» »

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave

««
7 / 36
»»

Microsoft ::

Xplicit in Beernarrd, probta, ce lahko prideta do druzga PCja tak, da v Run... vpiseta recimo \\192.168.0.1\C$ ali pa \\"NetBIOS_ime_PCja"\c$.

Potem, ce to dela, gres v My Network Places, kliknes na Add Networke Place, pa tam v oknce napises \\192.168.0.1\ ali pa \\"NetBIOS_imePCja"\, pa se potem ze kar v prvem okncku prkaze ikonca, ki "kaze" na sherane datoteke druzga PCja... (postopek za Win2k)

Ce vama zatezi, ko hocta dostopat do sheranih datotek druzga PCja, je treba enejblat Guest userja.
Ko hocis dostopat do C$, admin$, print$, vama bo v obeh primerih (ne glede na Guest userja) zatezil, da vpiseta geslo...


by Miah
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Beernarrd ::

če na 98 (192.168.0.1) dam run \\192.168.0.2\C$ dobim zahtevek po geslu, ki pa noben ni v redu. Xpji pa napišejo, da 192.168.0.1 ne najdejo.

No še nekaj sem ravnokar odkril. Xpji so mi predlagal naj dam search za računalnikom, kar storim in - voilà, najdejo računalnik moj_rac v moja_skupina, lahko ga tudi pregledujem. Nikakor pa ga ne morem spravit v omrežno soseščino.
wtf??

Xplicit ::

sej zdej mi je u bistvu uspel postavit mrezo, sam iz enega kompjuterja lahko dostopam da drugega, iz drugega pa ne morem dostopati do prvega (javi da je acces denied - you might not have premision to acces this computer) - kje je fora?

oba imata kot je bilo ze prej omenjeno win xp, sygate-ov forewall (sam tud ce dam allow all, ne dela) windows firewall je izklopjen

Microsoft ::

Beernarrd, ce das \\"IP"\C$, bos zmerom dobil zahtevek po vnosu user nejma in passworda. Pac, napises admin username in password od PCja, na katerega dostopas.

Xplicit, ko sm se jst spilal neki z DHCPjem, je bil prav ta firewall, ki ga mas ti zdej, vzrok, da stvar ni delala. Ce ni tak kriticno, disejbli oba, pa potem poizkusi, ce dela.
Aja, pa cudno se mi zdi, da ti ne vrze gor okncka, da bi vpisal user name in password.
Kaj pa, da bi mel Group Policy tak nastavljeno, da ne dovoli, da lahko kdorkoli dostopa do PCja preko omrezja?


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Beernarrd ::

Zagonetno, ni kaj:
Mreža mi zdej lep dela. Spreminjal nisem ničesar! Xpji so potem, ko sem s searchem našel računalnik na 98, ob naslednjem zagonu lepo našli in poštimali omrežno soseščino. Enako sem storil potem na 98 in stvar dela.
Hvala za pomoč.
Bernard.

CubiX ::

Internet connection sharing v SuSE... Help!?
box 1: SuSE linux, adsl (host)
box 2: windows XP, brez neta (client)

Storm ::

Mene pa zanima kako naj dvema računalnikoma ki sta oba na ruterju forwardiram iste porte. Cimram se mula skoz povezuje na low ID oz. kratek cajt imajo na high., pol se pa sam od sebe skine na low, čeprav imajo dolčene muline porte forwardirane.


Js bi obema računalnikoma odpru vse porte ampak mi napiše da se porti ne smejo prekrivat, torej js mam recimo od 1000-4000 oni pa lahka imajo ostale. A oboji vse ne moremo imet?????

amper ::

Pozdravljeni

odločil sem se da tudi jaz razdelim adsl na dva računalnika. A ko sem prebral tole vašo temo mi je nekaj jasno a nisem popolnoma prepričan ča je pravilno.

Če imam adsl in dinamični ip potem lahko kupom samo switch in na obeh računalnikih lahko dostopam na internet brez da imam eno računalo nonstop prižgano.

In pa kakšen kabel naj kupim za povezavo med dvema hišama da ga potimi ne bo strgal sneg.

Lp
Delaj dobro in pusti vrabčkom čivkati !!!

