Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ''Zafrkava''
Računalnik ''Zafrkava''
adict123 ::
Pozdravljeni, spet jaz ja, sicer mam sedaj novi problem a vseeno prosim za vašo pomoč.. Vem da je naslov malo čuden a vseeno.. Že 2 Dneva imam isto težavo in sicer računalnik šteka prav šteka, ko grem igrati CoD4 držim levi klik z AK-47 in spustim in mi naprej strelja, ali pa da mi niti ne gre nič premikat.. Tudi na Google Chrome šteka ko kliknem za scroll down ( tisto tam na desni strani ko je črta ) kliknem pa grem dol spustim pa se kr prijeme na tisto črto..No začelo se je v sredo, ko sem si nalozil Bandicam in Real Player, a res nevem kaj bi bilo.. Pregledal sem z Avast! - Celoten Pregled Sistema in mi je zaznalo 1 virus, Visoke ravni.. pa sem ga zbrisal, računalnik še enkrat zagnal pa so bili isti problemi.. Zbrisal sem tudi vse igre, Bandicam, Real Player a še vedno.. Prosim za pomoč, Prijatelj pravi da mi bo po domače povedano računalnik ''crknil'', a nočem da se to zgodi saj je novi, in na svojem računalniku imam dosti pomembnih stvari..
Edit : pozabil sem še, da na Youtube mi vedno da posnetke v 240p..
LP Nejc.
Edit : pozabil sem še, da na Youtube mi vedno da posnetke v 240p..
LP Nejc.
there's no chemical solution to a spiritual problem
- spremenilo: adict123 ()
Grafična pomoje tu nima nič pri tem opravka..
P.S : Računalnik je na pol mrtev.. komaj sem ga dobil gor na internet..
P.S : Računalnik je na pol mrtev.. komaj sem ga dobil gor na internet..
Xserces ::
A imaš možnost zamenjat grafično kartico ter delovanje računalnika preizkusit z drugo?
+1
drugace pa format in pa lepo driverje na nov gor
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Xserces : nebi bila dobra ideja saj nimam Orginalnega Windows 7,
drugače če vam bo to kaj pomagalo : je virus.. ker mi je Windows 7 Sesul in sem ga komaj prizgal
drugače če vam bo to kaj pomagalo : je virus.. ker mi je Windows 7 Sesul in sem ga komaj prizgal
c00L3r ::
Preveri temperature s SpeedFan. Lahko da se ti pregreva in sistem sam spusti frekvenco procesorja. Če imaš možnost odpri računalnik in preveri, če se ventilatorji vrtijo.
Prenosnik imam, Raynor : Moj Trdi Disk, Ne Sprejema NeOrginalnih Windosov, sem že sam poskusil in dal tudi Prijatelju in ni šlo..
In še nekaj sem ugotovil, če dam ctrl in levi klik v CoD4 je enako kot da samo levi klik drzim pa samo strela.. nekaj mora biti.. prosim še za vnaprej če kdo pomaga
In še nekaj sem ugotovil, če dam ctrl in levi klik v CoD4 je enako kot da samo levi klik drzim pa samo strela.. nekaj mora biti.. prosim še za vnaprej če kdo pomaga
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: adict123 ()
c00L3r ::
No, kaj pravijo temperature? Recimo v windows-ih, ko ni noben program pognan?
Aja, na vsak računalnik se dajo namestit windowsi. Tako originalni, kot tisti drugi :P Ker ni razlike med original in ne original med namestitvijo.
Aja, na vsak računalnik se dajo namestit windowsi. Tako originalni, kot tisti drugi :P Ker ni razlike med original in ne original med namestitvijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 133843 (19089) | Bantani |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74596 (17362) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71404 (13309) | oo7 |
» | Dobre Online Igrce Za Slab RacunalnikOddelek: Igre | 3020 (1902) | BigSexy |
» | Nakljucno resetiranje racunalnika (asus p45, hd 4870...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2161 (1316) | Mordecai |