» »

Na parkirišču ti "sosednji" avto zbije avto z odprianjem vrat-kaj narediti ?

Na parkirišču ti "sosednji" avto zbije avto z odprianjem vrat-kaj narediti ?

«
1
2 3

;-) ::

Zanima me kaj narediti v primeru, da ti sosednji avto na parkirišču, ki ga prepotenten voznik nezna odpret normalno z svojimi vrati poškoduje tvoj avto?

Imeli smo tako situacijo...v LJ. 3 frčafele se pripeljejo na parkplac zraven nas (mi čakamo v avtu), punca na zadnjih sedežih odpre vzrata z vso silo in na našem avtu, ki je stal nastane lepa vdolbinica in praska (prav do temeljne barve). Hoteli smo klicat policijo, ker se pač nič ni dalo pogovorit. Ampak ne zaradi tiste paske ampak zaradi odnosa v stilu: "kaj tako zijate v to prasko, to se vedno dogaja".

No ko je izrekla te besede smo poslikali tablice in poškodbo. Na koncu po 10 min prepiranja smo se le dogovorili, ponudile so 30€ za "poliranje" in popravilo nastale škode-nam se je zdelo lepo in prav, sedaj pa pridemo k mojstru za popravila pa pravi da se taka stvar za 30€ neda popravit, da je potrebno celotno barvanje boka z prehodom da bi bilo "kolk tolk" popravljeno in da bi izgledal avto kot je bil prej.

Zanima me za v prihodnje, ker takih kretenov je vse več (zaradi tega ker vsak študentek že dobi avto na lizing, na katerega ni treba pazit). Kaj se zgodi da kličeš policijo v tem primeru..vrjetno se ti policaj smeji ampak vseeno, zapisnik mora naredit, izpolni se euro obrazec ? popravilo avtomobila na škodo povzročiteljeve zavarovalnice, katera potem od njega izterja denar ?

Negre se zarad ene praske in udrtine, ampak ena in ena in ena pa so že 4, pa na drugi strani 4 pa je avto zbutan okoli in okoli, negre toliko zaradi vrednosti potem ko ga prodajaš ampak če pazim na svoje stvari pričakujem tudi od drugih korekten odnos.

Good Guy ::

Policaj zarad takih bedarij ne bo hodil do tebe.

Za manjše poškodbe na avtomobilu se uporablja evro obrazce...

M-XXXX ::

Na koncu po 10 min prepiranja smo se le dogovorili, ponudile so 30€ za "poliranje" in popravilo nastale škode-nam se je zdelo lepo in prav, sedaj pa pridemo k mojstru za popravila pa pravi da se taka stvar za 30€ neda popravit, da je potrebno celotno barvanje boka z prehodom da bi bilo "kolk tolk" popravljeno in da bi izgledal avto kot je bil prej.

Kako ste bli lahko tako naivni:D?

Dober avtoličar ti za 30€ spodobnega avta niti pogleda ne.

300€ bi bila pa že bolj realna cena.

Ravno zato se zavarovanje parkirišča povrne že ob prvi poškodbi...

MadMax ::

Ali pa delni kasko, če imaš količkaj vreden avto. (/edit: me je predhodnik že prehitel)
Tokrat je itak bila sreča, da je nekdo čakal v avtu, večino takih zadev namreč opaziš šele doma.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MadMax ()

;-) ::

Ok, zanima me kaj v primeru da delnega kaska vandalizma ali parkirišča nimamo zavarovanega in dobimo storilca zraven...euro obrazec torej ?

KoMar- ::

Jp, pa obvezno mora napisat, da priznava krivdo.

MadMax ::

Za vandalizem raje kliči policijo.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Vikking ::

Izpolnit evro obrazec, poslikat poškodbo, ter obe vozilo (razdalji med njima, parkirni boks). Poškodba more biti jasno vidna, ter prenešena barva. Lahko na obrazec napiše povzročitelj, da je kriv (a za zavarovalnice to ni pomembno, takorekoč priznana krvida na evro obrazcu, skoraj nič ne velja).

