Forum » Kaj kupiti » Kje v evropi kupiti NEXSUS 7
Kje v evropi kupiti NEXSUS 7
hdmi ::
zivjo
Zanima me kje v evropi kupiti nexsus 7 pa da ga lahko firma ki ga prodaja poslje po posti.
Zanima me kje v evropi kupiti nexsus 7 pa da ga lahko firma ki ga prodaja poslje po posti.
keitai ::
Lahk kupiš iz angleške google trgovine preko posrednikov, lahk pa kupiš na ebay.co.uk (jih dost pošilja v Slovenijo).
Magic1 ::
Ščiti te že, da prejmeš delujoč izdelek, a ni garancije za kasneje.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
Ščiti te že, da prejmeš delujoč izdelek, a ni garancije za kasneje.
Sej ne kupuje xingxoiang chinese tablice. Kupu sem Della iz Anglije (bil 2x v sloveniji na servisu), isto HP iz amerike prek ebaya (garancija v Sloveniji bp), Sennheiser in Grado slušalke iz ebay.de (brez problemov z garancijo v Slo, ok grado bi bilo treba poslat v nemčijo), etc. Večina elektronike ima sedaj že evropsko garancijo, če ne že svetovne, se pač prej pozanimaš, preden kupiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: keitai ()
Na ebayu paziš sam na 2 stvari, da ma tip že vsaj nekaj feedbacka (pač ne kupuješ od nekoga z 0 ali 10) ter da ima feedback nad 99% (lahko tudi manj, pač prebereš mal komentarje pri negativnih feedbackih). Trenutno imam čez 500 nakupov na ebayu, nikoli se mi še ni zgodilo, da bi dobil prazno škatlo. To se dogaja na bolhi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 996825 (13) | Machete |
» | ebay (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12270 (4014) | opeter |
» | Acer servis (Zavrnjena garancija) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17256 (14962) | Wrop |
» | Pošta - provizija?Oddelek: Loža | 9988 (9017) | amigo_no1 |
» | DSi: šumniki, uvoz iz USA ?Oddelek: Konzole | 1660 (1285) | c3p0 |