Forum » Zvok in slika » problem tv povezava s prenosnikom (HDMI)
problem tv povezava s prenosnikom (HDMI)
dtriller ::
Ker na netu nisem našel nič, kar bi mi pomagalo rešiti težavo sem se odločil, da povprašam še tukaj na forumu
Imam teden dni star prenosnik http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac......1-i7-2670qm-8gb in mi v teh 5ih dneh še ni uspelo vzpostaviti povezave prenosnik+lcd tv (HDMI)
Problem: prenosnik priklopim na lcd tv lg5500 s hdmi kablom (poskusil sem s tremi različnimi Hdmi kabli) in mi prenosnik ne zazna nobenega tv-ja, medtem ko hišni računalnik in povezava hdmi na lcd tv deluje normalno. Poskusil pa sem priklopiti prenosnik na računalniški monitor Samsung, tudi hdmi in zadeva deluje normalno na obeh ekranih.
Se pravi: prenosnik na lcd tv NE DELUJE
prenosnik na monitor DELUJE
hišni računalnik na obeh zaslonih DELUJE
Upam, da se najde kdo, ki ima izkušnje s takim ali podobnim problemom, ker sem ravno zaradi tega šel kupit nov prenosnik.
Imam teden dni star prenosnik http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac......1-i7-2670qm-8gb in mi v teh 5ih dneh še ni uspelo vzpostaviti povezave prenosnik+lcd tv (HDMI)
Problem: prenosnik priklopim na lcd tv lg5500 s hdmi kablom (poskusil sem s tremi različnimi Hdmi kabli) in mi prenosnik ne zazna nobenega tv-ja, medtem ko hišni računalnik in povezava hdmi na lcd tv deluje normalno. Poskusil pa sem priklopiti prenosnik na računalniški monitor Samsung, tudi hdmi in zadeva deluje normalno na obeh ekranih.
Se pravi: prenosnik na lcd tv NE DELUJE
prenosnik na monitor DELUJE
hišni računalnik na obeh zaslonih DELUJE
Upam, da se najde kdo, ki ima izkušnje s takim ali podobnim problemom, ker sem ravno zaradi tega šel kupit nov prenosnik.
McLuzo ::
kot prvo, povezava ne dela, torej ne vem kakšen laptop imaš.
Gonilnike za grafično si naložil (zadnje)?
Gonilnike za grafično si naložil (zadnje)?
Zheegec ::
Prva stvar novi gonilniki, druga stvar nekateri TVji imajo težave s tem, sem že videl primer, ko na 2h TVjih ni delovalo, na 30h ostalih pa
V trgovino pa naj sprobajo na drugem TVju še...
V trgovino pa naj sprobajo na drugem TVju še...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585942 (25271) | Dominator |
» | HDMI ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 6099 (5034) | Alessio983 |
» | Slika iz prenosnika na lcd tvOddelek: Zvok in slika | 1125 (1032) | revvs |
» | Manj prodanih LCD-televizorjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 7579 (6432) | djordjevic |
» | Težava z LCD-jem na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2540 (2064) | KTr1sk |