Forum » Igre » World of tanks
World of tanks
bobby ::
samo, lahko bi pa to I izkoristli,.. kako?
naj počaka 15sekund in štarta, pa naj samo spota naredi čimveč in to je to.
bo več koristi kokr pa da se ga pobije na začetku, če že je v igri.
sam naj se pa že na začetku definira a ne,.. jst če sem najslabši pa da me že vrže v kako tako opcijo 5 v 8 potem je logika, da sem samo za spotat pa skor nič drugega.
naj počaka 15sekund in štarta, pa naj samo spota naredi čimveč in to je to.
bo več koristi kokr pa da se ga pobije na začetku, če že je v igri.
sam naj se pa že na začetku definira a ne,.. jst če sem najslabši pa da me že vrže v kako tako opcijo 5 v 8 potem je logika, da sem samo za spotat pa skor nič drugega.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
urbecar ::
Troll platooni izkoriščajo spotting dmg bonus. Torej če T1 spota tier 1 tanke lahko v teoriji dobi koliko ~15*150= 2250 dmg. To pa ni tako neverjetno v tier 10 bitkah. Važno je, da suicide scouta in bo že dobil veliko več exp/silverja za spotted damage kot bi lahko v tier 1 bitki. Ljudje so velikokrat troll platoone uporabljale za razne dogodke (npr. doseži čim večji exp. na bitko) in bili zaradi troll platoonanja prvi. No sedaj se troll platoonanje preverja in take igralce izključijo iz tekmovanja.
Torej gre za:
1) sumljivo grindanje exp/golda (exploit)
2) namenoma postavljanje lastne ekipe v slabši položaj (unfair play)
Torej gre za:
1) sumljivo grindanje exp/golda (exploit)
2) namenoma postavljanje lastne ekipe v slabši položaj (unfair play)
crniangeo ::
bobby: zal je ravno tle problem, da imajo teli nizki tier tako slab view range da dejansko skoraj nič ne spotnejo in jih nasprotna ekipa hitreje ubije preden sploh kaj spotnejo.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Rokomah ::
Platoona nisem še nikoli sestavljal, samo sodeloval sem 1x, pa so tudi meni rekli naj vzamem tier-1 tank, vsi drugi so imeli pa višje tiere. Zato me sedaj zanima ali mora biti platoon sestavljen proporcionalno po različnih tierih ali kako drugače? Skratka, ali se mora platoon sestaviti pod določenimi pogoji?
Trenutno imam najvišji tier 5. Ali se je smiselno priklučevati raznim platoonoma, glede na moj relativno nizek tier?
Trenutno imam najvišji tier 5. Ali se je smiselno priklučevati raznim platoonoma, glede na moj relativno nizek tier?
t3hn0 ::
ne, razlicni tieri so razne kombinacije. T1 je skoraj malo useless (beri prejsnje poste zakaj).
So pa prakticne kombinacije scout + arty, mogoce se en meduim/heavy zraven. Pri tem je scout nizji tier kot arty in tretji clan.
Drugace pa se mi osebno zdi najboljsa kombinacija isti tier oz. +- 1 tier razlike v platoonu.
So pa prakticne kombinacije scout + arty, mogoce se en meduim/heavy zraven. Pri tem je scout nizji tier kot arty in tretji clan.
Drugace pa se mi osebno zdi najboljsa kombinacija isti tier oz. +- 1 tier razlike v platoonu.
^.^
Spartacus ::
Ja ja teamkill lowtier fore, men so glih kar kolega tk na tier 10 battlu, sam zaradi tega ker je bil tier 2, kr neki. Folk jezen, če greš platoon tier 10 in tier 2, njihov problem...
Tud jst bi najprej cel platoon reportal za unfair play, potem pa ob prvi priliki porineš T2 tankič na odprto, pa naj ga enemy team razsuje ;)
Kar se pa gold ammo tiče, pa IMO v random battlih nima kaj iskat. Razumem za team/special runde, ampak: gold in random battles = sign of weakness ;) Če znaš igrat, s tier 8 lahko ownaš tako Maus-a, T95, E100, ipd. z navadnimi shelli. Če pa ne znaš, uporabiš gold :)
Rok Woot ::
Če nimaš gold rounds izgledaš "weak", ker igraš-am preslabo, da bi si lahko privščil uporabljati 100% gold rounds. KAZNA KRU skoz uprabljajo gold rounds, tudi v random. Torej so oni "weak"? Res keri noobi.
