» »

V premislek pred nakupom novega prenosnika

V premislek pred nakupom novega prenosnika

Igor3 ::

Pred 2 leti sem bil tudi sam v dilemi. Odločil sem se za HP prenosnik Compaq 6830s.

Da bi se lažje odločili in mogoče nekoliko zmanjšali obseg izbire, bom podelil svojo izkušnjo z vami. Računalnik sem v 2 letih imel na servisu 9X! (Spodaj je podrobnejši seznam popravil in napak)

Laptop sem redno peljal na servis Birotehna. Vsakič so zagotavljali, da z računalnikom ni nič narobe ali, da so težavo odpravili, itd. Tudi direktni pogovor s serviserjem ni pomagal. Zato je prvi nasvet, da posnamete vse težave in jih priložite servisnemu nalogu. Samo to je zagotovilo, da bodo težavo sploh skušali odpraviti.

Po osmem obisku servisa sem kontaktiral direktno HP Slovenija (vem, da sem predolgo čakal – sem pač potrpežljiv človek). Gospod Andrej Kok me je potolažil, da v kolikor tokrat ne bodo težave odpravljene bo računalnik zamenjan.

Težava se je ponovila. Klical sem na HP Slovenija in dobil navodila , kako sprožiti postopek – vendar tudi informacijo, da to še ne pomeni novega prenosnika. Poslal sem vse servisne naloge, kronologijo težav, račun,… nato se je začelo čakanje!

Dokumentacijo sem poslal 02.12.2011. Ker se ni nihče odzival niti po 8 dneh, kot je bilo zagotovljeno, sem ponovno klical. Menda si pri takem zapletenem primeru pridržujejo pravico do podaljšanja roka in sem zato čakal še cca. 1 teden. Po večkratnem klicanju sem končno dobil informacijo, da je zamenjava odobrena in, da bo v kratkem poslana ponudba. Spet čakanje!

Tukaj moram povedat tudi, da ko kličeš gospoda Andreja Koka, se oglasi tajnica, ki skoraj vsakič opraviči njegovo odsotnost in te prosi, da pokličes čez 5 ali 10 minut, ali pol ure,… Podatkov, da bi lahko gospod Kok poklical nazaj, pa ne vzame.

Ponudba je končno prišla 11.01.2012! Torej več kot 1 mesec po poslani dokumentaciji. Ponudbo sem naslednji dan sprejel. Od takrat pa spet čakanje!

Prejšnji teden sem intenzivneje klical in si je tajnica celo zapisala moje podatke, saj je bil gospod Kok zelo zaseden cel teden! Čeprav sem podatke pustil večkrat, ni nikoli poklical nazaj. V petek sem pisal e-mail v katerem sem prosil za pojasnilo in ga seznanil, da bom v nasprotnem primeru zgodbo podelil še z vami.

Od takrat nič. Danes smo 8. Februarja, torej sedaj postopek traja več kot 2 meseca.

Naj na koncu povem še, da ko je prenosnik deloval normalno, sem bil z njim zelo zadovoljen. Lahko se zgodi, da dobiš ravno ti primerek s kronično boleznijo, vendar bi morala pooblaščeni servis in slovenski zastopnik skrbeti zato, da taki kupci utrpimo čim manjšo materialno škodo in izgubimo čim manj las.


V kolikor se vam zdi zgornje besedilo koristno, ga podelite s prijatelji.

Sledi kronologija težav…če ste zdžali do tu – hvala! : ) To je bilo napisano zelo na hitro, zato prosim, da mi ne zamerite napak! Ciao


Št. SN09-10812

Datum naloga04.06.09

Težave so se začele že pri novem prenosniku. Prvi dan sem opazil v spodnjih kotih ekrana črni piki. Če se prav spominjam sem zaradi hitre okvare imel možnost pridobitve novega prenosnika pri mimovsrte, a sem se vseeno zaradi stalne potrebe po prenosniku odločil za servis, saj bi menda bil postopek hitrejši. Težavo so odpravili - popravilo je trajalo 8 dni.



