Forum » Pomoč in nasveti » kako razdeliti bandwidth v WIN XP
kako razdeliti bandwidth v WIN XP
flipflop ::
Mene pa zanima, če obstaja kak program za WIN XP, ki bi bandwidth prepolovil, tak da bi mel brat na svojem kompu 512kbps/64, pa jaz tudi 512/64, če mam povezavo 1024/128. Mal sem isku po forumu, pa nikjer ni nič konkretnega za winse, sam za linux. Ful mi gre namreč na jetre, da brat, ki ima priključen modem dobi skoraj ves bandwidth, men pa ostane bolj mal.
CaqKa ::
kot si že sam opazil gre to malo bolj težko :)
idi pa mu v muli nastavi na 512/64 ;)
s qosom iz winsev pa se nobenmu ne da špilat... andreja pa tudi ni tolko v hlačah da bi nam tale qos malo bolj razložil.
idi pa mu v muli nastavi na 512/64 ;)
s qosom iz winsev pa se nobenmu ne da špilat... andreja pa tudi ni tolko v hlačah da bi nam tale qos malo bolj razložil.
ali3n ::
zmenta se da samo en downloada - za oba... sej sta brata!?!?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
flipflop ::
Sej bi se zmenla, ampak medtem ko on downloada jst ne morem spilat iger itd.
Pa se mula in osel strajkata pa delata sam na enmu kompu.
Pa se mula in osel strajkata pa delata sam na enmu kompu.
CaqKa ::
ta bo pa težka.. ker tole omejevanje hitrosti itak ne deluje dobro na sunke... tako da mislim ni druge rešitve kot da on ne downloada ko ti špilaš... ali pa da si on v teh programčkih za dljanje nastavi limit.. kolkor vem ima to že vsak tak progy...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 488300 (38436) | Rias Gremory |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426210 (9494) | Freakylion |
» | Mula se na enem pcju muli, na drugem ne?Oddelek: Omrežja in internet | 1115 (984) | Bakunin |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5473 (4203) | plavko61 |
» | QoS???Oddelek: Omrežja in internet | 1355 (1154) | andrej |