» »

Zaslon 7" lcd

Zaslon 7" lcd

pek ::

najprej bi se opraviču, ce ta tema ne spada sem, sam se mi je zdelo tu najbolj primerno :)

zanima me, ce bi se dalo dobit 7" lcd monitor z vga priklopom. mal sem iskal po googlu in sem nasel samo enega iz usa. drugace je veliko zaslonov take velikosti, ampak samo na s-video in podobno. imam pa en računalnik, ki ima integrirano graficno kartico in seveda nima nobenega drugega izhoda kot vga :/

morda kdo ve, kje bi se dalo dobit kakega v sloveniji. pa ne rabim touchscreena... bi bil sam lcd cisto dovolj.

hvala, ziga

aja, kaj pa obstaja converter iz s-video na vga? morda bi bla tud to rešitev :)

#000000 ::

klik

klak

pomojem morjo to imet tud pri nas.

ja, tu sem iskal, ty... sam kaj obstaja kaka stran v slo, kjer bi lahku kupu, al pa morda v evropi :) k ta je cez luzo, ce se ne motim :/

gavro ::

zakaj ne bi uzel 15 incnega sej se najdejo zlo poceni na bolhci ce je ze taka stiska z ojri...simpl je ta najtabulše

Phoebus ::

predvidevam da je problem v tem, da 15" ne gre v avto :) Jaz imam 8" in sem si moral zrihtat laptopa ki ima S-video out...

igor0203 ::

Na eBayu si kaj gledal?

kulSMS ::

glede teh adapterjev piše:
Make sure that your VGA card has TV-Out function capability

se pravi, da z kr nekimi onboard grafičnimi karticami ne bo šlo. ali se morda motim?

ja, res ne gre 15 v avto :) ampak sej 15 stane enako skor kot 7... tak da bi blo za razmislt...

sej zato mi je skoda dat xx €, ker ce ne dela bo slo vse v nic... za ta adapter pa bi pac dal 5$, ker ni ne vem kaksen denar.

drugace pa bi ta adapter mel tud zato, da bi ga dal na tv v dnevni sobi, nekaj kot video rekorder al pa dvd, s tem da bi pac predvajal muziko se in sprot tud filme dol dajal... tku, da pol pa tud 15 odpade :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: igor0203 ()

K0K0 ::

Verjetno bo najcenej če kupiš pci grafično z s-video izhodom.

hehe, vse lepo in prav, sam to me moti :) From Hong Kong

#000000 ::

LOL 99% tvoje mašine je narejeno v teh deželah.

Jaz sem že par stvari naročil na eBayu, ki so bile poslane iz Hong Konga, Tajvana, Kitajske ipd., pa sem stvar vedno dobil in je bila taka kot v opisu.
Dostava pa traja tam 2-3 tedne.

Raw ::

HK ni problem kot izdelovalec/pre-prodajalc ... ampak carina, cena dostave, način pakiranja, nenazadnje garancija.
I am what I am and I do what I can

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Raw ()

S poštnino vred tale adapter iz Hong Konga ne bo prišel več kot 25eur, kolikor je meja za carino. In tale adapter tudi ni neka huda tehnologija, da bi se lahko pokvaril. Kar se pa pakiranja tiče, vsi dobro zapakirajo.

Raw ::

Pisal sem na splošno. #000000 ni zastopu in verjetno še marsikdo ne.

edit: In ne, ne zapakirajo vsi enako dobro.
I am what I am and I do what I can

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Raw ()

Jaz do sedaj še nisem prejel slabo zapakiranega paketa iz Hong Konga, Tajvana ipd. držav. Vedno je bilo vse zelo dobro zapakirano. Prejel pa sem slabo zapakiran paket iz Nemčije ter VB, vendar na srečo ni bilo kakšnih posledic ali poškodb.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pošiljanje paketov v tujino (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6340095 (22484) darkolord
»

nakup preko eBay-ja (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
11426405 (14476) St235
»

Ebay (ko paket enostavno ne pride tudi po mescu dni)

275125 (4396) Dr_M
»

Kje se izgubljajo poštne pošiljke ???

364852 (3205) kalko
»

TouchScreen LCD 7-9" - kje?

Oddelek: Kaj kupiti
51544 (1442) Sync

Več podobnih tem