Št. SN10-09324

Datum naloga21.05.10

Računalnik je deloval dobro precej časa. Šele po skoraj enemu letu se je pojavila težava, ki se je kasneje nadaljevala. Brez predhodnega obvestila se je racunalnik ugasnil, ce le ni bil na polnilcu. To je seveda slabo delovalo tudi na baterijo. Na servisu so zamenjali baterijo in potrdili, da je s testom baterije vse vredu in "odpravili" tezavo.Popravilo je trajalo 8 dni.



Št. SN10-18961

Datum naloga22.10.10

Prej kot v petih mesecih se težava ponovi, vendar ker je računalnik v izpitnem odbodbju nenadomestljiv, ga pac ne odklopim od polnilca do konca najnujnejših obveznosti na faxu. Simptomi so isti, diagnoza in popravilo tudi, vendar baterija ostane ista. Brez racunalnika sem spet 8 dni.



Št. SN11-02483

Datum naloga10.02.11

Tokrat se je ista težava ponovila že četrtič. Na servisu sem zahteval pojasnila, razlozil svojo situacijo - da potrebujem računalnik če želim normalno delovati na faxu in na delu.Zatrdili so, da s prenosnikom ni nič narobe. Zahteval sem serviserja. Prišel je in me prepričeval, da je vse vredu in, da se njemu ta težava ne ponavlja. Vzel sem prenosnik in se vrnil jezen v Koper. V trenutku ko sem racunalnik prižgal se je težava spet prikazala. Kar sam se je ugasnil in to se je kar ponavljalo. Poleg tega se včasih sploh ni hotel prižgati, doklernisem snel baterije in jo ponovno namestil (to je bilo vedno prisotno, v kolikor me spomin ne vara) Tokrat sem bil brez računalnika 7 dni, vendar sem ga isti dan odpeljal na servis...iz Kopra!

+

Št. SN11-02786

Datum naloga16.02.11

Ko sem prišel domov in ugotovil da prenosnik ne dela sem posnel dogajanje in se odpravil nazaj na servis! Novi nalog je dobil pripis "nujno" in bil dokončan v 2 dneh.



Št. SN11-05207

Datum naloga25.03.11

Po vseh ponavljajočih težavah je baterija utrpela posledice in ni več delovala. Na servisu baterijo zamenjajo - ze drugič. Popravilo traja 8 dni, zaradi nujnega primera mi racunalnik vmes izdajo!Zamenjava baterije traja 8 dni. Servisni nalog



Št. SN11-06779

Datum naloga22.04.11

Ponovno se pojavi stara napaka. Racunalnik se sam ugaša, ne želi se prižgati, itd... Tokrat sem zahteval nov artikel. Stopil sem v kontakt s HP Slovenija.Dobil sem tudi nadomestni racunalnik. Pristal sem na nadomestni racunalnik, (mislim, da) zamenjavo matične plošče in ustno zagotovilo, da v kolikor se težava ponovi bo sprožen postopek za pridobitev novega prenosnika.



Št. SN11-07190

Datum naloga04.05.11Št.

Na zahtevo in s privolitvijo HP CRT ponovno zamenjana baterija, saj je prejsnja takoj začela izgubljati moč. Sumim, da ob drugi zamenjavi baterija ni bila nova. Skupaj brez svojega prenosnika v zadnih dveh nalogih 34 dni (po racunalnik sem prisel kasneje, aprila sem delal na projektu v Dalmaciji)



Št. SN11-18869

Datum naloga02.12.11

Stara težava se je spet ponovila. Takoj sem kontaktiral HP Slovenija in po navodilih racunalnik nesel na servis. Dobil sem nadomestni prenosnik

Igor3 ::

Še link na original...ce se vam zdi koristo, dajte "share"! Hvala

tine55 ::

je res ja če je HP samo še elitebook, vse ostalo je živo sranje!
Toshibe so mi načeloma še najboljše pa tudi tisto podaljšano garancijo imajo.