Če zavrne evro obrazec in želi oditi, ga opomni da boš poklical policijo in bo kaznovan ker je zapustil kraj nesreče oz. pobegnil. V vsakem primer je zadnja opcija da pokličeš policijo če se ne da zmenit.

To kar ste naredili da si dobil 30 ja najboljše. Nič komplikacij, kupiš 10ml barve z lakom, in s čopičom popraviš napako. Malo poliranja in napaka ne bo opazna.
Drugače če želiš vrniti v prvotno stanje, je potrebno barvati cel bok. Barvanje te pride ceneje, če sam pripraviš bok za barvanje.

;-) ::

Ok hvala za nasvete.

Viking na avtu, ki je bil pred kratkim barvan v celoti nebi rad z čopičem krilil gor, drugače nebi bilo komplikacij.

Nisem vedel da euro obrazec velja tudi za takšne stvari ko niso ravno prometne nesreče, je pa dobro vedet, ker je po doživetem očitno enim to vsakdanje in se dogaja.

tx-z ::

En primer je tut bil, ko je en k ga poznam kar naenkrat dobil klic od policije naj gre k svojemu avtu ker je poškodoval sosednje vozilo...No in ko pride ta oseba tja, je bla tm policija in pisala obrazc da je on namerno poškodoval sosedn avto in ni pustil nobenega listka in ničesar s svojo telefonsko da bi se zmenila (kao pobegnil iz prizorišča) ... No, na tistmu avto se je res poznala bela barva kt da bi nekdo zanalašč močno odpru vrata...ampak na njegovm avtu ni blo niti mal poškodovanih vrat niti sam ni tega naredu.. Dobil je kazen od policije + še izpolnt evro obrazc. Tist človk k je polcijo klicu je najbrž mal po parkiriščih vozu doklr ni pršu do prviga belga avta ki je mel lih na pravi strani frej ... in poklicu polcijo ..
tx-z

ShowDown ::

Štorasto odpiranje vrat je slovenski nacionalni šport. Tistim z avti za 200€ je vseeno kako odprejo vrata.

;-) ::

Ja saj tistim, ki majo lizing tudi. Študentu, ki pa težko nakrampa skupaj 5k€ za 10 let staro podrtijo pa še tisto komaj spravi v "piko" po 1 letu, pa ni ravno zabavno ko pol tak razbijajo.

#000000 ::

Ah ni tolk hudega, tud če je rekla da plača 30 evrov za kao poliranje, poklič voznico in jo vprašaj če je za to da zadevo uredita po mirni poti preko zavarovalnice, če bo za se zapeljeta do zavarovalnice in v par dneh ali celo takoj (če sta oba pri isti zavarovalnici)imaš v rokah nalog s keterim pelješ avto porihtat.

Če te ne bo šmirglala pač povej da greš na policijo in boš prijavil pobeg.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

barakus ::

To je bolj stvar olikanosti posameznika. Jaz imam tak avto in se ne sekiram, če me kdo butne, sam pa vedno pazim kako odpiram vrata, če je ozko pač podložim roko med avta, da ne opraskam.

tx-z ::

Sej če se je voznik strinju da sprejme tist denar, pol ne more več karkol polcije umešavat al pa zavarovalnce? To je kt da bi se ti kdo zaletu, se zmenta da mu da keš in pol pokliče še polcijo kr je dal premal dnarja. Nau ne dnarja vidu nazaj pa še probleme bo mel? Al je dejansko tko?
tx-z

Blinder ::

to bi se bli morali zmenit da ti plača v naravi pa je. Lahko da tut vse tri plačajo vsaka tretjino v naravi.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

St235 ::

Hja, v bistvu je tukaj caka, da prevzaprav ne gre za prometno nesrečo. Namreč zakon pravi:
1) Prometna nesreča je nesreča na javni cesti ali nekategorizirani cesti, ki se uporablja za javni cestni promet, v kateri je bilo udeleženo vsaj eno premikajoče se vozilo in je v njej najmanj ena oseba umrla ali je bila telesno poškodovana ali je nastala materialna škoda.