Mipe ::
Igram Leopard PTA, pa me nasprotniki zmerjajo z "gold noob"... E, žal mi je, folk, ampak APCR runde so standardna municija za ta tankič!
Matevz96 ::
Če nimaš gold rounds izgledaš "weak", ker igraš-am preslabo, da bi si lahko privščil uporabljati 100% gold rounds. KAZNA KRU skoz uprabljajo gold rounds, tudi v random. Torej so oni "weak"? Res keri noobi.
KAZNE in podobnih clanov sploh ne mešaj v to, oni so tako uspešni v CWjih, ESLju, podpira jih WG, da randome igrajo samo zato ker potrebujejo exp za nove tanke.
@mipe: leopard pta je super tankec, če se ne motim ima uiber hud penetration tko da ne vem zakaj sploh gold kurit :) Edin kar me tam moti je gun depression , nekako alike 121 ..
Berserker ::
Vrjetno vam je jasno da tisti ko strelja gold ima ponavadi samo pet takih grenat, ter jih uporablja samo za krizne sitacije. V nobenem primeru se ti ne splač na polno kurit gold, ker ti ekonomija ne znese ko si lahko kljub zmagam v minusi.
BorutK-73 ::
Res da sem proti gold ammo, ampak so tanki kjer je priporočeno da ga uporabiš, najboljši primer je "death star"(FV215b(183)) z HASH ammo.
Res da sem proti gold ammo, ampak so tanki kjer je priporočeno da ga uporabiš, najboljši primer je "death star"(FV215b(183)) z HASH ammo.
Pod pogojem če igraš z premium acc, drugače se ti tudi standart ammo ne splača.
@mipe: leopard pta je super tankec, če se ne motim ima uiber hud penetration tko da ne vem zakaj sploh gold kurit :) Edin kar me tam moti je gun depression , nekako alike 121 ..
Saj sploh ne kurim zlata. APCR runde so standardno strelivo pri tem tanku. Alternativa so HEAT (gold) in eksplozivne runde. A naj zdaj naložim cel ammo rack z eksplozivnimi rundami, da ne bodo jokcali?
In ja, tale gun depression je depresiven... Na živce mi gre. Me ima, da bi spet zagnal Pattona...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()
mihec87 ::
Eh pust folk ko nima pojma, kupi nek tank in misli da je bog in batina nedotakljiv pol pa jih faše v weak spot pa joka da si ga z goldom čeprav je fasu standardno municijo..Igrca je tricky da se vse kupit z euri sam še vedno ne garantira zmage...
Rok Woot ::
Matevz96> KAZNE in podobnih clanov sploh ne mešaj v to, oni so tako uspešni v CWjih, ESLju, podpira jih WG, da randome igrajo samo zato ker potrebujejo exp za nove tanke.
Torej so kle buildali tanke? To je zadnja njihova igra, katero sem igral, in ne nek hud rezultat.
Spartacus bos odgovoril, so KAZNA KRU weak? Se pritozujejo na trool platooni?
Pa pač špil je folk, ne mešat z realnim življenjem. Pač ja če se mi sosed poč v avto brez razloga bom ubolu. Če se moj zaveznik v spilu zaleti v moj tank, se pac sam nasmehnem, verjamem pa, da ni pri vseh tako...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rok Woot ()
Aggressor ::
Ni hud rezultat? :D Dobil so crucial contribution, kar je dost zajebano dobit, in potalal 75% vsega damaga v svojem teamu.
S kazne poznam kar nekaj ljudi, smo tudi platoonali skupaj, in ne, ne spammajo nič več premium ammota kot ostali unicumi. Prešaltajo nanj, ko jim prinese največ prednosti, to je v clutch momentih na koncu, ali pri točno določenih kanonih (pri T-54 recimo), ne igrajo pa pretežno z njim.
Če hočeš kazat s prstom na kak klan, da spama gold k prfuknjen, kaži na Unico. :D
Pa Matevz ma prav, tisti, ki jih s kazne poznam, komaj kaj igrajo izven CWjev. Samo za grindat crew exp ponavadi.
EDIT: ja, ti lahko iz prve roke povem, da se v kazni pritožujejo nad troll platooni, tako kot se vsi.