Gandalfar ::


Če imam adsl in dinamični ip potem lahko kupom samo switch in na obeh računalnikih lahko dostopam na internet brez da imam eno računalo nonstop prižgano.


Tocno tako. Najmanj tezav :)

mex ::

ziujo mene pa zanima ce je to normalno da v programu ethereal vidm promet od vsh računalnikov na mreži povezani smo na router, a mi ne bi mogu program zabelezt sam moj promet, a mogoče moj router dela kot hab k mam zj novga pa nevem. Aja pa konstantno mi prekinaj povezavo na vsh računalnikih na vsake par minut pol me pa najzaj poveze, mreža pa normaln dela.
Če ma kdo kšn odgovor se mu že vnaprej zahvaljujem.

Poldi112 ::

Storm: En port lahko forwardas samo na eno masino. Tako kot postar, ki ima eno pismo, lahko to pismo nese samo v eno hiso. Pac das na vsak pc nekaj portov. Pa ne tako kot ti hoces, ampak delis porte od aplikacije. Za emule das enemu 4661, drugemu 4662. Za utp podobno (ne vem na pamet katere uporablja).

Amper: Jaz imam najcenejsi utp, napeljan po starem telekomovem kablu. Brez kakrsnekoli zascite je brez tezav prezivel zadnji dve zimi.

Mex: Malo bolj opisi svojo povezavo. A ste vsi povezani na router switch? Ce ja, potem router vidi ves promet. Ce ne, ga vidi, ce imas hub. Ce imas switch, router vidi samo promet vseh masin, ki se tice interneta, kaj prenasajo med seboj pa ne ve.

mex ::

povezavo mam adsl 1 mega. vsi smo povezani na router , 4-je računalniki. N svojmu tačunalniku vidm čist use kaj kdo od ostalih treh računalnikov dela, kar se tiče uporabo interneta in mreže. Prj k smo mel en starejši router nm je use lepo delal zj smo ga zamenal pa povezavo skos vn mence aja pa modem so nm tud zamenal zj mamo tega callisto, pr nastavitvah za router sm probou skor use pa nč bol ip od routerja je 192.168.62.1 od računalnikov pa so 192.168.62.50/60. A je kšn predlog mogoce js sm mislu da je router mogoce slb ker usm pošila use poddatke in ns zato vn meče.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: mex ()

Trololololo1 ::

Mam en problem imam 3 računalnike ki so povezani prek switcha. Mam tud adsl. In problem je da na vsakem računalniku naštimam nastavitve potem pa ko gledam na računalnikih pa je pod Moja omrežna mesta pa lokalno omrežje sam en računalnik gor namesto trije, pa tudi če grem pod Oglejte si računalnike te delovne skupine najde sam en računalnik gor.
Ka sm lahka naredu narobe??
;(

Trololololo1 ::

na obeh računalnikih mam pa win xp pro

Cuoresportivo ::

maš isti workgroup naret, pa masko?
lep pozdrav(best regards)

Cuoresportivo ::

kak bi se pa tole dalo rešit.

situacija:

dostop je kabelski net. mam switch. na enem računalniku oz nardil bi server router, ostali trije pa bi bili odjemalci. Zdaj pa je tak. na moji client mašini mi je prej ko je bil server laufal FTP, IIS, net radio, zadeve ki so bile dostopne preko ipja, ki mi ga je dodelil ISP. kak pa naj zdaj naredim ko je na tej mašini ip recimo 192.168.0.3? namreč na serverju ne bo laufal FTP, to imam urejeno preko ability FTP server programa. IIS lahko rešim, saj 2000 win majo že to vgrajeno. Potem pa še net radio, ki je bil tudi dostopen preko ip od mojga ISPja. Prosil bi za odgovor, za katerega se že vnaprej zahvaljujem. Upam , da sem dovolj razumljivo napisal.