Torej tva dva problema. Vozilo se ni premikalo in parkirišče ni nujno javna cesta. Tako, da če je nasprotna stran pripravljena izpolnit Evropski obrazec bo zadeva verjetno šla čes. Policija pa tega ne more in ne sme obravnavat kot prometno nesrečo. Tudi zavarovalnica lahko tako zahtevo gladko zavrne.

Gledano ozko pravno formalno bi jih moral civilno tožit za povzročeno škodo, enako kot bi moral če bi ti kdo avto opraskal z nakupovalnim vozičkom ali kaj podobnega.

;-) ::

Evo pa smo tam, razmišljam da ko grem v lj bolje da si sposodim R5 od soseda, mu nalijem polni tank ko pridem nazaj in boma oba srečna, pa še on se nebo sekiral za praske.

St235 ::

tx-z je izjavil:

Sej če se je voznik strinju da sprejme tist denar, pol ne more več karkol polcije umešavat al pa zavarovalnce? To je kt da bi se ti kdo zaletu, se zmenta da mu da keš in pol pokliče še polcijo kr je dal premal dnarja. Nau ne dnarja vidu nazaj pa še probleme bo mel? Al je dejansko tko?


Hja v bistvu, če ti nekomu daš denar, potem pa on vseeno pokliče policijo/poda zahtevek na zavarovalnico s tem povzroči kaznjivo dejanje goljufije, teoretično. Praktično pa je druga zgodba kako boš ti dokazal, da si mu dal denar.

;-) ::

Saj se negre zato da bi sedaj jaz klical policijo ali karkoli, samo zanimalo me je, takrat se nam je zdelo 30€ ok...50€ se nam je zdelo že oderuško za takole "greško" ki se res lahko vsakemu zgodi ampak zarad odnosa in trditev da se to dogaja smo v vzeli 30€, kar pa sedaj nič ne pomeni proti ceni popravila...dobra šola za drugič torej. Sploh ne parkiram več v prvih vrstah pred trgovinami.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ;-) ()

RejZoR ::

Še 50 EUR je premal. Folk leze iz avtov kot da so sami na celem svetu. Če bi šel nekdo peš mimo bi mu pa z vrati razbil kolena. Ah jebi ga, sem glih lezel iz avta, sam si je kriv kaj pa je stal tam. Yeah right. Sam lezem iz avta kot bi bilo vse okoli mene iz tankega porcelana. In tudi če se slučajno po nekem čudnem naklučju zgodi da butnem drug avto z vrati se mu ne bo poznalo nič ker vedno odpiram zelo narahlo. Oz največkrat v nabasanih parkingih primem vrata z roko, tko da je med plehom moja roka. Mogoče mal spaca avto ampak nič kar ne reši navaden dež al pa krpica.
En folk pa ima jajca parkirat ob avto v katerem vidijo da nekdo sedi in z vso silo nabijejo vrata v tvoj avto. Nisem nek freak na pleh ampak halo, ni mi treba stolčt nov avto po 3 mescih sam zato ker odpirajo vrata avta kot orangutani.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

ripmork ::

Mnja, žal se takšne dogajajo... je pa dobra lekcija za drugič.

Pomoje se del teh problemov reši že s pravilnim parkiranjem. To je tudi problem... ko en tako grdo parkira, da je nekje potem kup praznega prostora vmes (izgubljena parkirna mesta za ostale), ponekod pa avtomobili tik drug ob drugem (najboljša možnost za nastanek prask).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

Pšenični ::

Jaz zaradi tega mojo Alfo parkiram če se le nekje na samem, recimo pred Leclercom...ali pred Hoferjem...čim dalj od drugih avtov, pa če moram zaradi tega mal peš me ne moti.

