Forum » Kaj kupiti » Kvaliteta Smartbuy CD-ev?
Kvaliteta Smartbuy CD-ev?
Yeznick ::
Kako se obnesejo Smartbuy CD-ji, 25 pack, ki jih dobim
v Comtronu?
Ali se da kje dobiti se ceneje?
Yeznick
v Comtronu?
Ali se da kje dobiti se ceneje?
Yeznick
zumes ::
Meni dobro , pa čeprav niso vsi istega mnenja ! Sem posnel že kakšnih 80CD - jev pa so še vsi brez error - ja! Večino DviX pečeno pa z 24x hitrostjo.
Bi pa znalce vprašal: kateri cedeji so pa najbolšji glede na kvaliteto in in ceno in kje se jih da kupit v Lj.! Ps.: Za slike!
Bi pa znalce vprašal: kateri cedeji so pa najbolšji glede na kvaliteto in in ceno in kje se jih da kupit v Lj.! Ps.: Za slike!
imi ::
Tudi jaz do sedaj nisem imel z njimi nobenih problemov!
Je pa res, da jih uporabljam večinoma samo za arhiviranje podatkov in zapisovanje DIVX filmov.
Je pa res, da jih uporabljam večinoma samo za arhiviranje podatkov in zapisovanje DIVX filmov.
kljukec ::
V InterSparu v Velenju so po 1890 SIT. Včeri sem jih kupu!
No tam enih 3% izmet je pa že, ali pa sem vsaj jst tk naletel. Men se je že enkrat zgodilo da je bla ena cela škatla (slim pack 10kom SmartBuy-ev) hin
LP
Iztok
No tam enih 3% izmet je pa že, ali pa sem vsaj jst tk naletel. Men se je že enkrat zgodilo da je bla ena cela škatla (slim pack 10kom SmartBuy-ev) hin
LP
Iztok
zile ::
Hja, spečejo se vsi najbrž. Samo koliko od vas jih je pa resnično prečekiralo z nerotovim CDspeed programom (opcija CD quality check). Check it out, pa se pol slišimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
zumes ::
opcija CD quality check). Check it out, pa se pol slišimo
Pred nekaj casa je bil isti post ze gor! Od takrat naprej vska spečen CD preizkušam z "opcija CD quality check" pa ni bilo nic error, če sem pekel z 24x! pa tudi arhive za nazaj sem takrat pogledal pa je bilo vse O.K.
Ps.: Če sem zelene "24X deklarirane" pekel z 40x je bilo nekja errror.
Ps.2: Do sedaj sem imel največje probleme z barvnimi maxell CD-ji, ker so se mi pri 24x pojavljali error-ji!
Tolk!
Pred nekaj casa je bil isti post ze gor! Od takrat naprej vska spečen CD preizkušam z "opcija CD quality check" pa ni bilo nic error, če sem pekel z 24x! pa tudi arhive za nazaj sem takrat pogledal pa je bilo vse O.K.
Ps.: Če sem zelene "24X deklarirane" pekel z 40x je bilo nekja errror.
Ps.2: Do sedaj sem imel največje probleme z barvnimi maxell CD-ji, ker so se mi pri 24x pojavljali error-ji!
Tolk!
R-S-LoVe ::
Js mam pa samo to za pripomniti, cd-jev brez ovitkov ne kupovati, sem spekel 50 pack cdjev (Smartbuyevih), pa je vse ok deloval tud po nerotovem testu, pekel sem vsega boga, le čez nakaj časa se je pojavil problem z njimi, saj so se začeli dobesedno lupiti (pogoji v katerih sem jih imel so bili idealni). Do sedaj so se mi najbolj obnesli črni SmartBuy cd-ji, res pa je da niso ravno fini, saj na njih ne moreš nč napisat.
Skratka zaključek:
SmartBuy CD-ji so se zame ok obnesli!
Skratka zaključek:
SmartBuy CD-ji so se zame ok obnesli!
bastadu ::
Tukaj je ta zloglasna debata, v kateri lahko preberete tudi moje mnenje glede teh CDjev...
Gh0st ::
Ma s temi CD-ji so sam problemi. Enkrat nabavš 10-pack SONY 12x pa jih lohka pečeš sam pri 4X (?), potem kupiš PHILIPS pa so se trije uničl. ...