Gre pa po tej sliki

lep pozdrav(best regards)

Zgodovina sprememb…

Trololololo1 ::

Ma workgroup sm naredu isti, kok pa masko nardiš?:\

Poldi112 ::

Cuoresportivo: Ce sem te prav razumel, potem moras narediti port forward na routerju (mu poves katere porte naj preusmeri na server na tvoji lokalni mrezi, da bo viden od zunaj).

namo2: Masko nastavis tam kjer IP in sicer na: 255.255.255.0

Cuoresportivo ::

no zdaj ne vem če je to isto. moj router je v tem primeru ena start mašina, kje bojo win 2000 gor. Kje se tam to nastavi oz če se tam to kje nastavi, ker pri routerju vem kak se to nardi, ker sem mel en cajt. Ali se bolj splača dat gor kake winse XXXX server. SAmo za to bi rabil že dosti bolj zmogljivo mašino kot jo imam sedaj na voljo.
lep pozdrav(best regards)

Svarun ::

En čuden problem mam.

Doma mam ADSL, študentski paket (mislim, da z dvema) dinamičnima IP. Hotel sem razdelit povezavo med 2 računalnika z switchem, tu pa se stvar zalomi. En računalnik se namreč lahko brez problemov konekta na net, ta drug pa ne, ne glede na to a je prvi že povezan ali ne. Ta drugi pa se hoče povezat samo, če ga dam direkt na modem. Kot sem rekel, se en računalnik brez problemov poveže (direkt al preko switcha, ni važno), ne glede na nastavitve (če sam nastavim IP, al pa če dam da ga sam dobi), ta drug pa samo direkt, prek switcha pa ne. Na obeh so WinXP.

Sej tu ICS nima veze, al kako? A je treba vsakemu računalu dodelit IP, oz. pustit, da ga sam? So potrebne še kake druge nastavitve (workgroup...)? Any ideas?

Hvala :'(

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Svarun ()

Svarun ::

Okej, zdaj mi ni pa niče več jasno... igral sem se z raznimi nastavitvami za TCP/IP, na koncu pustil vse na "obtain IP address automatic" in še nekaj brkljal, pa je kar naenkrat delalo prek switcha. Ampak le za kakih 15 minut, pol pa spet ne. Malo prej mi zopet ni delalo, pa sem šel resetirat switch (prekinil štrom) in ga ponovno vklopil, pa je delovalo. WTF??? Switch zanič? Zdi se mi čudno, ker to dela sam na enem računalniku, drug pa je v redu...

Microsoft ::

Sicer nimam ADSLja, samo ce imas dinamicni IP, ki ti ga dodeli ISP, potem mores imet na 'Obtain IP address automatic'.

Jst mam tak na ISDN povezavi.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Crimson_Shadow ::

Mene zanima naslednje: Brat ima službeni prenosnik. Ta mašina ima svojo domeno (službeni pač) in nima workgrupe. Če hoče na net (doma) samo vtakne kabel v mrežno. Ta kabel ni direkt vezan na ADSL vmesnik, ampak na switch preko katerega tudi jaz dostopam do neta. Ali je sploh možno tak prenosnik povezat z mojim v domačo mrežo, če moj nima domene (kot jo ima prenosnik). Je sploh možno na kak način ustvarit domačo mrežno, ne da bi moral tudi jaz dobiti "odobreno" domeno ali pa da bratu ustvrim nov profil za domačo mrežo, brez domene?

mlakar ::

Pozdravljeni!

Mam eno težavo:

Računalik je povezan z adsl-je prek ruterja. Sedaj pa imam še prenoslni računalnik, na katermu bi rt vzpostavu povazevao z internetom. V tem računalniku ki je povezan z internetom mam sedaj sve mrežni in mreža med njima deluje. Ko pa hočem nastavit na skupno rabo internetne povezave mi javi napako:


Naredu sm tako kot piše v tem članki, ki je biv objavljen na Slo-techu.

Prosim za pomoč!

HVALA

CaqKa ::

če sem prav razbral s slike potem sedaj več nimaš preko routerja?

viper ::

eno n00b vprasanje ...

