» »

Prvič na sodišče

Prvič na sodišče

«
1
2 3

lukccccc ::

Kot že rečeno, bom kmalu prvič zakorakal na sodišče.

Stvar je sledeča: Policisti so me ustavili v avtu, 2 uri po tem ko sem kadil travo (nism biu glih zadet, če ves kaj mislim). Odpeljali so me tudi na testiranje. Tam so opravili pregled in sem dokaj prepričan, da bo pozitiven. Sedaj pričakujem poziv sodišča.

Moj cilj je, da bi dobil čim nizjo kazen, ki jo bom tako ali tako težko placal. (stoški sodišča+kazen+pregled = okoli 1400 eurov, baje)

Sedaj me pa zainima kako to izvesti. Se sklicujem na postopek (bil je vprašljive narave) in kakšno kazen potem to implicira? Se lepo obnašam (je kje zapisan bonton na sodišču?), priznam (čeprov ni glih res) in bo kazen tako najnižja?


+sploh se ne spoznam na postopek obravnave, niti ne vem kako se zagovarjati

;-) ::

Ne razumem tega:
priznam (čeprov ni glih res)

Aston_11 ::

Če bi razumel, bi bilo čudno. Če sprašuješ pravne strokovnjake, ti itak ne smejo odgovoriti, ker se bodo morali samoprijaviti in odvesti DDV. Ti boš dobil pa globo, ker nočeš plačati pravnega strokovnjaka, s čimer zajedaš proračun.

Priznaj, edina opcija ti je.

Roadkill ::

Najprej na veliko po forumih piši da si kadil travo in vozi, potem pa hitro na sodišče lagat.

Zakajeni vozniki me ne motijo toliko, ampak neumnost bi blo treba bolj vestno kaznovat...
Ü

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

urban99 ::

jao jao, roadkill... vsak dela napake in neumnosti. Tudi ti - daj mu drugič raje namigni kje jih dela, ne pa da mu pomagaš narediti napako in neumnost še večjo. Google je stvar že veselo indeksiral.

KoMar- ::

Roadkill ima point. Pa ne razumem tegale:

priznam (čeprov ni glih res)

-žiga- ::

KoMar- je izjavil:

Roadkill ima point. Pa ne razumem tegale:

priznam (čeprov ni glih res)



Kolikor ga razumem sprašuje, če naj na sodišču reče, da priznava krivdo, čeprav je sam mnenja, da ni kriv.

lukccccc ::

Roadkill, če prebereš pravilnik ST lahko ugotoviš, kaj si naredil narobe.

In ne, ne mislim se lagati. Hočem pa čimbolj ekonomičo opraviti s kaznijo.

Pa ne razumem tegale:

priznam (čeprov ni glih res)


After-efekt trave, ne znam drugače razložiti.

Wox ::

Čaki mal. To maš sodnika za prekrške, a ne? Je bilo tudi kaj alkohola? Če ne si bil po vsej verjetnosti vidno kar precej zadet, ker sicer te bi peljali na odvzem krvi in test za droge.
Pri sodniku za prekrške se seveda obnašaš normalno. Jok sicer večinoma ne pomaga, pomaga pa, če sodnik vidi, da ti je za očitano dejanje žal. Pomaga v tem smislu, da ti ne prisodi višje kazni, ampak tisto minimalno. Delati se frajerja pred sodnikom za prekrške se preverjeno ne izplača.
Commodore 64

lukccccc ::

Da, sodnik za prekrške.

Napihu sem 0.0.

In ne, nisem bil precej zadet. Policistka me je zavonjala, tako je rekla. Rekla je tudi, da sem vozil normalno.

billy ::

Nima veze kako zadet si bil, THC ostane v krvi lahko do mesec dni, tako da tvoj test bo ziher pozitiven, kar pomeni, da boš še moral plačati le-tega.

Kot so dejali prej, naredi se, da ti je žal...poskušaj se izgovoriti na to, da si bil na eni žurki, kjer so kadili, pa si malo probal, čeprav te finte že vsak pozna.

Poglej si zakonit, kakšna je kazen za to in predvsem, če ti odvzamejo izpit, če ja, se spet naredi bogega in prosi, če ti lahko izpit ostane, saj ga nujno potrebuješ (delo, šola, ...) in da pač ostane le denarna kazen.

Za konec pa se še pozanima kje se je možno dogovoriti o obročnem odplačevanju kazni, zna pomagati ubogi mladini, ki dela takšne bedarije.

