Forum » Igre » World of tanks
World of tanks
Rokomah ::
WN7 in WN8 raiting imam relativno nizek (okoli 500) pa ne vem točno kaj moram narediti, da bi se to zvišalo. Vem približno, da index za wn7/8 upošteva različne variable, ne vem pa točno kaj to upošteva.
Trenutno vozim pretežno tanke tier5/6 (medium in havy tanks) in sem srednje aktiven po bojišču.
Kaj narediti za zvišanje teh indexov?
Trenutno vozim pretežno tanke tier5/6 (medium in havy tanks) in sem srednje aktiven po bojišču.
klemenSLO ::
Mene pa teli rejtingi niti malo ne ganejo. Glih to mi je v špilu všeč da greš lahko na hitro v boj in tudi hitro končaš :) , pač prva bojna linija
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
mihec87 ::
WN7 in WN8 raiting imam relativno nizek (okoli 500) pa ne vem točno kaj moram narediti, da bi se to zvišalo. Vem približno, da index za wn7/8 upošteva različne variable, ne vem pa točno kaj to upošteva.
dvignat povprečen xp..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
b4d ::
http://wiki.wnefficiency.net/pages/WN8
tl;dr: Spotaj, poskoduj, trackaj itd.
b4d.sablun.org
Aggressor ::
Mene pa teli rejtingi niti malo ne ganejo. Glih to mi je v špilu všeč da greš lahko na hitro v boj in tudi hitro končaš :) , pač prva bojna linija
To pomeni, da hitro krepneš in si neuporaben za svoj team. Bravo. :D
Za visoke ratinge moraš nardit veliko damaga, veliko spotat, trackat, dobivat experienca in zmagovat. Kako to narest, se najboljš naučiš iz gledanja replayjev. Ajmo na wotreplays pa gledat igre dobrih igralcev. Al me pa kdaj podrezaj v igri, zdej po malem grindam nekatere low tierje.
Aja, pa za visoke ratinge moraš predvsem ne crknit. Prej ko crkneš, manj damaga napraviš. So izjeme, ampak pustimo to.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran
(Ne)skromno bi se ocenjeval, da sem relativno koristen za svoj team. Velikokrat ostanem zadnji preživeli in, še večkrat preklinjam ostale, ki so se dali prehitro pobiti. Je pa res, da pride dan, ko imam smolo in me random gamemaker dodaja v slab team, kar posledično pomeni poraz. Takrat tudi s 4 killi na battle ne morem nič spremeniti. Je pa tudi res, da pride dan, ko ti nič ne gre in si killan že po nekaj minutah.
Kar se pa tiče rejtingov in statistike, je pa po mojem, smisel igre, da si dober, oz. vedno boljši in statistika ti pokaže ali napreduješ ali ne. Če ti to ni mar, potem ni korektno od tebe, da igrač multiplayer. Nekateri mogoče jemljejo vse skupaj bolj resno in takšen pristop drugih lahko vse skupaj precej pokvari. Prav zaradi tega so v drugih igrah (simulacijah) običajni privatni serverji zaprtega tipa, kjer imajo pristop samo člani in resni igralci.
Kar se pa tiče rejtingov in statistike, je pa po mojem, smisel igre, da si dober, oz. vedno boljši in statistika ti pokaže ali napreduješ ali ne. Če ti to ni mar, potem ni korektno od tebe, da igrač multiplayer. Nekateri mogoče jemljejo vse skupaj bolj resno in takšen pristop drugih lahko vse skupaj precej pokvari. Prav zaradi tega so v drugih igrah (simulacijah) običajni privatni serverji zaprtega tipa, kjer imajo pristop samo člani in resni igralci.
BorutK-73 ::
Ni pa vse v "damage", Včeraj gledal en video in sta dobila frenda v platoon-u skoraj isto XP, ampak prvi je imel 8K damage in 2 killa, drugi pa 3,5K damage in 7 killov.
še video:
Aja pa "camp bush" taktika je tudi efektivna če veš kaj delaš, seveda ne z top tier heawy tankom.