Zheegec ::

heh, tako čez palec bi rekel, da je z novejšimi Probooki manj reklamacij, kot pri macbook pro :)
sam imam doma predhodnika tega tvojega modela (star kakšna 4 leta). Edina težava je bila, da je bilo potrebno zamenjati tipkovnico (polita s pivom) in pa da baterija zdrži samo še 2 uri.
Vsake toliko časa pa se seveda zgodi, da se prenosnik pokvari, potem pa ima še tudi dalje težave. Ravno par tednov nazaj sem imel primer, kjer sem 99% prepričan, da sta bili matični v macbook pro 15 in Asus netbooku zamenjani z rabljenimi...

se pa 100% strinjam, da praktično ni več nobenega dobrega servisa v sloveniji.
Nekaj miga sistem ena (dokaj hitri in par gratis popravil izven garancije) in pa včasih IBM servis v Trzinu (ne vem, če še obstajajo).
To je pa to. HP servisi so nekje v povprečju, imajo pa najboljši DOA postopek vsaj.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

Invictus ::

Kupi si Lenovo ...

Moj 5 let star thinkpad T60 noče crknit ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zheegec ::

Invictus je izjavil:

Kupi si Lenovo ...

Moj 5 let star thinkpad T60 noče crknit ...

Saj problem niso tisti, ki nočejo crknit, problem so tisti ki crknejo... Razen, če misliš da lenovo pa ne crkuje :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

bajsibajsi ::

@ALIEn3001
Po cca 4 letih ti baterija zdrzi samo se 2 uri?!? Najbrz...

Razen ce jo imas od zacetka v hladilniku in res (zelo) redko uporabljeno.

ombre ::

HP 6830 še posebno tisti modeli z vgrajeno ATI grafiko so crkovali kot po tekočem traku. Neuradno - slabo dizajnirano ohišje, posledično pregrevanje.
OmbreMan - Galaxy of knowledge

šernk ::


Saj problem niso tisti, ki nočejo crknit, problem so tisti ki crknejo... Razen, če misliš da lenovo pa ne crkuje


crkujejo ampak, če bi birotehna bila vsaj dober približek servisa IBM v trzinu, bi lahko bili vsi veseli, IBM je prvi servis, kjer lahko rečem, da se res nisem počutil kot naslednja številka temveč kot človek, tudi ko sem imel vprašanje, na katerega tista za pultom ni znala odgovorit, je serviser takoj prišel in z veseljem odgovoril.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

technolog ::

Tole sem že prebral na študent-info...

Invictus ::

Lenovo crkuje tako kot vsi. Itak. Samo njihovi uporabniki se precej manj pritožujejo nad crkovanjem in odnosom servisov po forumih. Kar za druge znamke ne velja. HP in Dell, da ne govorim o ostalih azijskih znamkah, so konstantno na tapeti.

Sam imam tudi s servisom Lenova dobre izkušnje. 14 dni stara škatla je crknila (ne ta ki ga imam zdaj). Sem ga peljal na servis. Je bil popravljen v 3 dneh (zamenjal matično ploščo). Najdlje je trajalo da so ploščo dobili iz Nizozemske. Še danes dela brez problemov.

Seveda je pa včasih dobro razmisliti o kaki boljši garanciji ... Sploh če je to delovno orodje ... In ne šparat vsakega evra ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Invictus ()

Zheegec ::

bajsibajsi je izjavil:

@ALIEn3001
Po cca 4 letih ti baterija zdrzi samo se 2 uri?!? Najbrz...

Razen ce jo imas od zacetka v hladilniku in res (zelo) redko uporabljeno.