;-) ::

Nima veze kako zadet si bil, THC ostane v krvi lahko do mesec dni, tako da tvoj test bo ziher pozitiven, kar pomeni, da boš še moral plačati le-tega.


To da je THC v krvi 1 mesec nima veze z vožnjo avtomobila. Pribl. 12ur po kajenju že lahko voziš.

billy ::

AFAIK ne smeš voziti pod vplivom psiho... substanc, zraven česa pa sodi tudi THC.

Če pa kje v zakonu piše, da lahko voziš po 12h od takrat ko si kadil, pa OK, ampak močno dvomim, da je temu tako :)

;-) ::

Tudi če ti najdejo THC v krvi morajo najti psihoaktivne substance, ki pa jih mesec po zaužitju sigurno ni (oz. že po parih urah).

Preberi si to temo: THC in vožnja

c3p0 ::

>> Zakajeni vozniki me ne motijo toliko, ampak neumnost bi blo treba bolj vestno kaznovat...

Alkoholizirani te pa motijo?

St235 ::

Z testom se prisotnost substanc, ki bi lahko vplivale na vožnjo. Izjava, da po dvanajstih trah, od kar si kadil je enaka kot tista, da lahko voziš 12 ur po tistem ko si pil. Odvisno od posameznika in količine substanc. To, da je tudi po enem mesecu mogoče ugotoviti prisotnost THC z vožnjo in tem testiranjem nima nič. Preverja se ali si imel v trenutku prekrška v telesu takšno koncentracijo, da vpliva na vožnjo, podobno kot se to dela pri alkotestu.

Nakladat o tem, da nisi bio zadet je enako kot rdit da si sam pet pirov spil in nisi bil pijan. Če nisi bil dejansko zadet ampak si po travi samo dišal (obleka, avto) potem test ne bo pokazal nič.

Pred sodnikom čim manj bluzenja in duvanja. Bistveno, je da dobi sodnik občutek, da ti ježal in, da to ni vsakdanje obnašanje zate. Mislim, da to ni direkten odvzem izpita, je pa kar nekaj pik in tudi 1000EUR se ne izgoneš.

koyotee ::

Imaš 2 thc-ja, prvi je v telesu nekaj ur in potem razpade, tega se tudi išče na testu. Drugi pa je v telesu, odvisno od pogostosti kajenja lahko tudi več mesecev, ta ni merodajen za meritve in tudi, če ga pokaže, ti ga lahko popu.... Enivej, jutri bo minilo 3 leta od moje odklonitve strokovnega pregleda iz taistega razloga. Edini problem je, ker to več ne zastara:/
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Pšenični ::

Pač je prvič. Če je res, ti zna skoraj vsak sodnik malo pogledat skozi prste. Ni pa to pravilo. Če imaš sicer prazno kartoteko, poudari da je to prvič, da ti je žal, prosi za čim majnšo kazen. Zavedaj pa se, da neka kazen mora biti.

Želim ti, da bo zlezu skozi to čimmanj boleče, da boš kej potegnu iz tega. No upam.

Napiši kaj kako si jo odnesu, da vidimo, če so med našimi sodniki še ljudje.

Zgodovina sprememb…

St235 ::

To da sodnik pogleda skozi prste nekomu, ki vozi pod vplivom substanc ki vplivajo na psiho motorične sposobnosti je v RS pohvale vredno?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

švrk ::

St235 je izjavil:

To da sodnik pogleda skozi prste nekomu, ki vozi pod vplivom substanc ki vplivajo na psiho motorične sposobnosti je v RS pohvale vredno?


Skozi prste v smislu dodelitve najnižje predpisane kazni za omenjen prekršek.

billy ::

MA..takšne bi se moralo ravno najbolj kaznovati, ker hujša ko je kazen prej se streznijo...če pa kdo dobi le kakšno opozorilo, pa dobi filing, "saj nisem storil nič hudega"...in prec ponovi..

če pa bi takoj fasal iber kazen, pa bi menda postal bled pred sodnikom pa rabil par tednov da pride k sebi..in bi ga to streznilo.

Aston_11 ::

Itak.

overlord_tm ::

St235 je izjavil:

To da sodnik pogleda skozi prste nekomu, ki vozi pod vplivom substanc ki vplivajo na psiho motorične sposobnosti je v RS pohvale vredno?


Meni je najbol zanimivo to, da v Sloveniji izpit dobijo tudi tisti, ki imajo ze trezni psihomotoricne spretnosti zadetega nilskega konja.

imagodei ::

billy> "Nima veze kako zadet si bil, THC ostane v krvi lahko do mesec dni, tako da tvoj test bo ziher pozitiven, kar pomeni, da boš še moral plačati le-tega."

