» »

Se kaka slikca iz infosa z zamudo..

Se kaka slikca iz infosa z zamudo..

Tic ::

Blo je receno, pa nisem meu časa da bi poslal. No zdej mi je uspelo...
Sicer ni nevem kaj... ampak vsen:

Seen before...:D

...moj vent...

...morph"s box...

...defenetly...

...VROOOOOMM!!!...

...oh in spljoh...

..moja grafa, MOJA GRAFA!!!!!! :D
persona civitas ;>

Klemenn ::

jup thats morph´s magic box alright...sm one thing..no graphic card? :):\

morph? maš kako sliko kak zgleda z vsemi cevmi od grafe pa to? sej maš tut na grafi vodno predvidevam :)))

morphling1 ::

http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Klemenn ::

em...sm šit pa je k ne moreš met nix drugega notr kot sm grafo..ne bi probal pogruntat česa druzga ? :) mogoče mal krajše priključke...pa tiste pumpe mal prestavt... :\

emm...kaj bi znal overclockat tv kartico ? :\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klemenn ()

Hehe, tako zgleda system overclockerja, grafična pa mrežna drugega tako in tako ne rabim (on-board sound mi več kot zadošča na mojih samostoječih zvočnikih in kenwood ojačevalcu). Sicer pa tega bloka nisem mogel drugače izvesti, bom enkrat gor montiral priključke ki so 90° tako da bom potem lahko uporabljal 3 pci slote. Če pa naredim samo gpu blo:

Pa z njim zgubiš samo prvi pci slot, ki je tako in tako neuporaben.
Pumpe me nič ne motijo lahko bi sam še skrajšal razdaljo med njima s krajšo cevjo.
Sej ko dobim novo kišto bo vse to zgledalo dosti bolj zrihtano, ker ta moja kišta je krajša ter ožja v primerjavi s kakim Antecom in je večja gužva notri.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Zakaj nisi se men naredu takih reberc na bloku kot jih delas tle? :8)

Aja, predlagam da plexi obikujes v obliki polkroga...
persona civitas ;>

Malo razmisli ....;)
Polkrog, kak polkrog ???

perci ::

Tic: hehe, ko si stran gledal, mi je grafa padla na tla ;))

Morph: Polkrog da se nebi vodni tok zaletaval u kot ampak bi ga spodneslo v krogu do izhoda.

Nemorem razmislit... dej povej:D

!!!Prerci: NE ME STRASIT... itak pa je men tko padla dol... ko smo sli na lan-party in sm jst drzu ohisje, en frend je pa pred mano hodu in v eni roki pumpo v drugi pa radiator. Jst sm drzu za prazno planko (tisto ko odstranis ko dodas cd pogon;5"25 al kar je ze). Tisto se utrga, comp pade na tle, PO STOPNICAH! Se ne zvali ampak graficno misli vn utrgat. Pa jo je sam zvilo... tam ko so prklucki za tv,dvi...
No, jst vs presran grem do lana. Smo mogli nest (cez cesto) enkrat eden ohisje, drugic 2 graficno :D

Seveda potem ni delala in smo se 1 uro podrkavali da nam je uspelo sliko dobit:D

Sm biu ze mal srecen da bom mogu novo kupit, ker se ta ne navija dobr (sm zjebu ram). Vendr je po 1 uri ogenj nesrece v nesreci v sreci ugasnu :'(

:D
persona civitas ;>

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vodno hlajenje!! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
32222312 (13442) Dr_M
»

Vodno hlejenje by GUFY (strani: 1 2 3 )

11910757 (6626) gamer
»

Lian-Li V2000 (strani: 1 2 )

978103 (5066) LittleDevil
»

Pomoč pri vodnem hlajenju (strani: 1 2 3 )

1366711 (5214) Jure2k
»

Vodno hlajeni Hercules 8500 v nastajanju. (strani: 1 2 )

8612754 (6414) Tic

Več podobnih tem