Forum » Loža » Napotnica - Zdravstvo
Napotnica - Zdravstvo
tx-z ::
Ni mi jasn sledeč postopk:
Grem k svoji zdravnici, kjer dobim napotnico za travmatologa. In zdej namest da bi šel s to napotnco k travmatologu, da dobim datum, morm NAJPREJ na urgenco, tm dobim nekiga doktarja po par urah čakanja in šele on mi da (tapravo?) napotnco za travmatologa. Pol grem pa s to napotnco nazaj tja in mi šele s to napotnco dajo datum, kjer potem spet čakam.
Torej, je čist vseen če sploh ne bi šu k svoji doktarci, kr v vsakm primeru morm na urgenco prej. Tm pa sploh ne vem a jim kej vela ta napotnca od moje doktarce al ne...
Grem k svoji zdravnici, kjer dobim napotnico za travmatologa. In zdej namest da bi šel s to napotnco k travmatologu, da dobim datum, morm NAJPREJ na urgenco, tm dobim nekiga doktarja po par urah čakanja in šele on mi da (tapravo?) napotnco za travmatologa. Pol grem pa s to napotnco nazaj tja in mi šele s to napotnco dajo datum, kjer potem spet čakam.
Torej, je čist vseen če sploh ne bi šu k svoji doktarci, kr v vsakm primeru morm na urgenco prej. Tm pa sploh ne vem a jim kej vela ta napotnca od moje doktarce al ne...
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddaja škodnega primeraOddelek: Na cesti | 4660 (2250) | ZveeZ |
» | Lepotni posegOddelek: Loža | 4166 (2475) | Anonimnežž |
» | Bolečine takoj nad gležnjem!?Oddelek: Loža | 6224 (5663) | mojca |
» | Urgenca - katastrofa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 29608 (25948) | kkk7 |
» | Flash Buttons...Oddelek: Izdelava spletišč | 1247 (1113) | njok |