ADSL, router al hub vmes, dva PCja priklopljena na to, vmes laufa mreza in internet povezava - obadva se loceno povezujeta (ni sherana povezava, da bi morala biti ena masina skos online). Kako bi lahko razdelil linijo med ta dva racunalnika, vsaj upload. Ker bruder laufa p2p programje, pa nima blage veze kako in kaj, pa tut ce si nastavi na manjsi upload, je ta se vedno prevelik. Js pa laufam vcasih mal ftp za kolege, pa ne gre nikamor, ker on pobere upload. Kaki proggy za to?

hvala in lp
I've got spinning wheels, baby! Heck let's do this!

anubisas ::

mene pa zanima kako bi povezal dva compa prek routerja in na enmu bi imel odprte porte na enmu pa ne (računalniku). mam pa router planet XRT-401D

al pa kako bi na routerju firewall izklopu pa bom pol že sistemske dal gor. sam povejte mi plis za tist kar sm zgori napisal če se da.

hvala

CaqKa ::

anubisas:
[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte

preberi in med vrsticami beri zadnji stavek.

Eddy ::

Živjo!

Mane oa zanima, če je kej problem, če imam na serverju inštaliran zonealarm, pri sharing internet connection?
Ker mi mislm da dns ne dela...

drugače pa z 2 računalnika lahko pingam kabeljskega operaterja!

Hvala...
www.ekwaterblocks.com

Racko ::

V prejsnih pogovorih sm zasledil da je najlazji nacin ce imas dinamicni IP kupit switch in 1 racunalnik met non-stop prizgan.Ja sej se prek staticnega IP-ja tud da to narest tko da...

CaqKa ::

kolkor vem ti pri switchu z dinamičnim ipjem ni potrebno imet enega računalnika vedno priklopljenega


glede statičnega ipja, pa pač switch zamenjaš z routerjem.

Tomi ::

Da vas ne bo preveč skrbelo, cene brezžičnih routerjev so okoli 20.000 ali celo manj (in imajo 4 luknje za navadno mrežo). Se že splača, po moje.
metrodusa.blogspot.com

legend ::

moje mnenje je, da je za čistega začetnika na področju rač. omrežij tisti članek, omenjen v 1. postu, dokaj neuporaben, saj le razloži nekatere pojme, od praktične vspostavitve omrežja pa ne izvemo nič. Torej bi rad nekaj vprašal.

Želim povezati 2 računalnika, deliti 2 tiskalnika in ADSL povezavo. Če sem vse prav razumel je najboljša rešitev za popolnoma neodvisno dostopanje obeh računalnikov do interneta router.
Torej sam crossover kabel ni dovolj za nemoten dostop do neta (tudi če je eden izmed rač. ugasnjen)? Vendar pa še vedno rabim crossover kabel za priklop ADSL modema do routerja (zakaj že)?

Se vam že vnaprej zahvaljujem za odgovore.

BCSman ::

Recimo da naročiš statični ip, pa doma postaviš server za internetno stran. Kako bi "urihtal" povezavo v stilu www.mojserver.com namesto IP številke?

1309976 ::

Zdravo!

Sem poskušal povezati drugi računalnik na internet preko svojega s pomočjo crossover kabla pa se mi venomer zatakne. Vem, da delam nekaj narobe pa se mi ne sanja kaj...iz napisanega sem razbral, da naj bi se dalo povezati dva compa z crossover kablom tako da bi imel potem drugi računalnik povezavo na internet.

Imam winXp sp1 na obeh računalnikih, kabelsko povezavo na internet narejeno prek usb, na obeh mrežne kartice, crossover kabl...pa mi ne uspe ostavit niti domačega omrežja.:\
Napiše, da nimam kabla (network cable unplugged ali nekaj podobnega) ?!?

Mi lahko kdo, ki je podobno postavitev že naredil, razloži oziroma da link do navodil, ki jih bom tudi jaz razmel ? (Sem bral tudi omenjeno parcticalynetworked internet stran, pa ni kaj pomagalo.)
Prosim za kratka in jasna navodila, če se le da !

LP

K0K0 ::

Mena pa znima če se da v temle primeru slika preko remote desktopa dostopat do enega od računalnikov v lokalni mreži?