Izgovor "sej je samo igra" je pa tudi že tko blesav, da sploh ne vem, če bi se ga lotil. A če bi fuzbal igral zunaj in bi en lolek v tvojem moštvu for the fun of it nabijal v lasten gol, bi ti blo všeč? Ne glede na to, ali je igra ali ne, gre za dejavnost, v katero ljudje vložijo čas in energijo. In je popolnoma logično, da bodo pissed off, če jim bo kdo ta čas in energijo zaradi lastne objestnosti in nesramnosti dajal v nič.
Je pa tudi res, da nosi WG tu veliko krivde, ker ne napravi skill based MMja. Moralo bi biti več lig, tko kot pri Starcraftu 2, pa naj se v copper ligi paradižniki in ostali zajebavajo s troll platooni, resne igralce pa pustijo na miru.
S kazne poznam kar nekaj ljudi, smo tudi platoonali skupaj, in ne, ne spammajo nič več premium ammota kot ostali unicumi. Prešaltajo nanj, ko jim prinese največ prednosti, to je v clutch momentih na koncu, ali pri točno določenih kanonih (pri T-54 recimo), ne igrajo pa pretežno z njim.
Če hočeš kazat s prstom na kak klan, da spama gold k prfuknjen, kaži na Unico. :D
Pa Matevz ma prav, tisti, ki jih s kazne poznam, komaj kaj igrajo izven CWjev. Samo za grindat crew exp ponavadi.
EDIT: ja, ti lahko iz prve roke povem, da se v kazni pritožujejo nad troll platooni, tako kot se vsi.
Izgovor "sej je samo igra" je pa tudi že tko blesav, da sploh ne vem, če bi se ga lotil. A če bi fuzbal igral zunaj in bi en lolek v tvojem moštvu for the fun of it nabijal v lasten gol, bi ti blo všeč? Ne glede na to, ali je igra ali ne, gre za dejavnost, v katero ljudje vložijo čas in energijo. In je popolnoma logično, da bodo pissed off, če jim bo kdo ta čas in energijo zaradi lastne objestnosti in nesramnosti dajal v nič.
Je pa tudi res, da nosi WG tu veliko krivde, ker ne napravi skill based MMja. Moralo bi biti več lig, tko kot pri Starcraftu 2, pa naj se v copper ligi paradižniki in ostali zajebavajo s troll platooni, resne igralce pa pustijo na miru.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aggressor ()
niso sam unica taki clan kjer spamajo z goldom , najboljši primer so bili mummy ter pts, ki pa so še v časih ko še ni bilo možno kupiti heat amma za silver, in si se vedno spraševal kako so to dobri team.
Dandanes jih pa lahko nabrišeš, le z malo sreče in koncentracije :)
Dandanes jih pa lahko nabrišeš, le z malo sreče in koncentracije :)
AngelOfDeath ::
O lejga Crni je tudi tu :)
Kak nick pa ima Aggressor v igri ?
edit: Slovnica
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AngelOfDeath ()
MIHAc27 ::
Jaz nad Gold ammo nimam pripomb, odkar se ga da kupiti tudi brez golda. Pač imam 4-5 takih metkov na nekaterih tankih za vsak slučaj, ko šteje vsaka malenkost.
Se tudi zgodi, da mi je že bouncalo.
Se tudi zgodi, da mi je že bouncalo.
AngelOfDeath je izjavil:
http://www.noobmeter.com/player/eu/omgl...
Folk, se bo treba naučit igrat, spoznat tank, weak točke itd. Ne pa jokat zaradi golda.
MIHAc27 ::
Ja, da bouncaš je kot bi na lotu zadel vsaj petico. Vozim francoze in tam te še scouti penetrirajo, ki so 4 tiere nižji brez težav.
Pa vsi to vejo, tako da skoraj vsak usmeri ogenj nate.
Pa vsi to vejo, tako da skoraj vsak usmeri ogenj nate.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MIHAc27 ()
b4d ::
Patton M46 je kar carski tank, Wn8 rating zadnjih 50 bitk imam 2000, WN7 pa 1500 :D
b4d.sablun.org
Moral sem narediti reinstall WOT.
Prej sem očitno imel nek mod, ki mi je kazal stalno skupno statistiko, v desnem spodnjem kotu monitorja, kjer je ikona in, kjer dobivaš tudi druga sporočila. Tam sem imel nekaj osnovne statistike, kot je efikasnost, WIN7, WIN8, kills, spots...
Sedaj po novi inštalaciji tega nimam več, ne vem pa tudi kateri mod je to bil.
Če mogoče kdo ve, se priporočam za informacijo.