Vedno ko sem kupu TRAXDATA sem kupu dobr, tud z Maxell CD-ji ni nikol problemov...
Zadni CD-ji ki bi jih kupu pa so od Müllerja...
Vedno ko sem kupu TRAXDATA sem kupu dobr, tud z Maxell CD-ji ni nikol problemov...
Zadni CD-ji ki bi jih kupu pa so od Müllerja...
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)
Heisenberg ::
meny sonyev pekac ni uspel speci niti enega smartbuya pol sem zamenjal pekac za LGja pa vse dela tako kot mora, se pa pece na teh cedejih dlje kot pa na recimo traxdata...torej raje kupi traxdata so ista cena
pa pr smartbuy mi gre na zivce da ni skor nic placa za pisat po njih
pa pr smartbuy mi gre na zivce da ni skor nic placa za pisat po njih
boštjan ::
jaz pa mam yamaho CRW2200 20/10/40 pa s smartbuyi ni nobenega problema ,s traxdato pa hudi
Slaine ::
10 smart buy pack (900mb) = 1200 sit = citypark
Slaine - The King of Kings ...........''Some of us are born to die''
bodom ::
ajejej...snartBuy-ji
pred enmi 10 dnevi sm odpru post, ker mi je prvic odkar pecem CD-je zacelo delat errorje...kar sesuvala se je masina in CD-ji so crkovali na pribl. 80% narejenga
in seveda problem je bil pof.... medij!!! SMART BUY!
sm jih kupu 2x po 25 CD-jev v torti, v comtron...in mi jih je 11 (!) crknlo
sm si reku, d jih bom probu ker so tko poceni...aha, se vidi d se ne splaca.
prej, pa tud zdej naprej pecen na princo pa mi se nobenga ni uniclo...kar jih je crknlo, so vsi pocrkali zarad moje malomarnosti-->"prevent buffer underrun".
ti smartbuy-ji pa so mi pocrkali kar sami od sebe...vse je blo na 100% (read in write buffer)...pol pa kr na lepem crkne
lohk pa je problem v tem, da smartbuy-i ne zdrzijo hitrosti pecenja na 32x. nevem...zame ne obstajajo vec, vsaj kar bom zame peku...
LP
pred enmi 10 dnevi sm odpru post, ker mi je prvic odkar pecem CD-je zacelo delat errorje...kar sesuvala se je masina in CD-ji so crkovali na pribl. 80% narejenga
in seveda problem je bil pof.... medij!!! SMART BUY!
sm jih kupu 2x po 25 CD-jev v torti, v comtron...in mi jih je 11 (!) crknlo
sm si reku, d jih bom probu ker so tko poceni...aha, se vidi d se ne splaca.
prej, pa tud zdej naprej pecen na princo pa mi se nobenga ni uniclo...kar jih je crknlo, so vsi pocrkali zarad moje malomarnosti-->"prevent buffer underrun".
ti smartbuy-ji pa so mi pocrkali kar sami od sebe...vse je blo na 100% (read in write buffer)...pol pa kr na lepem crkne
lohk pa je problem v tem, da smartbuy-i ne zdrzijo hitrosti pecenja na 32x. nevem...zame ne obstajajo vec, vsaj kar bom zame peku...
LP
viper ::
naj se jaz pristavim skodelco:
precej znancev uporablja smartbuy in kr uspesno.
sam sem dolgo bil skepticen do njih in tudi do marsikaterih drugih. ko sem zacel - se philips 2x sem pekel skoraj izkljucno na fuji, ker so bili poceni, pa odpada ni bilo. ce sem peku kaj drugega, se je pojavil odpad. ko sem presel na plextor 12x sem nadaljeval z fuji, pa je bilo ok, ko jih pa ni sem vec dobil v trgovini po ugodni ceni, sem malo uporabil waitece, potem pa primco. tuki spet menjam za plextor 24x in od takrat naprej pa pecem skoraj izkljucno na primco.
