» »

The website cannot display the page

The website cannot display the page

Mattithyahu ::

Imam zelo čuden problem!

Imam 4 spletne strani narejene v Joomli 1.5. Od tega se 3 nič več ne prikazujejo že dva dni. Npr. ena od neprikazanih strani izgleda takole: http://www.areabiro.si

V administrator lahko pridem pri vseh straneh. Vse strani so na različnih srverjih, vse imajo različen template, vse so bile izdelane in postavljene na server ob različnem času in vse (tiste 3) so se ob istem času nehale prikazovat.

4. stran, ki se prikazuje, se od nedelujočih razlikuje po tem, da ni vpisana v iskalnike in ima prevzete SEO nastaviteve. Vendar mislim, da slednje ne vplivajo na prikazovanje, vsaj kratkoročno ne - sodeč po "testu".

Mislim, da tudi pri modulih in pluginih ni problem, saj ima ena nedelujoča stran popolnoma enake module in plugine (vključene in nevključene) kot tista ki deluje normalno.

Hvala.

HardFu ::

Tole se ponavadi pokaze pri PHP napakah, najboljse da pogledas v loge.
http://codeable.io

Mattithyahu ::

Očitno se tu res nekaj vidi (prikazano na sliki), saj je na strani, ki deluje, le ta zapis:

*html**body bgcolor="#FFFFFF"**/body**/html*

zvezdice so > znaki k mi forum ne dovoli te vrstice napisat niti če jo dam v code...

Vendar, nism dovolj vešč, da bi vedel, če sem sploh prav pogledal in kako naprej...??

KLIKNI ME

KLIKNI ME

carota ::

Mislil je loge na serverju, apache error loge, ne te od joomle.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1298350108 (9245) sunniegoldie
»

[JS] Event, ko se stran naloži po "back" gumbu?

Oddelek: Programiranje
292709 (1977) Spura
»

The Hobbit (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Sedem umetnosti
28581271 (59305) Alamar
»

Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. L

192156 (1876) mte
»

Kakšen program mi svetujete ? (strani: 1 2 )

886302 (5490) webfreak

Več podobnih tem