Forum » Izdelava spletišč » Wordpress Content
Wordpress Content
w0pa ::
LP.
Imam sledeč problem skodiral sem spletno stran (HTML +CSS) sedaj pa moram še za Wordpress. Ker sem še bolj, kot ne začetnik v WP bi prosil za pomoč. Delam BLOG... Problem je pa v tem, da ko napišem neko objavo npr. Da napišem bla bla bla in mi avtomatsko potem, ko preveč napišem gre TEXT v ozadje se ne vidi...
Kaj naj bi bila napaka ?.
Glej sliko kako gre text, kar v ozadje...
Že vnaprej se zahvaljujem .
Imam sledeč problem skodiral sem spletno stran (HTML +CSS) sedaj pa moram še za Wordpress. Ker sem še bolj, kot ne začetnik v WP bi prosil za pomoč. Delam BLOG... Problem je pa v tem, da ko napišem neko objavo npr. Da napišem bla bla bla in mi avtomatsko potem, ko preveč napišem gre TEXT v ozadje se ne vidi...
Kaj naj bi bila napaka ?.
Glej sliko kako gre text, kar v ozadje...
Že vnaprej se zahvaljujem .
Mipe ::
Kaže, da ima ta večji kontejner overflow:hidden ali nekaj takega in da je kontejner, ki vsebuje besedilo, kratko malo prevelik. Preveri tudi text-overflow.
w0pa ::
Sedaj me pa še nekaj bolj podrobno zanima... Imam pač to spletno stran vse lepo in prav, a nastane problem da jaz hočem imeti npr. Domov, Novice, Aktualno. Rad bi pa to, da se na prvi strani (domov) pojavljajo vse novice, ki jih jaz objavim. Potem pa jih lahko po kategorijah uvrstim npr. jo dam še pod AKTUALNO... Upam,da razumete kaj mislim. Kako je treba skodirati ?...
Hvala za pomoč. Pišem pod to, da nebi na novo odpiral teme...
Hvala za pomoč. Pišem pod to, da nebi na novo odpiral teme...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: w0pa ()
Tody ::
Wordpress ima v ta namen kategorije. In mu pač samo dodaš link do kategorije in ti bi zlistal vse članke v tej kategoriji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345544 (4681) | sunniegoldie |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274250 (3668) | edi123 |
» | ocenite stran (ja spet:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15085 (12048) | Tody |
» | Pomoč pri spletni strani (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8118 (5579) | gepard69 |
» | wordpress pluginsOddelek: Izdelava spletišč | 957 (850) | Tody |