M-XXXX ::

Pšenični je izjavil:

Jaz zaradi tega mojo Alfo parkiram če se le nekje na samem, recimo pred Leclercom...ali pred Hoferjem...čim dalj od drugih avtov, pa če moram zaradi tega mal peš me ne moti.

Hehe ravno to se je meni zgodilo lani v lj: parkiram na prazen parking ravno ene 20-30m dolg. Edini avto. Pridem nazaj ogledalo zlomljeno...

Pšenični ::

M-XXXX je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Jaz zaradi tega mojo Alfo parkiram če se le nekje na samem, recimo pred Leclercom...ali pred Hoferjem...čim dalj od drugih avtov, pa če moram zaradi tega mal peš me ne moti.

Hehe ravno to se je meni zgodilo lani v lj: parkiram na prazen parking ravno ene 20-30m dolg. Edini avto. Pridem nazaj ogledalo zlomljeno...


To je bilo narejeno namerno.

M-XXXX ::

To je bilo narejeno namerno.

Pred računalniško trgovino, na trgovinskem parkingu, zameril se nisem nobenemu... Res ne vidim razloga...

Vikking ::

Ko spoznaš, da avto ni središče vesolja se nehaš sekirat. Tisti ki pa vidijo v svojem vozilu vse svoje življenje, pa vzamejo kasko.

30€ je čist primerna vsota za tisto prasko.

M-XXXX ::

Vikking je izjavil:

Ko spoznaš, da avto ni središče vesolja se nehaš sekirat. Tisti ki pa vidijo v svojem vozilu vse svoje življenje, pa vzamejo kasko.

30€ je čist primerna vsota za tisto prasko.

Primerna vsota je točno toliko kot stane kompletno popravilo.

Če trdiš da to ni res, se strinjaš da ti vzamem telefon in ti plačam 20% njegove trenutne cene? Se mi je zdelo ja...

Mehmed ::

St235 je izjavil:



Gledano ozko pravno formalno bi jih moral civilno tožit za povzročeno škodo, enako kot bi moral če bi ti kdo avto opraskal z nakupovalnim vozičkom ali kaj podobnega.

Lahko jih pa za poskodovanje tuje stvari prijavis, just for fun.

Vikking ::

M-XXXX je izjavil:


Če trdiš da to ni res, se strinjaš da ti vzamem telefon in ti plačam 20% njegove trenutne cene? Se mi je zdelo ja...


Lahko mi narediš prasko na telefonu, in mi daš 20€.

Glede na to da tudi avto ni totalka, ampak le majhna praska.

p.s.: Povej mi kdaj ti naj prinesem telefon, da mi ga popraskaš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vikking ()

šernk ::

Lahko mi narediš prasko na telefonu, in mi daš 20€.


da si lahko z 20€ potem 3 nova ohišja kupiš, medtem ko za 20€ pri avtu ne boš naredil nič. ti na 2000€ vrednem novem prenosniku uničim ekran in ti dam 30€? prenosnik se vsekakor splača popravljat, le za 30€ ga boš težko.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

M-XXXX ::

Lahko mi narediš prasko na telefonu, in mi daš 20€.

Glede na to da tudi avto ni totalka, ampak le majhna praska.

p.s.: Povej mi kdaj ti naj prinesem telefon, da mi ga popraskaš.

Nope ne bo šlo. Vrata so pri avtu recimo vredna 2000€, vrata s prasko pa 1500€.

Vikking ::

Razumem m-xxx da je dal pred slabim letom prebarvati. Slej ko prej se zgodi da ti nekdo udari z vrati.