Baterija je stalno notri, se sprazni vsaj vsak dan enkrat. V štartu je držala nekje 4 ure, sedaj pa okoli 2. Ven sem jo vzel samo enkrat, ko je prenosnik bil polit s kakšne 2dl piva in je bilo treba zadevo spucat in tipkovnico zamenjat (do matične ni prišlo in še vedno vse dela). Ja, tudi HP lahko ne-crkne :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

flipflop ::

Men je baterija zdržala tri, štiri ure na začetku, odvisno od dela pa nastavitev. Zdaj po cca štirih letih zdrži mogoče 10 min. Če zmanjka elektrike, da mi ne zbriše vsega, za okrog prenašat pa že dolgo ni več. HP NX9420.

Mesar ::

HP prenosnik Compaq 6830s? Jaz imam še zdaj nekje HP prenosnik Compaq 6720s in sorodnik ima HP prenosnik Compaq 6830s, oba delujeta perfektno, kot prvič, pa sta oba stara 2+ let in nista dala skoz niti enega servisa. Okej pozna se kvaliteta ohišja in tipkovnice, vendar je še vedno vse delujoče, tako da mogoče samo nisi imel sreče, ne moreš kar trdit, da vsi cenejši HPji crkujejo kot za šalo.

Aja bateriji v obeh držita 1h+, v mojem uro in pol, pa sta to prvi bateriji v obeh.
Your turn to burn!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mesar ()

Igor3 ::

ne pravim, da se kvarijo kar vsi po vsrti...

samo bi rad seznanil ljudi s tem kaj jih čaka v primeru če se pokvari...torej odnos servisa in hp slovenija je problematicen.
kot sem tudi napisal...ko je laptop delal pravilno je bil super!

upam, da bosta tvoja se dolgo pravilno delovala in, da ne bos nikoli moral skozi moje izkusnje (vem pa, da nisem edini... odkar sem zadevo dal na forume in splet sem dobil nekaj sporocil od ljudi, ki se jim dogaja isto)

lp

trnvpeti ::

V premislek?
Velikost zaslona, 13.3, max 14", kar je več že ni za notebooka.
Teža mora biti majhna(ne rabi biti ultralahko, ultra tanko)
Resolucija , 1366x768 je premalo, mora BITI več
Trajanje baterije mora biti vsaj 8ur
Izbira OS, da ni samo win
Moznost, da si sam vstavis SSD, ce ga ni ze notri.
Potem pa normalna cena.

Invictus ::

Definiraj normalno ceno ...

3000 EUR?
1500 EUR?
1000 EUR?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zheegec ::

Okoli 900€ je 14" HP s 1600x900 nebleščečim ekranom, A6 procom in 128GB SSD. Baterija cca 5ur.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

drvo ::

Zanimivo sam imam hp 6830s če se ne motim cca tri in pol leta pa še nisem imel nobenega problema z njim, edino zadnje cajte se malo greje pa še to zato ker sem prelen da bi ga očistil.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: drvo ()

trnvpeti ::

Invictus je izjavil:

Definiraj normalno ceno ...

3000 EUR?
1500 EUR?
1000 EUR?

tezko, odvisno od komponent,konkurence

Zheegec je izjavil:

Okoli 900€ je 14" HP s 1600x900 nebleščečim ekranom, A6 procom in 128GB SSD. Baterija cca 5ur.

5 ur? cpu toliko pozresen?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: trnvpeti ()

Zheegec ::

Quad-core s HD6520G grafiko bo pa tudi nekaj porabil ane :) Saj če se malo optimizira mora kakšnih 7ur. Ampak kaj ima pa za ta denar konkurenca? Bolj malo...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

trnvpeti ::

Zheegec je izjavil:

Quad-core s HD6520G grafiko bo pa tudi nekaj porabil ane :) Saj če se malo optimizira mora kakšnih 7ur. Ampak kaj ima pa za ta denar konkurenca? Bolj malo...

hja :)
ne rabim tolk grafike
kaksen sandy/ivy cpu?

