Forum » Operacijski sistemi » Motorolin winmodem in Debian/GNU linux?!?
Motorolin winmodem in Debian/GNU linux?!?
madviper ::
A mi, lahko poveste (daste točna navodila) kako usposobit Motorolin winmodem in Debian Linux.
Popvejte mi kje dobit delujoče gonilnike i kako jih namestit.
Pa ne mi pravit, da si naj grem kupit nov modem, ker nimam denarja, da bi novga kopuval in je ta čist ok!
LP mad viper
Popvejte mi kje dobit delujoče gonilnike i kako jih namestit.
Pa ne mi pravit, da si naj grem kupit nov modem, ker nimam denarja, da bi novga kopuval in je ta čist ok!
LP mad viper
I'd like to do something crazy!
dr.J ::
Tista jajca delajo samo z nekaterimi verzijami jedra, se mi pa zdi, da so podporo za Linux pri MutniRoli celo ukinili. Preveris lahko tukaj..
Tako da z njim pod Debianom skoraj gotovo ne boš srfal. Žal. Linux ni tukaj nič kriv.
Tako da z njim pod Debianom skoraj gotovo ne boš srfal. Žal. Linux ni tukaj nič kriv.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.J ()
Gh0st ::
A ne pove že ime dosti?
"winmodem"?
"winmodem"?
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
madviper ::
Ja jedro mam KDE 3.1
Ime pove velik, sam sem našo marsikje že driverje za ta moj modem za Linux, sam jih ni htelo namestit !
Bom pač pa mel wnindowse za srfanje!
Vseeno hvala!
Ime pove velik, sam sem našo marsikje že driverje za ta moj modem za Linux, sam jih ni htelo namestit !
Bom pač pa mel wnindowse za srfanje!
Vseeno hvala!
I'd like to do something crazy!
Gandalfar ::
madviper .. jedra nimas KDE3.1 - to je tvoj desktop/window manager.. jedro pogledas z 'uname -a' ukazom..
zadeva bi ti pomojem lahko delala. Tist link, ki ti ga je Dr.J. dal prej gor ima nek rpm notri. Tist rpm unpackas in probas. Morda bo pa delalo
zadeva bi ti pomojem lahko delala. Tist link, ki ti ga je Dr.J. dal prej gor ima nek rpm notri. Tist rpm unpackas in probas. Morda bo pa delalo
Gh0st ::
Mene je groza. Ljudje zamenjujejo jedro z Namiznim okoljem in misli poganjat Linux.
PROSIM vas! podjite že na Linux Documentation Project in preberite nekaj HOWTO-jev za vaše dobro!!!
PROSIM vas! podjite že na Linux Documentation Project in preberite nekaj HOWTO-jev za vaše dobro!!!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Debian Gnu/Linux kot workstation (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Operacijski sistemi | 119749 (35423) | RedDrake |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15760 (10842) | Eru |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97714 (25371) | Skrat |
» | Vedno debelejši in neokretnejši linux? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12242 (12242) | CCfly |
» | Linux prehitel Windows!Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 2693 (2693) | CaqKa |