še video:
Aja pa "camp bush" taktika je tudi efektivna če veš kaj delaš, seveda ne z top tier heawy tankom.
Matevz96 ::
Joj, joj tale prerekanja okrog ratingov se nikoli ne končajo. Sam imam malo nad average rating, rekel bi da ga dosegam predvsem s tem: damage (sploh, če streljaš visoke tiere), assisted dmg (gosence in spotanje), spoting, avereage exp (gledaš, da dobiš še kakšno medaljo, ker je potem vseno ali zmagaš ali zgubiš). Problem pri low tierih je ker tank prekmalu spustiš iz rok, zase vem, da lahko rečem, da obvladam tank ko z njim dobim 100k exp (raw), v tem času ti postane popolnoma jasno kaj so šibke in močne plati tanka, katero taktiko izbrati na določeni mapi (tut s T95 se, da skavtat!), če igraš lighta je najbolje prvo minuto počakati v bazi (redko mi uspe...), ker drugače naletiš na prevelike skupine nasprotnikov.
Ah kje, z lightom ko scoutaš moraš *takoj* letet na točno določene pozicije na karti, bodisi da spotaš, kam gre nasprotni team (recimo greben na prohorovki), bodisi da se dost hitro zarediš v taprav grm za passive spot (recimo dva ključna grma na sredini na malinovki). Več časa ko si neaktiven, manjši vpliv imaš na igro.
Tko da tudi samo dejstvo, da ostaneš zadnji preživeli, ne pomaga dost, če to pomeni, da si preživel, ker nisi bil dovolj aktiven. Treba je nenehno nekaj počet, hkrati pa pazit, da zarad tega ne krepneš. Pač tapravo ravnotežje med agresivnostjo in zadržanostjo.
Tko da tudi samo dejstvo, da ostaneš zadnji preživeli, ne pomaga dost, če to pomeni, da si preživel, ker nisi bil dovolj aktiven. Treba je nenehno nekaj počet, hkrati pa pazit, da zarad tega ne krepneš. Pač tapravo ravnotežje med agresivnostjo in zadržanostjo.
Tvojo taktiko sem uporabljal v starih časih s T50 in T50-2, sedaj lighte (ELC, AMX 13 in chaffe) raje uporabljam za mobilen support drugim tankom.
Jah sej je res, da so scoute močno znerfali in moraš danes spamat gold, če hočeš karkol pametnega napravit, samo vseeno se še zmeraj igrajo podobno kot pred leti.
crniangeo ::
se ja , zato pa te večkrat ze v prvi minuti ubijejo :D
No šalo na stran, je pa res, da to največkrat ditija, ki nato rage quita :D
No šalo na stran, je pa res, da to največkrat ditija, ki nato rage quita :D
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crniangeo ()
Če je gdo za kako platoon igro, rabim nabrat cca 1kexp za narest misijo lets celebrate together- me naj doda milkman (eu1 server)
Zgodovina sprememb…
Kaj se exp kaj hitreje nabirajo če igraš platoon ali team battle?
Jaz trenutno grindam za Tiger(P) in mi manjka še 20k exp.
Jaz trenutno grindam za Tiger(P) in mi manjka še 20k exp.
Platoon ponavadi. Pri team battlih dobis za poraz kikiriki. Pa vec dmg lahko potaljas pri randomih.
b4d.sablun.org
team battle rabiš t8 tank ali pa scouta in na splošno so kar zajebane igre(odvisno od teama sicer)...v platoonu je lažje oz nabereš več ker lahko eden drugega kriješ, "vplivaš" na potek igre, da ne omenjam fun faktorja ko sovrag iznenada faše shell enega za drugim sploh kaki derp gun ko mu nese 2x400hp itd.
Šele po enmu letu sem pogruntu da dobiš gold če nabiraš točke ko osvajaš bazo :) Tako da lahko zamenjaš drugje nabran XP...
Gold se je dobilo za misije ob tretji obletnici EU WoTa. Iz iger ga običajno ne moreš dobit.
jeba. Kako pa pol lahko izkoristiš XPje ko nek tan doseže 'elite' status?
