Forum » Igre » War Thunder
War Thunder
ziga1990 ::
A kdo tukaj igra Wartunder in si lasti HO229?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
ZaphodBB ::
Jaz ga imam. Kaj te zanima?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
kako se s tem NLP-jem sploh igra dogfight mi ne gre oz sploh še nisem probal samo AAA in topništvo sem po tleh uničeval. Tudi vem da pri 520kmh+ ni priporočljivo delat ostrih zavojev in da pod 520kmh se skoraj na mestu obrne.
Kaki nasvet zaenkrat je še čisto stock razvijam trenutno naboje, da lahko kake druge dam?
Kaki nasvet zaenkrat je še čisto stock razvijam trenutno naboje, da lahko kake druge dam?
No sej ti je vse jasno. Nasveti katere bereš veljajo za upgrejdano letalo in tudi tkrat ni bogve kaj.
Moraš si vzet čas, da dobiš višino in ker ima slabe motorje pač veliko časa porabiš za plezanje.
229 je še najuporabnejši v assault vlogi. Njegovi topovi lahko razbijejo medium tank in light pillboxe.
Moraš si vzet čas, da dobiš višino in ker ima slabe motorje pač veliko časa porabiš za plezanje.
229 je še najuporabnejši v assault vlogi. Njegovi topovi lahko razbijejo medium tank in light pillboxe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZaphodBB ()
Samo še dobro da po eni strani drugi ne vidijo coustom skina, ker moj bi mi lahko povzročil težave.
Kaj naj potem letim hitro in pri tleh in uničujem stvari po tleh?
Če res moraš letet to letalo, potem ja.
Jaz bi rajši svoj čas namenil kakemu boljšemu letalu. Žal kar se nemških reaktivcev tiče, to pomeni, dolg in mukotrpen grind do Mig-a ali Sabra.
Ker ostali nemški reaktivci enostavno niso konkurenčni.
Jaz bi rajši svoj čas namenil kakemu boljšemu letalu. Žal kar se nemških reaktivcev tiče, to pomeni, dolg in mukotrpen grind do Mig-a ali Sabra.
Ker ostali nemški reaktivci enostavno niso konkurenčni.
sej ali bi vzel HO229 ali pa Me163 oboje je kar težko sicer pa imam v lasti F-86A-5 samo sem hotel leteti z HO229 in me262 in sem začel nemške jete raziskovati
Evo za informacijo:
http://warthunder.com/en/news/4185/curr...
So najavili morske bitke in CBT se začne še to leto samo zaenkrat bojo samo manjši torpedni čolni.
sicer pa imam sedaj oba HO229 pa me163 ampak ne vem ker je hujši ho 229 ne gre nikamor me163 pa se vzpenja zanimivo samo so mu znižali zmogljivosti pod katere je imel v resnici in celo so ga dali, da se bori proti jetom iz korejske vojne.
http://warthunder.com/en/news/4185/curr...
So najavili morske bitke in CBT se začne še to leto samo zaenkrat bojo samo manjši torpedni čolni.
sicer pa imam sedaj oba HO229 pa me163 ampak ne vem ker je hujši ho 229 ne gre nikamor me163 pa se vzpenja zanimivo samo so mu znižali zmogljivosti pod katere je imel v resnici in celo so ga dali, da se bori proti jetom iz korejske vojne.
sicer pa imam sedaj oba HO229 pa me163 ampak ne vem ker je hujši ho 229 ne gre nikamor me163 pa se vzpenja zanimivo samo so mu znižali zmogljivosti pod katere je imel v resnici in celo so ga dali, da se bori proti jetom iz korejske vojne.;((
Saj sem rekel, Tier 5 ni ravno najboljša era za švabe. :)
^^ tier 5 ni najboljši za vse države, ker so popravila predraga
^^ zna biti samo zaenkrat nebo velikih ladij
Berserker ::
Samo PT boats, to je pol kr nekaj, folk že ranta na forumu.
Na srečo imamo na voljo vsaj še World of Warships, če kdo igra.
Na srečo imamo na voljo vsaj še World of Warships, če kdo igra.
^^baje samo na začetku bojo videli kakšen bo odziv tistih ki bojo testirali igro in posledično lahko dodajo večje ladje
Berserker ::
Težko boš dobil enak odziv, če folku ponudiš čolničke, kot pa dejanske plavajoče legende.
Po mojem bi morali napravit test dve večji ladji, recimo Bismarck ki na posnetku izgleda kot low poly model in še kakšno.
Za wows vem, da se je sestrska ladja Bismarcka, Tirpitz kot premium odlično prodajala za visoko ceno 60€, mislim da ni matcha da je nebi videl, enako je za Scharnhorst, izgleda da folk kr tripa na Kriegsmarine floto.
Po mojem bi morali napravit test dve večji ladji, recimo Bismarck ki na posnetku izgleda kot low poly model in še kakšno.
Za wows vem, da se je sestrska ladja Bismarcka, Tirpitz kot premium odlično prodajala za visoko ceno 60€, mislim da ni matcha da je nebi videl, enako je za Scharnhorst, izgleda da folk kr tripa na Kriegsmarine floto.
Heavy ::
Verjetno je bila takšna odločitev zaradi vpeljave skupnih bojev z letali in ladjami. B29 vs Bismarck.
#TeamFelix
pilot90 ::
Podarim War Thunder account, vključno z email računom. Kupljenih je 6 ruskih letal tier 1 in 6 letal tier 2. Če se kdo odloči sprobat igro, mu je prihranjenih cca 8 ur :)
Več info na PM
Več info na PM
Evo sem odklenil in kupil me262 a1 in v prvi realistični bitki dobil 3 kille je zelo dobo letalo samo pilotirat ga moraš pravilno.
Evo pa so letala dobila tier 6 in z njim smo dobili Supersonic reaktivce z raketami zrak zrak
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | World of Warships (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 45232 (23671) | oo7 |
» | IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Igre | 71442 (30051) | CrustyDOD |
» | Tomcat gre v pokoj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10332 (7622) | cryptozaver |
» | tandemski skoki iz avionaOddelek: Loža | 4178 (2726) | Tattoo- |