Forum » Programska oprema » garmin kartografija za Kubo
garmin kartografija za Kubo
shinko ::
Zdravo,
zanima me, če kdo ve če obstaja kartografija za Kubo in kje jo dobiti. Za Garmin.
Hvala in lp
zanima me, če kdo ve če obstaja kartografija za Kubo in kje jo dobiti. Za Garmin.
Hvala in lp
shinko ::
Na spletni strani sem našel samo "World Map", ampak vprašanje koliko natančno je tukaj pokrita Kuba. Prav za Kubo oz Karibsko otočje pa nisem našel.
@Peter
Ne misli si, da nisem najprej prečekiral, ampak ker nisem našel, sem postavil vprašanje tukaj. Če bi si dobro prebral vprašanje, pa bi videl da sem vprašal "Če kdo ve...", torej, če ne veš, se ne oglašaj in se v prihodnje vzdrži takšnih komentarjev. Ker očitno imaš veliko več kot 2 minuti časa, da lahko pišeš bedarije.
LP
@Peter
Ne misli si, da nisem najprej prečekiral, ampak ker nisem našel, sem postavil vprašanje tukaj. Če bi si dobro prebral vprašanje, pa bi videl da sem vprašal "Če kdo ve...", torej, če ne veš, se ne oglašaj in se v prihodnje vzdrži takšnih komentarjev. Ker očitno imaš veliko več kot 2 minuti časa, da lahko pišeš bedarije.
LP
Yossarian ::
Malce bolj se mu zahvali, ker se je kljub tvoji osornosti potrudil in ti dal pravilen link
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366693 (6455) | hoodaudrey |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123544 (32370) | Kunte |
» | Pixmania.comOddelek: Kaj kupiti | 2027 (1784) | Fadil |
» | Žal vsi krvavi diktatorji ne doživijo sojenja. (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 24600 (23338) | jype |
» | Kitajske oblasti zahtevale registracijo kitajskih spletnih strani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 9165 (7596) | poweroff |