» »

Kako živeti?

Kako živeti?

Andrej3000 ::

Pozdravljeni.
Zadnje čase precej razmišljam o svojem življenju in sploh nevem kaj naj naredim. Ravno včeraj sem imel 33 rojstni dan in živim skupaj s starši v dvosobnem stanovanju. Problem je da nevem kako naj pridem do denarja da bi se odselil. Imam triletno poklicno šolo in sem zaposlen v enem podjetju kot delavec v proizvodnji, zato imam slabih 500 eur plače. Nekaj let nazaj sem hotel nadaljevat šolanje, vendar sem po dvakratnem ponavlanju letnika ugovotil da pač nisem za šolo.
Vse kar si zdaj želim da bi lahko nekako šel na svoje, ampak res nevem kako? Recimo da bi živel z kakimi cimri bi nekako šlo... Samo pri 30? Oziroma sploh nevem kje bi našel koga ko bi živel z mano. Punce tudi nimam. Ideja je seveda tudi si najti boljšo službo, ampak danes ko je toliko brezposelnih in težko gospodarstvo in pri moji izobrazbi je to nemogoče oziroma zelo težko.
Res nikakor ne vidim izhoda...
Mogoče im kdo kakšno idejo?

videc ::

Malo več kulture pa lahko pokažete, a ne? Človek je povsem lepo vprašal...

švrk ::

@Andrej3000
S takšno mizerno plačo enostavno ne moreš na svoje, vsaj meni ni jasno kako. Najbolje se je sprijazniti, da živiš v gnili kapitalistični državi v kateri fizično delo ni cenjeno, da o kakšni socialni državi ne govorimo. Skratka delavci so postali malo manj kot sužnji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

videc ::

Poznam enega, ki je imel narejeno, mislim da, 4letno srednjo šolo. Poleg službe se je ukvarjal še z glasbo in je potem to z glasbo začel postavljati v ospredje in sedaj (kolikor mi je znano) še na ta način pride do nekaj sredstev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

lonz ::

Kar je videc rekel. Razmisli v čem si dober. Odpri popoldansko obrt in poskusi zaslužit s tem kak extra cekin. S tem boš verjetno več od doma, spoznal več ljudi, gradil na samozavesti...
...arrrrrr, shiver me timbers...

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Mavrik ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Center za "socialno" delo in njegova denarna pomoc (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16438944 (34481) Meizu
»

Avtoklepar plača 1400 evrov NETO (strani: 1 2 )

7720733 (18106) xteakwondox
»

Referendum, da bodo trgovine v nedeljo ZAPRTE (strani: 1 2 )

7913874 (11989) Zheegec
»

Bomo delali do 65. leta? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
38521417 (12608) ThinkPad
»

Kako preživeti? (strani: 1 2 )

548396 (6400) OrkAA

Več podobnih tem