Odkljukaš accelerate crew training in se ti posadka hitreje traina.
jeba. Kako pa pol lahko izkoristiš XPje ko nek tan doseže 'elite' status?
accelerate crew training ali pa kupiš gold..sicer kupit gold pa da z njim pretvoriš xp v free xp skor nima smisla razen če te denar žuli..
p.s. nvm če je še 300golda dobiš če si zamenjaš geslo..
Zgodovina sprememb…
Men se pa po 9.0 bildu dogaja server disconnected, oz. sredi boja me nepričakovana vrže iz igre na namizje, brez kakršnega koli errorja ali kaj drugega. Tudi, ko se takoj poskušam nazaj connectati v igro me zopet vrže nazaj na namizje. Šele ko je battle končan lahko pridem nazaj v garažo. To se mi prej ni dogajalo. Uporabljam samo "Old skools pro mode". Mogoče kdo ve, kaj bi to bilo?
Po kakšni logiki se zbirajo ex.pointi, katere lahko nato odkupiš z goldom in jih spremeniš v free ex.pointe?
V oknu mi kaže tanke, katere sem že prodal. Prav tako pa tudi tanke katere še uporabljam. Ne najdem logike v tem in ne vem pa kakšnem sistemu se zbirajo te točke.
Kolikor vem, bi se tudi od vseh elite tankov morale pretakati njihove exp. v free exp vendar se mi zdi, da se ne.
V oknu mi kaže tanke, katere sem že prodal. Prav tako pa tudi tanke katere še uporabljam. Ne najdem logike v tem in ne vem pa kakšnem sistemu se zbirajo te točke.
Kolikor vem, bi se tudi od vseh elite tankov morale pretakati njihove exp. v free exp vendar se mi zdi, da se ne.
Free exp točke dobivaš nekaj malega vsako bitko(zbirajo se isto kot klasičn exp- boljši si več dobiš)...Z goldom pa lahko pretvoriš klasične exp točke tanka v free exp, v oknu ti kaže exp točke vseh tankov katere lahko z goldom pretvoriš v free exp. Tudi ko tank prodaš exp točke ki jih je imel ostanejo na njemu..
Ko tank doseže elite status lahko daš accelerate crew training(ves exp porabi za trenirat ekipo) ali pa pustiš in se ti exp nabira(ga lahko z goldom pretvoriš v free exp).
Pomoje je bolje dat crew training saj 100% natreniran crew z skilli(six sens, repair, cammo oz odvisno od tanka) pomeni veliko..
Gold če že je vsaj pomoje bolje porabit za premium račun, slote v garaži..
Ko tank doseže elite status lahko daš accelerate crew training(ves exp porabi za trenirat ekipo) ali pa pustiš in se ti exp nabira(ga lahko z goldom pretvoriš v free exp).
Pomoje je bolje dat crew training saj 100% natreniran crew z skilli(six sens, repair, cammo oz odvisno od tanka) pomeni veliko..
Gold če že je vsaj pomoje bolje porabit za premium račun, slote v garaži..
Zgodovina sprememb…
Pa se ena stvar glede free xp, ne ga trosit na odklep tanka, ampak potem na research modulov. Stock tank je ponavadi PITA :D
b4d.sablun.org
Sploh višji tieri kjer so moduli par 10k exp.. Tank brez njih pa šajtrga...
Splača se pogledat misije pa jih delat sploh une ko dobiš premium račun/consumables..
Splača se pogledat misije pa jih delat sploh une ko dobiš premium račun/consumables..
Kateri zunani program za vodenje statistike ali analitike uporabljate, če sploh?
Jaz trenutno uporabljam "Active Dossier" http://www.vbaddict.net/wot.php?do=uplo...
Jaz trenutno uporabljam "Active Dossier" http://www.vbaddict.net/wot.php?do=uplo...
