mi je kr ok...
od Jeneja jaz en vem veliko, hotu je z mano delat, men ni glih ok trgovc, to je moje menje, kaj pa on dela, al smuča al sanka, pa vrjemi emen kr ne zanima, ker sm škrt , tolko keša pa ne mislim dajat da si psiho popucam, znam si na cenjši ančin to uredit, eni pač ne....men se mal smiljo, pa vseen vsak ima svoj laif...
Je pa res da si VSEM tem akteri me en akpirajo kopljem jamo, sicer tudi ker je naša slo dežela res mala, tudi če bo jama za celo slo velka, bo vseen mala...upam da imamo kakega hrvata tuki gor, da se še en mal norca dela na račun jame...bore velka ne bo, težko...
Vglavnem vse skup je men tole ena velka komedija, ker pol niti 10% mene ne kapirate, k grem pisat vice, še bolj zagrabte, ne vem, treba se mal zresnit, in ja na koncu za vse nas, net marsikaj prense, to vsi sami veste,e nako jaz, kak se pa besedam posvetiš, si pa na koncu sam kriv.
opeter ::
Jaz sem zdaj že izgubil rdečo nit ... zakaj se že sploh prepirate?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Ne zdej hočmo pikn nardit, pa se vsi bojijo da se bodo na dolenskem do mrtvega zapil, tko da ne vem če bo kej od našga piknika??
Sm to glede piknka pa čist resno mislim, prou rad bi da spoznam vse nas, ki se bockamo, ker vem da smo vsi kul folk, sm priznat si nočmo...
Sm to glede piknka pa čist resno mislim, prou rad bi da spoznam vse nas, ki se bockamo, ker vem da smo vsi kul folk, sm priznat si nočmo...
sirotka ::
PlayGamesi je izjavil:
Ne zdej hočmo pikn nardit, pa se vsi bojijo da se bodo na dolenskem do mrtvega zapil, tko da ne vem če bo kej od našga piknika??
Kaj hudiča pa tebe zdaj mede? Ko sem te (pred 10leti+) spoznal na takratnem Mobikrogu, mi nisi deloval tako zmedeno. Raje odnehaj in si vsaj malo dobrega imena prišparaj, tole je izgubilo vsak smisel...
Vse skup je komedija, dejte folk mal kapirat humorja, 3 strani se že delam norca iz takega folka, ki se do mene dela 10x bolj norca, a vi pa kr ne kapirate??
c3p0 ::
Dobro igraš. Na koncu pa bodo stranke tebe imele za norca, ker bodo raje šle drugam? Who wins?
val46 ::
Ma veš kaj ti povem? Resnica je sam ena...in to mislim da so že prav vsi jo videli in opazili tu gor. In ta je, da ti nimaš vseh čistih. Oprosti, sam tko je...aja,resnica boli pravijo.
Machete ::
Nič. Ta mesec samo kurbe in droga.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Ma veš kaj ti povem? Resnica je sam ena...in to mislim da so že prav vsi jo videli in opazili tu gor. In ta je, da ti nimaš vseh čistih. Oprosti, sam tko je...aja,resnica boli pravijo.
Kaj čmo, nismo VSI idealni na tem svetu, sej veš! Eni ste res eni pač nismo, SI PA VSAJ priznamo, a ne?
Marix nov 349e kos, 3letna garancija
Lp do vseh, brez zamere do vseh, jezn nism na nobenga, ker ali sm jezen ali ne je vse enak, kdor me rabi me dobi na meilu info@playgame.si
Vsem hvala za nasvete, pa vsem oprost kar se tiče mojga grdega pisanja!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PlayGamesi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tom Clancy's The Division (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44624 (2658) | oo7 |
! | PS4 (strani: 1 2 3 4 … 159 160 161 162 )Oddelek: Konzole | 1336492 (108547) | DejchSLO |
» | The Last of Us (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 121217 (10968) | oo7 |
» | Konzola za 7 in 9 letnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13935 (11432) | opeter |
» | Fifa 16 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17398 (9652) | Beskomedo |