Forum » Mobilne tehnologije » nokia e63 wlan problem
nokia e63 wlan problem
bananaman12 ::
Zdravo!
Predvčerjašnjim sem dobil od frenda Nokio e63 katera ima tudi možnost da se prek WLANa povežeš na internet. in sem pač poiskal če ima kdo od sosedov odklenjen omrežje (samo za sprobo) ker pač doma nimam tazga routerja. in mi je delalo. danes pa mi kar ne dela več. povezal sem se na 3 sosednja omrežja in povsod mi napiše "NO GATEWAY REPLY".
gledal sem na netu in jih ima kar dosti take probleme ampak večinoma jih pač naj bi rešilo probleme z njihovimi routerji kjer pač nekaj nastaviš.
mene bolj muči da se ne bom mogel povezati na kak lokalni wifi v kakmu kafiču ali kaj ker mi pač vrže ta ERROR vn..
ima kdo kako rešitev?
res hvala za kakršnokoli pomoč!
Predvčerjašnjim sem dobil od frenda Nokio e63 katera ima tudi možnost da se prek WLANa povežeš na internet. in sem pač poiskal če ima kdo od sosedov odklenjen omrežje (samo za sprobo) ker pač doma nimam tazga routerja. in mi je delalo. danes pa mi kar ne dela več. povezal sem se na 3 sosednja omrežja in povsod mi napiše "NO GATEWAY REPLY".
gledal sem na netu in jih ima kar dosti take probleme ampak večinoma jih pač naj bi rešilo probleme z njihovimi routerji kjer pač nekaj nastaviš.
mene bolj muči da se ne bom mogel povezati na kak lokalni wifi v kakmu kafiču ali kaj ker mi pač vrže ta ERROR vn..
ima kdo kako rešitev?
res hvala za kakršnokoli pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 574278 (1147) | A_A |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 344527 (44983) | ignats |
» | Problem z nastavitvijo omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1984 (1785) | Invictus |
» | VPN za routerjemOddelek: Omrežja in internet | 4223 (3551) | trnvpeti |
» | Wifi - na daleč - problem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10326 (9242) | lebang1 |