Forum » Slo-Tech » Nekaj spremenjeno na vizualni podobi slo-techa?
Nekaj spremenjeno na vizualni podobi slo-techa?
Tero ::
No ne vem tocno kaj naj recem, ampak od vceraj do danes ste nekaj spremenelili na izgledu. Ne vem tocno kaj ampak ful obcutek da nekaj ni isto, ali pa je z mano nekaj narobe in bi moral k kakemu zdravniku specalistu. Prosim povejte mi admini da ne bom rabo ki res it, ker niam zaj casa se za zdravje ko me sola zajebava tak.
Sergio ::
A je boljš al slabš?
povej prvo, pa ti potem povem, kaj smo naredli.
povej prvo, pa ti potem povem, kaj smo naredli.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Gandalfar ::
sam men se tud full zdi da se je _nekaj_ spremenilo in vedel bi se povedat cas..
mislim, da tudi vem kaj se je spremenilo. Pozitivno to :)
mislim, da tudi vem kaj se je spremenilo. Pozitivno to :)
Tero ::
JUHU!
Zaj sem vesel, ko sem videl da z mano ni nic narobe. Ne vem kaj naj recem ce je boljse, ali slabse. Pac nekak je no... Torej kaj ste sploh naredili?
Zaj sem vesel, ko sem videl da z mano ni nic narobe. Ne vem kaj naj recem ce je boljse, ali slabse. Pac nekak je no... Torej kaj ste sploh naredili?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()
Sergio ::
levi pa desni meni imata koncno fiksno sirino 120 pix. prej je bilo to bolj na hojladri hojladra.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Switch ::
Z moje strani sprejemam spremembo negativno. Namreč, ko obrnem monitor za 90 stopinj in imam resolucijo 1024X1280 (namesto obratne vrednosti) se mi stran ne prikaže v celoti. Če želim videti desni rob, moram premakniti spodnji drsnik.
Monitor je Samsung 171P, Radeon 7500 poganjajo zadnji ATIjevi gonilniki. Sistem je bil ravno danes na novo naložen z Windowsi 2000 Profesional.
Menim, da napaka ni na mojem računalniku. Če pa imaste ustrezno rešitev mi to prosim zaupajte
V upanju da boste napako odpravili, vas lepo pozdravljam (kot se to uradno napiše v prošnjah, ki jih redno pošiljam svojemu ISPju )
P.S.
Opazil sem, da se napaka pojavlja samo takrat ko so na strani kakšna vnosna polja in na začetni strani. Na vsake toliko časa pa napake ni.
Monitor je Samsung 171P, Radeon 7500 poganjajo zadnji ATIjevi gonilniki. Sistem je bil ravno danes na novo naložen z Windowsi 2000 Profesional.
Menim, da napaka ni na mojem računalniku. Če pa imaste ustrezno rešitev mi to prosim zaupajte
V upanju da boste napako odpravili, vas lepo pozdravljam (kot se to uradno napiše v prošnjah, ki jih redno pošiljam svojemu ISPju )
P.S.
Opazil sem, da se napaka pojavlja samo takrat ko so na strani kakšna vnosna polja in na začetni strani. Na vsake toliko časa pa napake ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Switch ()
mangaldar ::
Jep pr meni je tudi na 1024 stran malo preširoka. Sicer ni sile, ma bi vseeno lepše zgledalo če bi sredino malo zožali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Obvestila | 37200 (29509) | Pyr0Beast |
» | Windows 7 se prodaja odlično (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17269 (14663) | jest10 |
» | Stari Slo-Tech se ukinja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 17825 (12104) | Tody |
» | 30 FPS vs 60 FPS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9468 (7692) | Dr_M |
» | Vprašanje o trinitronihOddelek: Pomoč in nasveti | 2267 (1675) | Hux |