Vesoljc ::

poznate kakšen router (hw), ki bi sam znal omejavat BW? ter da se ga dobit pri nas za kako normalno ceno? za domačo uporabo namreč...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Oldi ::

Pozdravljeni vsi skupaj
Sosed ima naročen študentski paket torej dinamični IP ter 2 računalnika. Do mene je cca 20m žične povezave, rad bi pa priključil
1. PC za P2P in iz svetovnega spleta viden FTP,
2. PC pa bo delovni torej občasno vključen.
Ker bo tudi prvi kdaj izključen, mora biti simpl varianta priklopa samo drugega. Dve lkartici v prvem mi nista ravno simpatična rešitev, ker bo to ena P133 mašina in zna biti povezava mojega drugega pC-ja s sosedovim počasnejša.

Sosed torej rabi router (katerega priporočate, cena ni problem).
Do mene bo verjetno ena povezava iz routerja dovolj - kako povezat oba PC-ja. Najraje bi dal hub.
Če bi bili boljši dve povezavi, ali lahko za to uporabim en UTP kabl (dolžina 20m, za vsako povezavo po 2 parici).

SkIDiver ::

Takole. Imam sledeče;

1 računalnik
1 prenosnik z wirelles
1 wirelles router
dostop do interneta prek mreže

Problem;

Sem v študentu. Do sedaj sem imel dostop do interneta narejen preprosto kabel iz mrežne na PC-ju na konektor, ki je montiran na steni (LAN). Potreboval sem samo registracijo MAC naslova in ko se je OS naložu sem bil na netu. Sedaj pa bi tu vmes dal rad wirelles router. Namreč imam prenosnika, ki bi ga kdaj pa kdaj rad odnesu tudi vn iz sobe in vseeno imel internet na njem. Sedaj bi moral registrirat najprej MAC naslov routerja ampak bi prej rad preveril, če zadeva sploh deluje. In me zanima kako naj to preverim. Če povežem z kablom LAN vtičnico v sobi in pa "Internet" konektor na routerju mi za WAN na njem gori oranžna lučka. Nič dobrga. Mogla bi gort zelena. Dobro. Povežem mrežno od PC-ja z izhodom na ruterju pa nič. Ne morm pridt v ruter, da bi ga nastavu. Zakaj ne? More bit nujno povezan na internet, da ga lahko iz PC-ja nastavljam al kako gre pri tem? Men ni nč več jasno tuki.

dela ::

mene pa zanima, če programi (in kateri) za deljenje internet povezave (preko crossover kabla) ala winGate, itd. podpirajo port forwarding. uporabljam winME ICS in ugotavljam, da pri tem ni možno, uspelo mi je odpreti le porte na usmerjevalniku, nikakor pa mi ne uspe jih odpreti na klientu... torej... kateri program za deljenje internet povezave to omogoča? (če sploh kateri)
hvala vnaprej za odgovore.

plavko61 ::

linksys BEFSR81 ima QOS za 32k SIT
CISCO SOHO91-K9 ima QOS za 70k SIT

kako se obnesejo v praksi ?????
Jaz prisegam na coyote linux in 486 PC.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

_jackson_ ::

Moj problem je sledeč:
Če imam kabelski modem povezan prek USB-ja mi, internet dela. Če ga povežem prek mrežne kartice, pa ne dela. Pri tem se mi zdi čudno, da vse lučke na kabelskem modemu gorijo oz utripajo tako, kot je treba (v obeh primerih).
V sistemu mi mrežno kartico prepozna pa tut lučke na njej utripajo. Internet pa ne dela...
A je možno da je mrežna zanič? To sicer sumim samo zdi se mi čudno da je potem prepozna. Aja driverji so updateani.
Hvala za odgovore!

scythe ::

mene tudi nekaj zanima a lahko povežem modem---> switch---> router-----računalnik???? a moram nujno imeti 2 kopma priklopjena na router če bi rad router zrihtal?

bankos ::

PROBLEM!!

imam ISDN dialup in sem si zabil idejo da si postavim domač server
Kosem instaliral IIS na WIN XP in rešil problem z dinamičnim IP (directupdate 3,6,3) sem naletel na problem. že ko sem vtipkal http://localhost
me je vprašal za uporabniško ime in geslo. Ko pa sem nastavil naslov domače strani, me je spet vprašal za uporabniško ime in geslo. torej je nekaj narobe z IIS ker me kar naprej sprašuje za uporabniško ime in geslo, ni mi jasno katero geslo bi ti bilo, ker me pri instalaciji ni vprašal za nobeno geslo. probal sem pa vse žive varjante.

tako da če je komu že tak problem delal težave mi naj prosim pove..
sandi banič

mx440 ::

mam dva compa povezana v mrežo direktno pa me zanima zakaj ko prižgem drug računalnik se povezeva na prvem racunalniku net prekine pol se pa morm spet conectat. al pa tut ko drugi racunalnik naprimer restartas se tut prekine.
lol?