Hvala
Prej sem očitno imel nek mod, ki mi je kazal stalno skupno statistiko, v desnem spodnjem kotu monitorja, kjer je ikona in, kjer dobivaš tudi druga sporočila. Tam sem imel nekaj osnovne statistike, kot je efikasnost, WIN7, WIN8, kills, spots...
Hvala
Ne najdem trenutno tega moda, ampak vem, da se nahaja med mojimi modi. Začasno lahko naložiš tole:
https://mega.co.nz/#!h0tmCYLC!Qf34jRph8haGYI2GwAQxMiuy8J4ZqBZIDaIQi7h3WNg
https://mega.co.nz/#!h0tmCYLC!Qf34jRph8haGYI2GwAQxMiuy8J4ZqBZIDaIQi7h3WNg
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matevz96 ()
Hvala
OMC modpack - vse kar rabis...V namestitvi packa izberes kaj bi rad da ti nalozi.
^.^
Prihaja nova tankovska igra Armored Warfare
prijava za beto: http://aw.my.com/
Zgleda dobro...ampak...During the Closed Beta Test, World of Tanks Blitz will be supported for iPad 2, 3, 4, mini, Air and Mini with retina display
^.^
Zgleda dobro...ampak...During the Closed Beta Test, World of Tanks Blitz will be supported for iPad 2, 3, 4, mini, Air and Mini with retina display
haha, armoredwarfare ni isto kot WOT blitz.
Blitz je za tablice, Armored Warfare bi pa naj bil direkten konkurent WoT in WT Ground forces.
Meni AW zaenkrat zgleda ok, končno bomo lahko vozili sedanje tanke v igri ki bi naj bila podobna WoT.
Ps
Kar mi ni všeč pri close beti Blitza da je samo za iPad-e, pa še navadit se bo treba igrat z tablico, ni to wasd in miška.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Razer prodaja WOT potiskane izdelke
Razer je sponzor WoT-a. Na lanskem Gamefestu so talali tipkovnice, miške, slušalke in še in še.
s1m4t0r ::
Hvala
Tale mod si imel po vsej verjetnosti: http://wot-shot.com/improved-session-st...
Ni mi najbolj jasna uporaba HE shells.
Včeraj sem s KV1 in streljal na težke tanke s prebojnimi granatami več ali manj neuspešno.
Ker mi ni preostalo drugega, sem na koncu za spremembo prestavil na HE in glej ga zlomka, težki tanki so padali kot za stavo !!!
Ni mi logično, kako so lahko granate, ki imajo manjšo prebojnost, povzročale večjo škodo, kot prej prebojne granate.
V nadaljevanju sem malo iskal na netu in ugotovil, da (samo) nekateri tanki ali TD imajo večji uspeh z HE. Ni mi jasno, po kateri logiki je to? Do sedaj praktično nisem uporabljal HE, ker imajo pač manjšo prebojnost, vendar kot kaže, so te granate v posebnih pogojih očitno zelo koristne.
Mi zna kdo bolj natančno razložiti praktično ali koristno uporabo HE granat?
Včeraj sem s KV1 in streljal na težke tanke s prebojnimi granatami več ali manj neuspešno.
Ker mi ni preostalo drugega, sem na koncu za spremembo prestavil na HE in glej ga zlomka, težki tanki so padali kot za stavo !!!
Ni mi logično, kako so lahko granate, ki imajo manjšo prebojnost, povzročale večjo škodo, kot prej prebojne granate.
V nadaljevanju sem malo iskal na netu in ugotovil, da (samo) nekateri tanki ali TD imajo večji uspeh z HE. Ni mi jasno, po kateri logiki je to? Do sedaj praktično nisem uporabljal HE, ker imajo pač manjšo prebojnost, vendar kot kaže, so te granate v posebnih pogojih očitno zelo koristne.
Mi zna kdo bolj natančno razložiti praktično ali koristno uporabo HE granat?
b4d ::
Jaz streljam HE, ko vem da bo minimalen dmg unicil nasprotnika, ko resetiram cap, pa na razne odprte al pa svoh tanke (Hellcat :D, arty).
b4d.sablun.org
HE kot je b4d rekel so predvsem uporabne za reset cap točk. Takrat je minimalna škoda dovolj da resetiraš cap.
Sicer je pa tako, HE ima majhen penetration in visok damage. AP pa obratno, nižji damage in višji penetration. Razlika se veča z višjim tierom.