in tako sem pred kratkim po nasvetu znancev reku, pa dejmo kupit enih 100 smartbuy plavih in jih spect. prvih 25 je bilo OK, 2 sta sla u nic, pa se nisem sekiral. drugih 25 so sli 4 stran, pa sem se ze mal zmrdoval. pri tretjem paketu, je bilo unicenih 13 od 25 CD-jev .... mahm ... kako pa to?? cetrti paket sem prodal naprej znancu, ki je imel izgube samo z tremi cd-ji ...
nauk: ne kupuj smartbuy, ce ti ne delajo OK. Ce vam delajo, lepo, me veseli, sem res vesel za vas.
pekel sem u glavnem divx-e. od takrat si pravim, da ne kupim nic drugega kot primco, ki sem jih od samega zacetka zapeku vsaj kakih 600, rajsi se vec, pa ce je med njimi slo 5 cd-jev k vragu, dam desno roko stran. in se kar je slo u kanto, je bil neuspesen poskus overburna. uspesno sem pa posnel 723 MB, vec kot enkrat :)
aja, enkrat pa mi je med pecenjem zmanjkalo elektrike ... presneti ELES.
menim, da ce kupujete eno znamko cd-jev in vam deluje BP, lepo, ostanite pri njej, ce pa imate kakrsnekoli tezave, pa je cimprej zamenjajte znamko, dokler ne najdete "taprave". ce vam frend rece, da so uni cd-ji gut, ni nujno, da bo isto menil vas pekac ... simpl
precej znancev uporablja smartbuy in kr uspesno.
sam sem dolgo bil skepticen do njih in tudi do marsikaterih drugih. ko sem zacel - se philips 2x sem pekel skoraj izkljucno na fuji, ker so bili poceni, pa odpada ni bilo. ce sem peku kaj drugega, se je pojavil odpad. ko sem presel na plextor 12x sem nadaljeval z fuji, pa je bilo ok, ko jih pa ni sem vec dobil v trgovini po ugodni ceni, sem malo uporabil waitece, potem pa primco. tuki spet menjam za plextor 24x in od takrat naprej pa pecem skoraj izkljucno na primco.
in tako sem pred kratkim po nasvetu znancev reku, pa dejmo kupit enih 100 smartbuy plavih in jih spect. prvih 25 je bilo OK, 2 sta sla u nic, pa se nisem sekiral. drugih 25 so sli 4 stran, pa sem se ze mal zmrdoval. pri tretjem paketu, je bilo unicenih 13 od 25 CD-jev .... mahm ... kako pa to?? cetrti paket sem prodal naprej znancu, ki je imel izgube samo z tremi cd-ji ...
nauk: ne kupuj smartbuy, ce ti ne delajo OK. Ce vam delajo, lepo, me veseli, sem res vesel za vas.
pekel sem u glavnem divx-e. od takrat si pravim, da ne kupim nic drugega kot primco, ki sem jih od samega zacetka zapeku vsaj kakih 600, rajsi se vec, pa ce je med njimi slo 5 cd-jev k vragu, dam desno roko stran. in se kar je slo u kanto, je bil neuspesen poskus overburna. uspesno sem pa posnel 723 MB, vec kot enkrat :)
aja, enkrat pa mi je med pecenjem zmanjkalo elektrike ... presneti ELES.
menim, da ce kupujete eno znamko cd-jev in vam deluje BP, lepo, ostanite pri njej, ce pa imate kakrsnekoli tezave, pa je cimprej zamenjajte znamko, dokler ne najdete "taprave". ce vam frend rece, da so uni cd-ji gut, ni nujno, da bo isto menil vas pekac ... simpl
I've got spinning wheels, baby! Heck let's do this!
bf4ed ::
Smart buy je en velki kurac ne pa cd.
Bom v prihodnosti dal slike da vidite kak se luščijo po pol leta od kdaj so posneti.
Bom v prihodnosti dal slike da vidite kak se luščijo po pol leta od kdaj so posneti.
BaRtMaN ::
Še dobr da majo v Comtronu enako poceni Traxdata CDje. In jst sm jih hotu za Smrtbuye zamenat!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10172 (6496) | jastreb |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6666 (4577) | pingo76 |
» | Poceni prazni CD-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8847 (7093) | Zheegec |
» | CD Quality Check - erreors !Oddelek: Pomoč in nasveti | 968 (856) | zile |
» | Smartbuy cdji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8983 (6398) | City |