TICKO ::

Tud js mam problem in sicer:

Imam 2 računalnika. Na prvem laufam slackware 10 linux (frišna instalacija), na drugem mam XP-je, in zdej hocem uporabit prvi računalnik za server, pa router, ker je itak skoz online, na drugem pa gre foter obcasno na net...

prvi racunalnik: imam dve mrežni kartici. V eth0 pride internet (modem), iz eth1 pa gre crossower kabl v drugi računalnik. In potem napisem

iptables --table nat --append POSTROUTING --out-interface ppp0 -j MASQUERADE

IPTABLES --APPEND foward --in-interface eth0 (kaj tukej napišem, eth0(modem) ali eth1(drug rač.)?) -j ACCEPT

ZA TOLE:
echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_foward - tukej mi napise da ne najde te datoteke, sam ce grem gledat je tam noter...


Za ukaz iptables mi vrže error:
Napišem:
iptables --table nat --append POSTROUTING --out-interface ppp0 -j MASQUERADE
in napiše:
iptables: No chain/target/match by that name


V čem je problem, če kdo vidi težavo.

Hvala
www.tickobox.com
www.scooter-on.net

sodizavc ::

Probaj recimo instalirat WEBMIN to je web interface za kontrolo UNIX sistemov tam lahko take stvari dobro nastavis! Meni je pomagal najdes ga pa na www.webmin.com

HriBB ::

Tri strani sem prebral poj se mi pa ni dal več... evo vam moj uizi problemček.

Imam 1Mbit ADSL študentski paket. Prek 5-port switcha imam v mrežo povezane 3 računalnike in siolTV tako da vsak dobi svoj ip ko se poveže v splet. Vse dela in vsi smo veseli. Kmalu bom kupil še en računalnik za strežnik (LAMP) zato me zanima nekej stvari.

Ali lahko preprosto kupim 8-port switch in dodam LAMP računalnik v mrežo tako kot sem to naredu do zdej? Seveda se pojavi vprašanje ali siol sploh dopušča 4 računalnike (vsak svoj ip) + siolTV na 1Mbit študentskem paketu?
Ali naj postavim LAMP kot router (a rabm potem obvezno statičen ip?) -> switch -> ostali računalniki? Kako je potem s siolTV?

Skratka... kako bi najbolj elegantno rešil zadevo?

PS: najbolš bi mi sedla 8-port switch varianta če se da.

Hvala za odgovore.

Lp

Bojan
jaja

sodizavc ::

Ja lahko daš not samo 8-port Switch in bo stvar delovala edino mislim da kot štud. paket preko siol se ne more povazat tolko uporabnikov na enkrat tak da bi bilo bolše če bi postavo en PC kot router ali pa kupiš direktno ADSL route z 4-port tega dobiš že od 29,30 EU pa ti bo stvar sigurno dobro delala!:D

zuz3k ::

Zivjo
imam en problem namrec:
imam adsl in 2 compa povezana prek sviča na net in mi povezava lepo teče z 1024/256

težava je sledeča:
dal sem prošnjo za statični IP in ga dobil ampak sedaj se nemorem povezat z drugim
compom, ali je možno uštimat brez da bi kupil ruter? da bi bila oba compa na netu brez težav?

Za odgovore se zahvaljujem.

Lp.
Life is a psychological game.
««
7 / 36
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
372329244 (29700) ignats
»

Kako vzpostaviti omrežje z več ruterji in enim modemom? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
8725632 (6498) fpopla87
»

Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11951189 (22939) simone
»

Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5622323 (21239) MTB
»

Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
15543321 (18861) imallears

Več podobnih tem