Zheegec ::

i3/i5 bo dražji pa ne ravno kaj boljši. Baterija bo zdržala praktično enako. Ivy mosta pa še ni v prodaji par mesecev...
tukaj so specifikacije, kje prodajajo pa ne vem, vem samo da je hud :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

trnvpeti ::

se da dobiti brez winsev?
ne rabim niti nocem

Zheegec ::

Ne vem, vprašaj na Avtero.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

IvoJan ::

flipflop je izjavil:

Men je baterija zdržala tri, štiri ure na začetku, odvisno od dela pa nastavitev. Zdaj po cca štirih letih zdrži mogoče 10 min. Če zmanjka elektrike, da mi ne zbriše vsega, za okrog prenašat pa že dolgo ni več. HP NX9420.

lol, 9420 ni bil nikoli dober za prenasanje okoli, je prevelik :D moj se vedno dela, sem pa zamenjal baterijo, 3 polnilce,2 trda diska, trenutno imam notri SSD. drugace deluje brezhibno.

furion ::

Js sm pred 2 leti kupil Lenovo Sl510, na servisu bil 1x ko je crknil wi-fi. Trackpad zajebava (veckrat noce delat), baterija pa zdrzi okoli 3 minute.
Je pa res, da sem v casu wi-fi okvar in ko trackpad zajebaval kr dobro premlatil ta laptop, pa se zmer nekak dela... :P Ni kej, budget pc dela svoje.
V kolikor je na vticnico pa da mas bluetooth misko deluje OK...mam not SSD pa Fedora 16 :P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: furion ()

eVro ::

Kaj pa kupujete consumer serije, vsaj SMB se splača, recimo ProBooki so neprimerno boljši pri podobnih cenah.

Al pa ThinkPad Edge, ni sicer ThinkPad T-serija, je pa zmaga za 500 EUR.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: eVro ()

mtosev ::

prenosniki pod 500EUR so sranje na en ali drugi način. jaz osebno nikoli ne bi kupil notebooka pod to ceno, ker so not najslabše možne komponente.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zheegec ::

ja, elitebooki in macbooki pro imajo procesorje, rame in trde diske uvožene z Marsa, dočim prenosniki pod 500eur imajo to od "Zemeljskih" podjetij, kot so samsung, wd, toshiba, seagate, amd, intel,...

P.s.: ohišja so pa itak pri cenejših krep, ekrani pa še tja do 1000eur praktično vsi krep.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

mtosev ::

našo sn ASUS prenosnika za < 400 in ima celo eno rezo za ram. haha. 4gb max:D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

levaky ::

Kaj manjka Lenovo Thinkpadu x121? Res da je majhen(nekaterim to odgovarja), ampak za ceno pod 500€ mislim da je več kot odličen nakup. Verjetno pa nima kovinskega ogrodja pod plastiko tako kot dražji Thinkpad modeli.

Matej

bajsibajsi ::

x121e je netbook. Super netbook in ze par mesecev top P/P med vsemi netbooki; v kolikor se ni kaj spremenilo zadnji mesec ali dva. :)

levaky ::

Maš res...

Mesar ::

bajsibajsi je izjavil:

x121e je netbook. Super netbook in ze par mesecev top P/P med vsemi netbooki; v kolikor se ni kaj spremenilo zadnji mesec ali dva. :)


Samo ni od HPja.
Your turn to burn!

nesmrten ::

Men se je HP zameril na celi črti! Videl že elitebooke, probooke in vse navzdol... Ve sranje! Včasih so bili pa med taboljšimi... Najmanj problemov sem imel z ASUS-i (moja izkušnja)

LP!

miller31 ::

Ja tudi sam sem uporabnik Asusa. Na žalost je tako, da ima tudi Asus zelo k.... servis. Sistem ena. Sam sem imel slabo izkušnjo ko sem naročil kletko za dodaten disk so mi prodali rabljeno, ko sem opozoril prodajalca se mi je samo nasmejal... Me niti ne moti, da mi je prodal rabljeno ampak lahko bi vsaj dal na znanje da je rabljena.
Sodelavec pa ima tudi Asusa ga je imel že parkrat na servisu samo zaradi nesposobnosti serviserjev.