HE pa je pravtako uporabe za kakšne nasprotnike ki imajo zelo tanek oklep (armor). Recimo francozi, japonci, zadnja dodana linija nemških TDjev...Z AP ga skoraj v vsakem primeru penetriraš in narediš tisti 200dmg, medtem ko pri HE gre metek skoraj cel skozi in lahko naredi polni damage. Mislim da z vsakim milimetrom ki ga ne prebije, škoda ki jo HE lahko povzroči, pada.
HE je pravtako koristen če dobiš nasprotnika v bok ali "rit". Nazadnje sem uspel npr z obj268 naresti cca. 1200 JgdpzE100 v bok, medtem ko je ~1000 max z AP metkom.
Načini uporabe se zelo razlikujejo, v vsakem primeru je fajn imeti vsaj nekaj HE metkov s seboj na vsakem tanku.
Sicer je pa tako, HE ima majhen penetration in visok damage. AP pa obratno, nižji damage in višji penetration. Razlika se veča z višjim tierom.
HE pa je pravtako uporabe za kakšne nasprotnike ki imajo zelo tanek oklep (armor). Recimo francozi, japonci, zadnja dodana linija nemških TDjev...Z AP ga skoraj v vsakem primeru penetriraš in narediš tisti 200dmg, medtem ko pri HE gre metek skoraj cel skozi in lahko naredi polni damage. Mislim da z vsakim milimetrom ki ga ne prebije, škoda ki jo HE lahko povzroči, pada.
HE je pravtako koristen če dobiš nasprotnika v bok ali "rit". Nazadnje sem uspel npr z obj268 naresti cca. 1200 JgdpzE100 v bok, medtem ko je ~1000 max z AP metkom.
Načini uporabe se zelo razlikujejo, v vsakem primeru je fajn imeti vsaj nekaj HE metkov s seboj na vsakem tanku.
^.^
Se oproščam zaradi moje nevednosti, vendar ne vem kaj je "CAP točka" oz. resetiranje CAP točke?
Prosim za malo razlage.
Prosim za malo razlage.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rokomah ()
Cap je okrajšava za "capture" in v WoT predstavlja tisti krog z zastavo v središču. Ko nasprotnikovi tanki prilezejo znotraj ta krog, začnejo "nabirati" točke. Ko dosežejo 100 točk, zajamejo cap in zmagajo (če istočasno ne zajameš njihovega capa).
Resetiranje cap točk je čisto enostavno: poškoduješ nasprotnika, ki je nabral nekaj cap točk, in spet mora nabirat.
Resetiranje cap točk je čisto enostavno: poškoduješ nasprotnika, ki je nabral nekaj cap točk, in spet mora nabirat.
Ključen podatek pri HE granatah je, kako dealajo damage, ko ne penetrirajo: 1/2 max dmg - (oklep + bonus od spall linerja). To pomeni: HE granate v večini primerov napravijo vsaj nek damage. Izjema je, če rukneš kak t+2 tank lih v največji oklep, ali pa kak 0 dmg crit.
Elitanega hetzerja, Pz4 in shermana se recimo igra izključno s HE.
Elitanega hetzerja, Pz4 in shermana se recimo igra izključno s HE.
klemenSLO ::
TO pa nisem vedel :). Sem mislu da ga moraš ubit.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Ubit ga moraš ko je cap na 100%.
Hint: ko je cap 100% je zmaga čez 5 s, ta čas se resetira, ko ubiješ KATERIKOLI tank v nasprotni ekipi, to pride prav pri TC, CW in Team battle, saj lahko tako, izsiliš draw.
Hint: ko je cap 100% je zmaga čez 5 s, ta čas se resetira, ko ubiješ KATERIKOLI tank v nasprotni ekipi, to pride prav pri TC, CW in Team battle, saj lahko tako, izsiliš draw.
mihec87 ::
Ubit ga moraš ko je cap na 100%.
Kadarkoli zadaneš in narediš dmg tanku ki CAP-a, CAP točke padejo-ne rabiš čakat na 100%..Če ga ubiješ se cap resetira(tank v cap-u se razume)..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FPS Matchmaking VS Pay to win hardware (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8395 (6988) | dolenc |
» | World of Warships (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 45124 (23563) | oo7 |
» | War Thunder (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16153 (7405) | ziga1990 |
» | YouTube Gaming bo konkruriral TwitchuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10689 (7844) | bajsibajsi |
» | LAN v Kopru?Oddelek: Igre | 2571 (2147) | dottor |