IMO so poškodbe z vrati skoraj tako pogoste, kot kamenčki ki vztrajno a po malem pikajo sprednji del vozila. Kot sem že dejal se zadeva rešuje z barvo, ki jo naneseš z majhnim čopičem. Zadeva se nato spolira, razlika pa takorekoč ni opazna.

m-xxxx je imel celo to srečo da se je poškodba zgodila v pričo njega, ter dobil 30€. Če je to veliko ali malo, po mojem je dobil ravno prav. Ponavadi povzročiteljev sploh ne dobiš, da bi lahko od njega karkoli terjal.

Vsekakor če se sekiraš za takšne praske, je edina pametna rešitev delni kasko za tovrstne poškodbe.

m-xxx lahko poveš za kakšen avto se gre, da preverim vrednost novih nebarvanih vrat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vikking ()

M-XXXX ::

Razumem m-xxx da je dal pred slabim letom prebarvati. Slej ko prej se zgodi da ti nekdo udari z vrati.

Definitivno. Vendar to ni opravičilo, da se pri poškodovanju plača 10% realne škode...

m-xxx lahko poveš za kakšen avto se gre, da preverim vrednost novih nebarvanih vrat.

Omenjena cena je bila čisto izmišljena in zgolj ilustrativna. Drugače pa če imaš možnost, daj iz firbca preveri ceno Lagune Coupe GT vrat:)

Isotropic ::

tx-z je izjavil:

En primer je tut bil, ko je en k ga poznam kar naenkrat dobil klic od policije naj gre k svojemu avtu ker je poškodoval sosednje vozilo...No in ko pride ta oseba tja, je bla tm policija in pisala obrazc da je on namerno poškodoval sosedn avto in ni pustil nobenega listka in ničesar s svojo telefonsko da bi se zmenila (kao pobegnil iz prizorišča) ... No, na tistmu avto se je res poznala bela barva kt da bi nekdo zanalašč močno odpru vrata...ampak na njegovm avtu ni blo niti mal poškodovanih vrat niti sam ni tega naredu.. Dobil je kazen od policije + še izpolnt evro obrazc. Tist človk k je polcijo klicu je najbrž mal po parkiriščih vozu doklr ni pršu do prviga belga avta ki je mel lih na pravi strani frej ... in poklicu polcijo ..

tle je zajebal on, k so ga iz zavarovalnice klicali. rekel bi, da ni kriv, pa bi ga un moral tozit. poj naj se pa jebe.

šernk ::

tle je zajebal on, k so ga iz zavarovalnice klicali. rekel bi, da ni kriv, pa bi ga un moral tozit. poj naj se pa jebe.


če imaš policijski zapisnik mislim da tožbe tudi ni težko dobit. pol naj se pa un ukvarja še s stroški postopka.

aja, če stopi kakšna brhka gospodična na tak način iz avta jo na glas (da vsaj še par ljudi v okolici sliši) vprašaš, če ima slučajno predebelo rit, da bi normalno iz avta stopila, verjetno se bo za to stvar še najbolj od vsega sekirala :D
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

dzinks63 ::

Če gre le za manjšo poškodbo, vdrtino in je lak še cel in nerazpokan, se takšne poškodbe popravijo brez kleparije in ličanja. To znajo specialisti kateri so posebej izučeni in imajo pripomočke za popravilo z točo poškodovanih avtomobilov. Pred 10-imi dnevi mi je popravil kar konkretno vdolbino na avtombilu v nulo, se ne pozna popolnoma nič. Cene so pa tam nekje okoli 10€ za 10mm premera vdolbine, analogno za večji fi je več €. Če imaš več takšnih vdolbin, se pa kar nabere. Za eno ali dve jamici pa to še gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dzinks63 ()

;-) ::

Vdolbina ma fi kake 3cm ovalne oblike-točno tam ko se linija avta lomi po celi dolžini linije je poškodba do temeljne barve, tak da ja, če bi bila samo vdolbina bi bilo super.