MIHAc27 ::
Jaz se za statistiko ne sekiram dosti. Ne za svojo, ne za soigralce ali nasprotnike. Sem imel nekaj časa mod, ki je računal % šanse za zmago, pa to samo ubija voljo do igranja se mi zdi.
Pa če bi hotel dobro statistiko so nekateri tanki avtomatsko slaba izbira. Na primer arty in Hit ratio. Tam je že 20% hit ratio dober. Na kakeh heavy ali medium tanku bi bilo to porazno.
Sej ne rečem, včasih je tudi fino pogledat, koliko bitk je bilo, in kakšna je kaj uspešnost.
Pa če bi hotel dobro statistiko so nekateri tanki avtomatsko slaba izbira. Na primer arty in Hit ratio. Tam je že 20% hit ratio dober. Na kakeh heavy ali medium tanku bi bilo to porazno.
Sej ne rečem, včasih je tudi fino pogledat, koliko bitk je bilo, in kakšna je kaj uspešnost.
crniangeo ::
wotlabs.net , noobmeter.com, feldzug.net :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Za statistiko sam uporabljam tole:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?...
Uporabljam predvsem zaradi računanja dnevnega profita in bolj preglednih sporočil.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?...
Uporabljam predvsem zaradi računanja dnevnega profita in bolj preglednih sporočil.
kobilica10 ::
Iscem soigralca na racunu. Ce te mika igranje na premium z veliko golda in veliko elite tanki se mi javi na ZS. Zazeljena starost nad 18 let.
GizmoX ::
kobilica10 je izjavil:
Iscem soigralca na racunu. Ce te mika igranje na premium z veliko golda in veliko elite tanki se mi javi na ZS. Zazeljena starost nad 18 let.
(Če te prav razumem) pazi, da se ne bosta istočasno prijavljala v en račun - sledi ban, lahko tudi izbris računa.
udirač => uni. dipl. inž. rač.
vprašanje:
- Kako obračam zunanji pogled, brez da se obrača kupola tanka?
- Kako obračam zunanji pogled, brez da se obrača kupola tanka?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rokomah ()
bobby ::
Drzis desno miskino tipko
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
kobilica10 je izjavil:
Gdo plača premium, pa gleda da ne sfali credits za gold ammo?
Vprašanje:
Kupil sem si nov dodatni (SSD) disk.
Zanima me ali lahko glavni WOT imenik enostavno prestavim (copy-paste) na nov disk in bo WOT delal normalno naprej?
Obstaja še kakšen drug imenik, ki vpliva na igranje, mogeče kje drugje (v "user directory")?
Skratka, kaj moram narediti, če želim imeti igro na drugem disku, želim se pa izogniti celotni novi inštalaciji?
Zanima me ali lahko glavni WOT imenik enostavno prestavim (copy-paste) na nov disk in bo WOT delal normalno naprej?
Obstaja še kakšen drug imenik, ki vpliva na igranje, mogeče kje drugje (v "user directory")?
Skratka, kaj moram narediti, če želim imeti igro na drugem disku, želim se pa izogniti celotni novi inštalaciji?
Teska slo bi če bi prenesel celotni sistem bi še šlo..Sicer pa neke razlike z ssd diskom pri tej igri ne bo...
Vprašanje:
Meni se na glavnem računalniku igra ni hotla inštalirat, sem DL na htpcju in kopiru na glavni pc, dela bp.
Instaliraj client, ga zazeni da sprozi download, potem zapri in skopiraj vsebino Updates folderja na SSD. Pa ponovno zazeni, bi moglo zaznat vse update datoteke.
b4d.sablun.org
bobby ::
Eh, sam skopiraj kompleten wot direktory in to je to. Delam tako pa dela zadeva.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FPS Matchmaking VS Pay to win hardware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8390 (6983) | dolenc |
» | World of Warships (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 45102 (23541) | oo7 |
» | War Thunder (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16145 (7397) | ziga1990 |
» | YouTube Gaming bo konkruriral TwitchuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10685 (7840) | bajsibajsi |
» | LAN v Kopru?Oddelek: Igre | 2568 (2144) | dottor |