» »

Online igranje

Online igranje

tvirus ::

Torej kupil sem si orginalno igro, malo starejšo in ko hočem igrat multiplayerja mi napiše invalid serial...

Kako lahkio zadevo rešim ?

def0r ::

Kako dober opis igre katero si kupil:)

Hehe kupil sem command and conquer generals zero hour

Bolf3nk ::

obrni se na support

def0r ::

Malce sem pozabil kako poteka kaj vnasanje keyev in kje ti rece to. Imam first decade doma originalen.
Ali si to kupil od enega rabljeno ali novo iz trgovine.

Nova iz trgovine, pa ravno zato sem jo kupil da bom lahko igral multiplayerja, ker ko sem imel črno kopijo je isto napisalo da ni pravi ključ. Sedaj pri originalu pa spet.... Nevem kje je caka

koyotee ::

haha, si kupil v kakem müllerju slučajno? XD
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

gslo ::

haha, iz mullerja mam še jst eno kodo doma za pes 2011. kupu igro, prodajalc zatrjeval da je tut angleški jezik, pridem domov, prepišem kodo, vrnem nazaj. ker valda ni bla v angleščini, ampak vse ostalo (obstajata 2 verziji)..

in mi da novo, tokrat pravo verzijo.. ne vem zakaj sem sicer uno serijsko iz prejšne prepisal, ker je nisem porabil (lahko bi jo verjetno komu šenkal), ampak zgleda da kakšen bolj iznajdljiv mulc zlahka spizdi serial iz še "neprodane" igrice. če je temu tako, pejt nazaj v mullerja in fukn igrco prodajalcu direkt v čelo. >:D

druga opcija je, da nisi na novo naložil igre in imaš na kompu še vedno piratskki install, samo z originalnim CD-jem v cdromu. tko pač ne gre. :P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Konzole
988225218 (102391) radovednik
»

Trackmania 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
555645 (3894) dottor
»

Playstation 3 slim ali xbox 360 elite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

32864095 (54363) St235

Vse o Xbox 360 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

1943125152 (66662) Mavrik
»

XBOX360 Premium

303019 (2756) Berserker

Več podobnih tem