Forum » Omrežja in internet » pocasni LINK
pocasni LINK
nero ::
Hitrost DL naj bi bila 48 kb/s ampak skoraj nikoli ne gre cez 35 kb/s.
ADSL je vsak dan hitrejsi,pri kabelskem internetu-LINK pa se nic ne dogaja.
Mogoce kdo ve,ce bodo storili kaj glede hirosti DL.
LP
ADSL je vsak dan hitrejsi,pri kabelskem internetu-LINK pa se nic ne dogaja.
Mogoce kdo ve,ce bodo storili kaj glede hirosti DL.
LP
Alec999 ::
mam enak problem ... sm na LINK-u TERAYON modem skor nikol mi ne gre cez 35 slo pa naj bi kao 48 :) Upload je pa tud obupno pocasn :(
SasoS ::
Pozabite na dobro delovanje! Žal...bivši Link je trn v peti tako Telemachu kot SiOLu. Imate 2 možnosti: zaprosite na Telemachu za nov modem (dobite zastonj se mi zdi...), s tem boste priklopljeni v Telemachovo omrežje ali pa SiOLu zatežite za zastonj ADSL (ISDN se še vedno plača...če ga imate je to morebiti boljša izbira).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24065 (12929) | smash |
» | SIOL nove podražitve za praktično vse paketeOddelek: Omrežja in internet | 3929 (2480) | Brane2 |
» | Kabelski in adsl internet pohvale in pritožbe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 26281 (15992) | Jakka |
» | Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 8049 (6250) | Narcos Satanicos |
» | Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8263 (6569) | DeLonghi |