Forum » Pomoč in nasveti » Problemi Xtreamer Prodigy
Problemi Xtreamer Prodigy

D-PaX ::
Danes sem dobil končno pred naročen Xtreamer Prodigy za 149€, ker so pošiljko poslali znotraj EU. Če pa se zdaj naroči pri njih pa se plača več kot 200EUR tako, da se vam splača naročit pri naših ponudnikih.
Čakal sem več kot 5mesecev. Pritisk na xtreamer osebje je bil zelo velik.
Z vsakim, ki sem se do zdaj menil ima enak problem kot jaz.
Ko vklopim Prodigy/a mi dela par minut in na 1x se pojavi zelena slika, predvajalnik zamrzne in ga ne gre niti izklopit edini možni način je, da mu prekinem napajanje.
Ko ga hočem nazaj vklopit se več ne vklopi. Po zelo dolgem premoru čakanju hmm 30min ali celo 1uro ga lahko zaženem, občutek imam da se nekaj pregreva v prodigy/u.
Če prav glavno osebje (xtreamer) zagotavlja, da ne rabi bit ventilatorja saj se novi čip ne pregreva.
Na škatli piše, da je ventilator v prodigy/u v resnici pa ga sploh ni. Se pa najbolj smejem tej besedi, ki piše super tih ventilator. :D
(jah če ga pa ni ni) :/
Zvedel sem zakaj ga ni, pred pošiljanjem so iz vseh prodigy/jev vzeli ven ventilator saj ga ne rabi, da pa bi šli napis na škatli spremenit to pa so dodatni stroški.
Pa prodigy je bil na začetku oblikovan z ventilatorjem.
Hud problem na foromu je prava gužva glede Problemov s Prodigyem.
Srčno upam, da je nekaj narobe z FW/jem.
Drugače bom naredil reklamacijo na njihove stroške.
Če že kupite pri naših ponudnikih ne jih napadat, ker ni njihova krivda počakat treba, da bodo Prodigya popravli upam, da FW/ko
Zdaj bom še stestiral druge stvari :) in sicer priklopo ga bom na činče video kabel.
Ne pomaga, da se resolucija zniža, kar se tiče HDMI kabla vse eno se pojavi zelena slika.
Zdaj pa še podobna stvar v Angleškem jeziku in slikce za dokaz.
I got Xtreamer Prodigy today and it was working for about 5 minutes and then green screen apeared and whole prodigy frezzed. I tried to turn it on again three times but it always went in green screen right after swithcing it on. Then i noticed there isnt any fan inside where it should be, and it clearly says (on the box, xtreamer wbsite...) it should be.
So i checked forums and saw people already asking the same thing and replys from global moderators saying: "There's no need for a fan in the device as the new Realtek 1185 and 1186 ( Prodigy ) chipsets run much cooler than the previous 1283DD-chips." and "The Prodigy DOES NOT have a fan installed".
So i got realy confused with the fact that it says there is fan inside and the moderators saying "it doesnt have to or or there isnt" Thats why im posting this pictures for a proof, cuz i think this is misleading clients.
green screen
Info on the box cleary saying there should be a fan
Xtreamer prodigy with no fan
Čakal sem več kot 5mesecev. Pritisk na xtreamer osebje je bil zelo velik.
Z vsakim, ki sem se do zdaj menil ima enak problem kot jaz.
Ko vklopim Prodigy/a mi dela par minut in na 1x se pojavi zelena slika, predvajalnik zamrzne in ga ne gre niti izklopit edini možni način je, da mu prekinem napajanje.
Ko ga hočem nazaj vklopit se več ne vklopi. Po zelo dolgem premoru čakanju hmm 30min ali celo 1uro ga lahko zaženem, občutek imam da se nekaj pregreva v prodigy/u.
Če prav glavno osebje (xtreamer) zagotavlja, da ne rabi bit ventilatorja saj se novi čip ne pregreva.
Na škatli piše, da je ventilator v prodigy/u v resnici pa ga sploh ni. Se pa najbolj smejem tej besedi, ki piše super tih ventilator. :D
(jah če ga pa ni ni) :/
Zvedel sem zakaj ga ni, pred pošiljanjem so iz vseh prodigy/jev vzeli ven ventilator saj ga ne rabi, da pa bi šli napis na škatli spremenit to pa so dodatni stroški.
Pa prodigy je bil na začetku oblikovan z ventilatorjem.
Hud problem na foromu je prava gužva glede Problemov s Prodigyem.
Srčno upam, da je nekaj narobe z FW/jem.
Drugače bom naredil reklamacijo na njihove stroške.
Če že kupite pri naših ponudnikih ne jih napadat, ker ni njihova krivda počakat treba, da bodo Prodigya popravli upam, da FW/ko
Zdaj bom še stestiral druge stvari :) in sicer priklopo ga bom na činče video kabel.
Ne pomaga, da se resolucija zniža, kar se tiče HDMI kabla vse eno se pojavi zelena slika.
Zdaj pa še podobna stvar v Angleškem jeziku in slikce za dokaz.
I got Xtreamer Prodigy today and it was working for about 5 minutes and then green screen apeared and whole prodigy frezzed. I tried to turn it on again three times but it always went in green screen right after swithcing it on. Then i noticed there isnt any fan inside where it should be, and it clearly says (on the box, xtreamer wbsite...) it should be.
So i checked forums and saw people already asking the same thing and replys from global moderators saying: "There's no need for a fan in the device as the new Realtek 1185 and 1186 ( Prodigy ) chipsets run much cooler than the previous 1283DD-chips." and "The Prodigy DOES NOT have a fan installed".
So i got realy confused with the fact that it says there is fan inside and the moderators saying "it doesnt have to or or there isnt" Thats why im posting this pictures for a proof, cuz i think this is misleading clients.
green screen
Info on the box cleary saying there should be a fan
Xtreamer prodigy with no fan
Paxy
- spremenil: D-PaX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xtreamer prodigy 4KOddelek: Kaj kupiti | 4208 (1887) | fender2206 |
» | Xtreamer Prodigy (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 121596 (67548) | vozlov225 |
» | Ugoden nakup Xtreamer ProdigyOddelek: Kaj kupiti | 1413 (1173) | refosk |
» | Xtreamer ULTRA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 37849 (21395) | TheHijacker |
» | logitech squeeze box ali xtreamer prodigyOddelek: Zvok in slika | 1493 (1316) | icecube |