Forum » Loža » Pranje možganov
Pranje možganov
Temo vidijo: vsi
LordTado ::
Vedno lahko postaviš vprašanje v obe smeri!
Če se vprašaš kaj je bolj normalno,ne prideš nikamor ker maš tudi ti oz. vsi mi lahko oprane možgane
in tukaj ne moreš naredit zaključka ali nekih dejstev,to so samo miselni krogi,v katerih je bore malo inteligence...
Jaz bi rekel da so družbeni konstrukti večji del družbe kot pranje možganov.
Če se vprašaš kaj je bolj normalno,ne prideš nikamor ker maš tudi ti oz. vsi mi lahko oprane možgane
in tukaj ne moreš naredit zaključka ali nekih dejstev,to so samo miselni krogi,v katerih je bore malo inteligence...
Jaz bi rekel da so družbeni konstrukti večji del družbe kot pranje možganov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LordTado ()
Bananovec ::
Dokler nekdo ali objektivno ali razumno ali čustveno razmišlja, tako dolgo ni opranec. Ko pa nekdo trdi nekaj samo zato ker mu je tako bilo rečeno, pa ima ta osebek oprane možgane.
Ja, tako enostavno je to.
Ja, tako enostavno je to.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Z opranimi možgani tudi lahko ali objektivno ali razumno ali čustveno razmišlja.
Ampak pač na nižjem nivoju kot tisti ki ti ji je opral:)
Ampak pač na nižjem nivoju kot tisti ki ti ji je opral:)
Overdose:)
http://poststuff6.entensity.net/082911/...
http://poststuff6.entensity.net/082911/...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LordTado ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Z lažnimi tviti Elona Muska do 28 BTC v enem dnevuOddelek: Novice / Kriptovalute | 12044 (7915) | Timurlenk |
» | Verouk kot oblika pranja možganov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 18783 (14166) | Barakuda1 |
» | Kdo je po vašem vreden zaupanja ? SNS Zmaga Jelinčiča ali Stranka slovenskega narodaOddelek: Problemi človeštva | 2597 (1715) | Coinbird |
» | Zakaj se cerkev ni združjiva z državo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6864 (5605) | Asgard |
» | Major TrohaOddelek: Loža | 2009 (1479) | Thomas |