Ko spoznaš, da avto ni središče vesolja se nehaš sekirat. Tisti ki pa vidijo v svojem vozilu vse svoje življenje, pa vzamejo kasko.

30€ je čist primerna vsota za tisto prasko.

Tud tvoj dolgi gob** ni središče vesolja, ga lahko razbijem ? Če pa je pa imaš tako zavarovanega.

iso2000 ::

Se strinjam z Vikkingom, prej ko se nehaš sekirat zaradi pleha, bolje bo.
Jaz se prav nič ne sekiram, če mi kdo butne avto. Sam drugih ne butam, ampak za svojega se pa ne vzenimrjam. V grob ga ne bom odnesel, ko crkne ga zamenjam in to je to.

Genetic ::

Novi avti bi se morali prodajati z ze malo odluscenim lakom na kriticnih mestih (vrata, ogledalo, ...), da te ne zadene infarkt, ko opazis prvo prasko. Tako kot nove fency kavboje (delno raztrgane) ...

Phil ::

Še tako majhna praska do osnovne barve pomeni 150€+, če se odločiš stvar nazaj spedenati v nulo. Potem je pa stvar posameznika in starosti/vrednosti avta koliko se boš zapenjal. Če bi mojega zbutal kdo vpričo mene, s 30€ sigurno ne bi bil zadovoljen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Phil ()

izbrisiracun ::

Če meni kdo dela škodo se jezim, zahtevam, da mi povrne škodo 100%. Zakaj bi rekel "ah, saj je samo avto"?.
...če ga pa spraskam sam, mi pa dol visi.

Vikking ::

;-) je izjavil:


Tud tvoj dolgi gob** ni središče vesolja, ga lahko razbijem ? Če pa je pa imaš tako zavarovanega.


:P faca si

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vikking ()

strup121 ::

Zaradi ene praske na avtu, se nebi šel po sodiščih vlačit ker predolgo traja pa še dokazovati je treba. Policija pa v tem primeru odpade, ker v tem primeru ne morejo nič naredit.

BALAST ::

Tole mi je polepšalo jutro!
Kaj nisi ti enkrat vozil prehitro in spraševal na S-T če lahko dedku podturiš kazen? :D
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Isotropic ::

Isotropic je izjavil:

tx-z je izjavil:

En primer je tut bil, ko je en k ga poznam kar naenkrat dobil klic od policije naj gre k svojemu avtu ker je poškodoval sosednje vozilo...No in ko pride ta oseba tja, je bla tm policija in pisala obrazc da je on namerno poškodoval sosedn avto in ni pustil nobenega listka in ničesar s svojo telefonsko da bi se zmenila (kao pobegnil iz prizorišča) ... No, na tistmu avto se je res poznala bela barva kt da bi nekdo zanalašč močno odpru vrata...ampak na njegovm avtu ni blo niti mal poškodovanih vrat niti sam ni tega naredu.. Dobil je kazen od policije + še izpolnt evro obrazc. Tist človk k je polcijo klicu je najbrž mal po parkiriščih vozu doklr ni pršu do prviga belga avta ki je mel lih na pravi strani frej ... in poklicu polcijo ..


ej strup, kaj je pa najbolje narediti v tem primeru?

Granula ::

Pozdravljen,

policijo je potrebno poklicati samo takrat, ko gre za vandalizem ali ko nastanejo telesne poškodbe. Poškodba ki jo omenjaš se uveljavlja iz H kombinacije, če ne veš kdo je povzročitelj, če pa veš (kot v tvojem primeru) pa mora škodo kriti povzročitelj.

Če ne veš, kje je povzročiteljica zavarovana in imaš njeno registerko številko, potem lahko tukaj https://raz.zav-zdruzenje.si/infocenter/ preveriš kje je zavarovana. Na cenilnem mestu njene zavarovalnice prijaviš škodo in zadeva je urejena.

L.p.

