Forum » Zvok in slika » pc -> mini LCD (s-video -> RCA)?
pc -> mini LCD (s-video -> RCA)?
DrSergioDJ ::
ok, se kako vprasanje pred nakupom lcd-jcka...
ker nikol nism furu teh s-video -> RCA povezav, me zanima, kako to laufa?
ce recimo jst povezem pc na LCD prek s-video v RCA, a bom mel na LCD-ju celotno sliko (winse pa to, k da bi bil monitor), al sam filmi pa to laufa (v stilu, da deluje S-video izhod sam takrat k ti pozenes kak wmp al pa kaj podobnega)?
Upam da ste razumel kaj me zanima :)
ce ne bom pa se mal bl razlozu.
lp
sergio
ker nikol nism furu teh s-video -> RCA povezav, me zanima, kako to laufa?
ce recimo jst povezem pc na LCD prek s-video v RCA, a bom mel na LCD-ju celotno sliko (winse pa to, k da bi bil monitor), al sam filmi pa to laufa (v stilu, da deluje S-video izhod sam takrat k ti pozenes kak wmp al pa kaj podobnega)?
Upam da ste razumel kaj me zanima :)
ce ne bom pa se mal bl razlozu.
lp
sergio
...
Kaboom ::
hja, malo serach stisni
v glavnem večina kartic in televizij podpira standard tam 800*600 pri 60 ali 50Hz. moja kartica vklopi tv out ko zazna da ima na s-video kaj priključeno, če ima tudi na mointor bo tudi tja oddajala, ampak pri isti resoluciji kot na s-video. kaže mi cel zaslon, vedno. ko pride v winse je pa čist odvisno od nastavitev drajverov. imam pa ATI 3D rage pro s tv outom in 8mb rama
v glavnem večina kartic in televizij podpira standard tam 800*600 pri 60 ali 50Hz. moja kartica vklopi tv out ko zazna da ima na s-video kaj priključeno, če ima tudi na mointor bo tudi tja oddajala, ampak pri isti resoluciji kot na s-video. kaže mi cel zaslon, vedno. ko pride v winse je pa čist odvisno od nastavitev drajverov. imam pa ATI 3D rage pro s tv outom in 8mb rama
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
DrSergioDJ ::
Hvala
kar se pa searcha tice...jst sm lenuh™ ..pa recmo da mam "privilegije", k sm kao en pomembn tle
kar se pa searcha tice...jst sm lenuh™ ..pa recmo da mam "privilegije", k sm kao en pomembn tle
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585562 (24891) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8530 (7925) | opeter |
» | Zaslon 7" lcdOddelek: Strojna oprema | 1315 (936) | igor0203 |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3308 (2841) | romario |
» | VooDoo3 TV-out in kabl S-video na SCARTOddelek: Zvok in slika | 2017 (1735) | Caboose |