p.s. nasploh mi je čudno to okoli servisov. Da takšni šalabajzerji dobijo garancijski servis.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: miller31 ()

Mesar ::

Jaz sem slišal, da so Acer prenosniki ful dobri pa ful poceni!
Your turn to burn!

zmaugy ::

Mesar je izjavil:

Jaz sem slišal, da so Acer prenosniki ful dobri pa ful poceni!


Acer je bil najslabši prenosnik, kar sem jih kdaj imel. Enakega je imela boljša polovica - še slabši od mojega. Nikoli več Acer.

Mesar ::

zmaugy je izjavil:

Mesar je izjavil:

Jaz sem slišal, da so Acer prenosniki ful dobri pa ful poceni!


Acer je bil najslabši prenosnik, kar sem jih kdaj imel. Enakega je imela boljša polovica - še slabši od mojega. Nikoli več Acer.


Kakšne probleme pa si imel? Moj še danes po vseh teh letih dela brez problema, mogoče si samo ti dobil slab laptop?
Your turn to burn!

Zheegec ::

No pri znamki z 10% tržnim deležem bi bilo malo čudno, če bi kar vsi crknili, ane?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

zmaugy ::

Mesar je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Mesar je izjavil:

Jaz sem slišal, da so Acer prenosniki ful dobri pa ful poceni!


Acer je bil najslabši prenosnik, kar sem jih kdaj imel. Enakega je imela boljša polovica - še slabši od mojega. Nikoli več Acer.


Kakšne probleme pa si imel? Moj še danes po vseh teh letih dela brez problema, mogoče si samo ti dobil slab laptop?


Vseh podrobnosti se ne spomnim, zadeva je delovala precej počasi po kakšnih dveh letih ne preveč hude uporabe, kmalu so začeli odpovedovati USB vhodi, nakar je crknil še vhod za SD kartice.
Dodal sem mu Linux particijo in stvar je pogojno funkcionirala (s tem da so USB vhodi in SD vhod bili tudi tam krepnjeni), nakar je enostavno crknil.

Popolnoma enak notebook boljše polovice (kupljen v isti trgovini na isti dan) je sicer še živ, ampak to zato, ker se skoraj nič ne uporablja, je pa pred dodatkom Linux particije (tudi po kakšnem letu ali dveh precej redke uporabe) deloval tako obupno počasi, da si lahko dobesedno skuhal kavo in pojedel zajtrk pred zagonom pa tudi potem je bil popolnoam neuporaben. Je že bil na poti v kanto za smeti, a sem potem za hec inštaliral Linux in tako je še pri hiši.
Ne vem kako je z USB/SD porti na tem konkretnem notebooku, ker ga nihče več ne uporablja že nekaj časa.

Cena za kos je bila cca 1000 EUR, se pravi ne bi smel biti neki pofl. Oba sta bila antivirusno spedenana u nulo (zdrava pamet+vedno aktualen AV program - mislim da je bil F-secure), en je bil itak več ali manj v omari, pri drugem pa - ne vem, če obstaja virus, ki sesuje USB/SD vhod tudi na kasnejši Linux particiji...;(
Kar se mene tiče je to izkušnja, zaradi katere pri izbiranju novih računalnikov ponudbo Acer preskočim ne da bi jo oplazil s kotičkom očesa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20652016 (11982) Han
»

Kateri netbook?! (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Kaj kupiti
2230271336 (91894) MrStein
»

HP predstavil najtanjši prenosnik na svetu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Procesorji
5320423 (16939) MrNighthawk
»

HP - primerjave (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9821835 (20301) Malajlo
»

Windows 7 ubija baterije (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
8620705 (16119) nekikr

Več podobnih tem