» »

Nekaj spremenjeno na vizualni podobi slo-techa?

Nekaj spremenjeno na vizualni podobi slo-techa?

Tero ::

No ne vem tocno kaj naj recem, ampak od vceraj do danes ste nekaj spremenelili na izgledu. Ne vem tocno kaj ampak ful obcutek da nekaj ni isto, ali pa je z mano nekaj narobe in bi moral k kakemu zdravniku specalistu:D. Prosim povejte mi admini da ne bom rabo ki res it, ker niam zaj casa se za zdravje ko me sola zajebava tak.:\

Sergio ::

A je boljš al slabš? ;)

povej prvo, pa ti potem povem, kaj smo naredli.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Gandalfar ::

sam men se tud full zdi da se je _nekaj_ spremenilo in vedel bi se povedat cas..

mislim, da tudi vem kaj se je spremenilo. Pozitivno to :)

nojus ::

? wtf ?
sovražim Gargamela.

JUHU!
Zaj sem vesel, ko sem videl da z mano ni nic narobe. Ne vem kaj naj recem ce je boljse, ali slabse. Pac nekak je no... Torej kaj ste sploh naredili?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tero ()

Sergio ::

levi pa desni meni imata koncno fiksno sirino 120 pix. prej je bilo to bolj na hojladri hojladra.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Aja, Lepo...

Switch ::

Z moje strani sprejemam spremembo negativno. Namreč, ko obrnem monitor za 90 stopinj in imam resolucijo 1024X1280 (namesto obratne vrednosti) se mi stran ne prikaže v celoti. Če želim videti desni rob, moram premakniti spodnji drsnik.
Monitor je Samsung 171P, Radeon 7500 poganjajo zadnji ATIjevi gonilniki. Sistem je bil ravno danes na novo naložen z Windowsi 2000 Profesional.
Menim, da napaka ni na mojem računalniku. Če pa imaste ustrezno rešitev mi to prosim zaupajte:8)
V upanju da boste napako odpravili, vas lepo pozdravljam (kot se to uradno napiše v prošnjah, ki jih redno pošiljam svojemu ISPju:D )

P.S.
Opazil sem, da se napaka pojavlja samo takrat ko so na strani kakšna vnosna polja in na začetni strani. Na vsake toliko časa pa napake ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Switch ()

mangaldar ::

Jep pr meni je tudi na 1024 stran malo preširoka. Sicer ni sile, ma bi vseeno lepše zgledalo če bi sredino malo zožali.

CaqKa ::

pa res.. prej spodaj ni bilo drsnika

Elemen_T ::

yap.

darh ::

men dela normalno vse do 800px širine...
Excuses are useless! Results are priceless!

BadB0y ::

meni dela lepo :) lahko bi se mogoce dodali kake nove "skine"

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Obvestila
20037200 (29509) Pyr0Beast
»

Windows 7 se prodaja odlično (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
9917269 (14663) jest10
»

Stari Slo-Tech se ukinja (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Slo-Tech
29017825 (12104) Tody
»

30 FPS vs 60 FPS (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1149468 (7692) Dr_M
»

Vprašanje o trinitronih

Oddelek: Pomoč in nasveti
402267 (1675) Hux

Več podobnih tem