Forum » Sedem umetnosti » Iscem serijo
Iscem serijo

SmeskoSnezak ::
Ker nikakor ne vem, kako bi to opisal v naslovu, bom raje takle naredil.
V glavnem, gre se za starejso serijo. Je realna igra uma al kak bi lahko rekel. Vem, da so ljudje tekmovali v raznih intelektualnih igrah, ugankah in tudi drznih proti živalim. Serija teh iger se je stalno končala v neki trdnjavi s kupom denarja za zmagovalca. Bila je predvajana na slovenski televiziji, ker se spomnim podnapisov. Nek obcutek imam, da je bila francoska.
Kdo mi zna pomagat, kero serijo/igro iscem? Nikakor ne najdem na netu imena, opisa, kaj sele kak video posnetek.
p.s.:Če moderator ve za bolj primeren naslov, naj ga popravi:/
V glavnem, gre se za starejso serijo. Je realna igra uma al kak bi lahko rekel. Vem, da so ljudje tekmovali v raznih intelektualnih igrah, ugankah in tudi drznih proti živalim. Serija teh iger se je stalno končala v neki trdnjavi s kupom denarja za zmagovalca. Bila je predvajana na slovenski televiziji, ker se spomnim podnapisov. Nek obcutek imam, da je bila francoska.
Kdo mi zna pomagat, kero serijo/igro iscem? Nikakor ne najdem na netu imena, opisa, kaj sele kak video posnetek.
p.s.:Če moderator ve za bolj primeren naslov, naj ga popravi:/
@ Pusti soncu v srce... @
- spremenilo: SmeskoSnezak ()

Ne, tud jaz sn to našo, ampak ni to. Gre se za intelektualne igre, voditelj jih sprašuje uganke, razna vprašanja ali pa morajo najti neke stvari, spomnim se levov v samem gradu.

Ooooooooooooo... super!! Maš dobesedno gajbo pira v dobrem! :)

Kje bi pa lahko sedaj nasel vsaj prve sezone/dele te serije? Zacela se je namrec ze 1990. Google ne da nobenih pametnih odgovorov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem naslov filma (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Sedem umetnosti | 716668 (18613) | STASI |
! | Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Igre | 467452 (4591) | matobeli |
» | Resident Evil 7 Biohazard (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 46751 (13998) | scipascapa |
» | Ugani igro! (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 33136 (19533) | opeter |
» | The DaVinci Code (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4015 (2571) | mlamat |