Sba ::

Sam imam polni kasko (z vsemi kombinacijami) in mi niti na pamet ne pride, da bi dal popravljati tisti dve vdolbinici od parkinga, ki ju imam na desnem boku.

Se pa že en mesec vozim naokoli z opraskanim odbijačem, ker preprosto nimam časa popravljati. Cena popravila naj bi bila pod 50 EUR, ampak bi bil kake 2-3 dni brez avta.

Vem kakšni so ljudje. Poleti sem bil zgrožen, ko je kolegica z vso silo butnila z vrati v drug avto, pa še opazila ni. Na srečo ni bil moj avto in sem se bolj sekiral za tistega drugega. Jaz po drugi strani vedno previdno lezem iz avta. Tu se gre preprosto za spoštovanje tuje lastnine, a žal nekateri tega ne premorejo.
Če bi kdo vpričo mene tako obutal moj avto, bi ga verjetno le grdo pogledal.

Ne razumem pa tvojega mišljenja o avtu na lizing. Zakaj ga ni potrebno paziti? V večini primerov je lizing zgolj način financiranja in je po izteku avto potem tvoj. Operativni lizing pa je bolj primeren za podjetja in se ga posamezniki ponavadi ne poslužujejo.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

bosmla ::

Pa kaj ste vi ja normalni, da ti z vrati butne v tvoj avto? Kaj je avto se vozen po tako grozni poskodbi>:D?

Dajte no avto je prevozno sredstvo ne pa nek podaljsek... Zunanja karoserija je narejena za scitenje notranjosti (+ aerodinamika itn.) in bo tistih cca 10 let zdrzala ce avta ravno ne zabijes v zid. Ce pa mas avto zaradi lepo zglancane plocevine pa ne vem kaj delas z njim na cesti oz. parkiriscu (daj ga v dnevno8-)).

Sem dal nekaj :), da ne bo previsokega pritiska - napisal pa, da se malo zamislite kako je v zivljenju se kaj drugega kot avto brez praske.

RejZoR ::

Eni pišete kot da vas boli kurac če je ves avto obtolčen na vseh straneh. Nisem nek freak na pleh oz karkoli nasplošno, sem pa tak, da na nobeni stvari ne vidim rad prask oz poškodb. Pa naj bo telefon, avto, ura al pa laptop. Je tolk težko mal popazit na stvari? Za to ni treba bit nikakršen freak, gre se samo za nek odnos do okolice.
Sej ni treba razvit nekega posebnega čuta in sposobnosti, da greš iz avta ampak madona no, je tolk težko vrata odpret z občutkom če vidiš da je med tvojim in sosednjim avtom malo prostora? Sej ne rabiš bit jeben znanstvenik, da dosežeš kaj takega. Se vprašaš v kakšnem tak folk živi, ki daje take komentarje. V usranem in razjebanem stanovanju, nakoli se vozijo z obtočenim avtom polnim prask, ki bo zaradi rje razpadel čez 3 leta, ker se jim itaq ne bo nikoli dalo popravit prask, ker jih itaq boli kurac. In najverjetneje imajo punco/fanta, ki je vsa/ves potolčen(a) in polomljen(a).
Zato naslednjič ko lezete iz avta pomislite, da niste sami na svetu ampak smo na svetu tud drugi, ki imamo mogoče mal drugačne prioritete kot ostali in nam ni vseeno če je vse okoli nas razjebano.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avto majhna škoda na parkirišču, cenilec pa komplicira (polica Triglav, LJ) (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5313026 (6834) LeQuack
»

nesreča na parkirišču (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Na cesti
35568957 (41499) imagodei
»

Strošek popravila minimalno vbočene pločevine? (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
588950 (7101) Tilen
»

Na parkirnem prostoru mi je nekdo ruknil avto

Oddelek: Na cesti
196775 (4810) jero_no1
»

Zavarovalnica - kasko (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6718966 (17445) fosil

Več podobnih tem