» »

World Of Warcraft

World Of Warcraft

jakob98 ::

Lep pozdrav , vprašal bi če je le kdo na forumu ki ve kje bi se dal najceneje dobit ali pa kar celotna verzija od 1. do cataclysma , ker igram trial im me je tako zasvojim da hočen org. :D , če kdo prodaja menjam tudi za iro Brink :D
  • zaklenil: Mavrik ()

BALAST ::

Človek resno te opozarjam, da WoW je sranje. Kakorkoli pogledaš je škoda cajta za tak tip igre. Raje se spravi igrat kakšno strategijo, boš vsaj razvil svoj mikro managment po tipkovnici.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

St235 ::

Bravo balast, dobiš značko za najbolj neumen in neumesen komentar.

Jakob, o wow že mamo temo:
World Of Warcraft

TehDucky ::

Sorry, samo balast ima prov. Že tako noben mulc ne dela nč za šolo, pol pa še 13 letnik kup WoW in je pa konc z socialnim življenjem. Poznam, ker sem bil sam tak. Lahko samo rečem, da sem pridobil nekaj tapravih frendov preko igre, ki so bili bolj zvesti kot tisti v RL, poleg tega pa sem se naučil izredno dobro angleško.

BladE_ ::

Igra je faking dobra ampak, ko si enkrat v resnem guildu in bi rad bil v high end gearu je v to potrebno vložiti veliko časa in bit tam ob določenih urah, ko se raida... Sam bi z veseljem še vedno igral ampak grem rajši zvečer ven kot pa da 3-4 ure geekam :) Sem pa spoznal veliko prijaznih ljudi iz celega sveta in malce izpopolnil angleščino(pisno in ustno), izgubil pa tudi veliko časa :)
Akcija - Reakcija

St235 ::

Balast bo imel prav ko bo človek sprašev ali je pametno igrat WOW. do takrat je pa njegov komentar (pa tvoj tudi) navaden balast.

jakob98 ::

Ljudeje, jaz igramo normalno , ker vem kako zgleda star sm 14 pa sm pri 9. začel igrati tales of pirates in sm tam pustil 5let , potem veste da vem ka je zasvojenost ! -.-

BALAST ::

Lepo da si se oglasil v svoji temi, ker nas je že skrbelo kam si izginil.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Freaxx ::

Kupil battlechest, odigral do lvl 60 dobil tisti honor gear. To je pa tut vse, ker ne mislim dat tolk denarja za nekej kar je ven prišlo uf uf...Bolse bi blo dat npr. kupis špil, org igro in potem samo še cataclysm pa maš use. Drugace pa je vredi, znotraj množice iger, za katere rabiš preveč cajta, ena boljših.

Alessio983 ::

Igra je faking dobra ampak, ko si enkrat v resnem guildu in bi rad bil v high end gearu je v to potrebno vložiti veliko časa in bit tam ob določenih urah, ko se raida... Sam bi z veseljem še vedno igral ampak grem rajši zvečer ven kot pa da 3-4 ure geekam Sem pa spoznal veliko prijaznih ljudi iz celega sveta in malce izpopolnil angleščino(pisno in ustno), izgubil pa tudi veliko časa

res je tako, sem sam enak. Ko prideš do lvl 80 al koliko je že ,sem pozabil :) , te samo forsirajo da imaš boljši gear, ki pa nese preveč truda in časa, in gredo celi dnevi za nič, bi pa probal cataclysem vendar je preveč denarja za igro, privat serverjev pa še ni.

Mavrik ::

Pri naslednjem takšnem izpadu pametovanja bom vsem potalal nazive. To šteje kot opozorilo.
The truth is rarely pure and never simple.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1535227522 (8212) oo7
»

World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

67261519 (14549) kr?en
»

Age of Conan (strani: 1 2 )

849708 (5010) Buggy
»

Nakup igre WoW

183234 (2853) nuclear
»

World of Warcraft ruši rekorde