Forum » Izdelava spletišč » Menu v WP in napake
Menu v WP in napake
winlins ::
Pozdravljeni,
Posodabljam spletno stran podjetja ki uporablja wp namreč celotni menu je bil spremenjen v kodi dodatno zapisano z drop down, ker pa je bilo potrebno posodobiti tudi drop down menu sem to naredil problem pa nastane ko pride obiskovalec na stran vidi vse stare podatke če pa pogledam stran jaz kjer sem prijavljen v sistem vidim stran kot mora biti(novo) npr. komentarji so izklopljeni obiskovalec jih vidi vklopljene ampak ne more komentirati kar ni pravilno.
Celotno zadevo sem pregleda vse datoteke kodo in ne najdem nič. Ima mogoče kdo s tem kakšne izkušnje.
Hvala!
Lp, Gregor
Posodabljam spletno stran podjetja ki uporablja wp namreč celotni menu je bil spremenjen v kodi dodatno zapisano z drop down, ker pa je bilo potrebno posodobiti tudi drop down menu sem to naredil problem pa nastane ko pride obiskovalec na stran vidi vse stare podatke če pa pogledam stran jaz kjer sem prijavljen v sistem vidim stran kot mora biti(novo) npr. komentarji so izklopljeni obiskovalec jih vidi vklopljene ampak ne more komentirati kar ni pravilno.
Celotno zadevo sem pregleda vse datoteke kodo in ne najdem nič. Ima mogoče kdo s tem kakšne izkušnje.
Hvala!
Lp, Gregor
cen1 ::
Nimam izkušenj točno z wp ampak sem že imel primer serverja ki je php strani imel keširane in če si spreminjal kodo si moral ubit php proces da jo je nato šel ponovno iskat na disk namesto direkt iz pomnilnika.
winlins ::
Potem je varianta resetirat strežnik namreč na strežniku je cpanel nisem pa administrator da bi lahko poskusil. Je kakšna varianta?
Lp,
Lp,
cen1 ::
V bistvu ČE je to res edini problem, potem rabiš dostop do lupine in ubit php proces ki poganja tisto stran (ps aux + kill). Bi pa restart strežnika najbrž ravno tako deloval. Še ena varjanta je da pogledaš v nastavitve serverja in izklopiš caching.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cen1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razvoj aplikacije za oddaljeno naročanje preko tablicOddelek: Programiranje | 2752 (2103) | Ales |
» | Menuji, katere je možno po mili volji spreminjati.Oddelek: Izdelava spletišč | 1574 (1403) | Tody |
» | [ASP.NET] problemOddelek: Izdelava spletišč | 2193 (1843) | Microsoft |
» | Drop down meni!Oddelek: Izdelava spletišč | 1964 (1717) | ACE |
» | PHP/HTML strokovnjaki help!Oddelek: Izdelava spletišč | 1847 (1558) | TheHijacker |