Forum » Zvok in slika » Tv zvočniki v PC
Tv zvočniki v PC
demon#666 ::
Pozdravljeni!
Upam da sem prau umestil temo.
Imel sem en star TV, ga razstavu in od vseh stvari so mi ostali le zvočniki, taki kot na spodnjih slikah.
Torej, najprej me zanima kašen material priporočate za obložit zadnji del zvočnikov (spredaj bi pustil kot je) in še, kje oz. kako bi te 4 kable (po 2 iz vskega zvočnika) spravu v en 3,5mm jack.
Hvala in LP
Upam da sem prau umestil temo.
Imel sem en star TV, ga razstavu in od vseh stvari so mi ostali le zvočniki, taki kot na spodnjih slikah.
Torej, najprej me zanima kašen material priporočate za obložit zadnji del zvočnikov (spredaj bi pustil kot je) in še, kje oz. kako bi te 4 kable (po 2 iz vskega zvočnika) spravu v en 3,5mm jack.
Hvala in LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
zagi123 ::
rant=on
Fu*k, kere ideje ima folk na S-T
rant=off
Za zadnjo stran nardiš škatlo iz mediapana, notri pa nafilaš z sintetičnim polnilom ali surovo volno. Vgradiš še priključne terminale in maš zvočnik ko iz trgovine, yeaah. Za priklop pa rabiš ojačevalec, kar te pride dražje kot nov komplet novih Logitechovih jogurtovih lončkov.
summary=vrži v smeti.
Fu*k, kere ideje ima folk na S-T
rant=off
Za zadnjo stran nardiš škatlo iz mediapana, notri pa nafilaš z sintetičnim polnilom ali surovo volno. Vgradiš še priključne terminale in maš zvočnik ko iz trgovine, yeaah. Za priklop pa rabiš ojačevalec, kar te pride dražje kot nov komplet novih Logitechovih jogurtovih lončkov.
summary=vrži v smeti.
icecube ::
Tako je. Za pogon zvočnikov obvezno potrebuješ ojačevalnik, in verjetno te bo res prišlo ceneje če si omisliš končni produkt. V nekaterih TV-jih pa vendar lahko najdeš spodobne širokopasovne enote, ki igrajo zelo dobro.
demon#666 ::
Hvala. Sej zato sem prej vprašal, preden sem karkoli začel delat.. Si bom že s čim drugim krajšal čas.
LP
LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XORO DVB-T Receiver HRT 7500Oddelek: Zvok in slika | 3271 (1911) | Alexius Heristalski |
» | Problemi z prenosnikom TOSHIBA Satellite M100-165Oddelek: Operacijski sistemi | 1813 (1621) | Scorpia |
» | AMD Dragon: HD5850 X-fire & 955BEOddelek: Navijanje | 1401 (1207) | eDDi |
» | Sestavljen pc se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1255 (917) | solatko |
» | Test MSI GX720X - prenosnik najvišjega razreda by M-XXXXOddelek: Strojna oprema | 3953 (3350) | IVo |