To seveda ne drži. D9-THC, ki ga skadiš, ima dva metabolita: 11-OH-THC in 11-COOH-THC. Slednjega lahko zaznajo v telesu še tedne, v nekaterih primerih celo mesece dolgo, vendar pa 11-COOH-THC ni psihoaktivna molekula.

Psihoaktivna molekula je 11-OH-THC. Če v tvojem telesu najdejo to, pomeni, da si pred kratkim kadil travo in da si pod vplivom. Če te ustavijo in odredijo pregled z "indikatorjem", pa le-ta pokaže, da si zadet, je treba vedno zahtevati strokovni pregled krvi, kjer se išče metabolite. Na podlagi razmerja med 11-OH-THC in 11-COOH-THC lahko strokovnjak oceni, ali si bil v času odvzema zadet ali ne.


lukccccc> "priznam (čeprov ni glih res)"

Če so te ustavili 2 uri po kajenju, si bil zadet ko mina. Mogoče si jole rolaš tako pogosto, da ti je filing že "navadn", ampak v telesu si pač imel psihoaktivno snov. To bo strokovni pregled sigurno potrdil.

Edino, kar ti bo koristilo je, da pri sodniku izraziš globoko obžalovanje, kesanje in da zatrdiš, da sicer sploh nisi uživalec drog. Da si pač takrat prvič poskusil in da si zato tudi mislil, da si po dveh urah že sposoben za vožnjo. Ter da ti je bila izkušnja v velik poduk, da se sploh ne boš več pečal z drogami, kaj šele, da bi pod vplivom vozil.

Moram pa izkoristit tole, da te še ozmerjam... Nič nimam proti rekreativnemu uživanju marihuane. Se pa globoko ne strinjam z vožnjo v netreznem stanju. Človek božji, nehaj si lagat. Cesta je za trezne, še uni počnejo dovolj pizdarij. Zadeva, ki se igra z možgansko kemijo, ni primerna za volan. Cesta ni niti dirkališče, niti tvoj eksperimentalni laboratorij. Hvala bogu, da so te dobili. Poznam jih mnogo, ki prakticirajo podobno, kot ti in žalosti me, da njih ne dobijo.

Nič ni narobe s tem, da uživaš, ampak pri tem bodi odgovoren. Ne moremo biti vsi ostali udeleženci v prometu potencialne žrtve vaših uživancij. Če pač kadiš marihuano, zrihtaj tako, da ne boš vozil, pa basta.
- Hoc est qui sumus -

billy ::

Ali pa tisti, ki se že spogledujejo s matildo?

Dobro, čeprav je tak človek tempirana bomba, še vedno ni naredil nič...nezakonitega. Imaš pa ljudi, ki so to naredili, in še vedno vozijo. Nekdo se ga napuši, ga dobijo, plača nekaj eurov, ali dobi opozorilo in gremo naprej. Čez par dni bo pa ubil nekoga, pa bo imel thc v krvi kot olajševalno okoliščino...

koyotee ::

Seveda je tu večina pametnjakovičev, ki marihuane v življenju še poskusila ni, kaj šele, da bi vedeli, kakšen je njen učinek. Je kdo od vas pripravljen sponzorirati poligon, da se sproba reakcijske čase in vse ostale zadeve? Zraven pa pripeljite še vaše mamice, ki vozijo avto, da vam dokažem, da vozim bolje od marsikoga, ki to počne v treznem stanju.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

bluefish ::

Še en v vrsti posploševanja.

billy ::

Hkrati pa še naredimo test, kako nekdo iber pijan vozi boljše od naših mamic? Pa kako nekdo lahko piše SMSe, se šminka, itd...

Takšno dokazovanje bi bilo neumno.

St235 ::

FACEPALM,

Koyotee, briga me kako voziš, kako velika jajca imaš in kolikokrat na dan ti pride.
Cestno prometni predpisi so jasni. Nihče ne pametuje o uživanju marihuane. Imagodei je to jasno izpostavil. Pij, uživaj marihuano... ampak za božjo voljo ne rinit na cesto. Dovolj je kretenov, ki si domišljajo da so Schumaherji in morajo v največji gužvi pol minute prej prit do ljubljane, dovolj je kretenov, ki vozijo 60 na uro in sekaj ovinke, dovolj je primerkov, ki niti iz avta ne vidijo... Res ni potrebe, da v mešanico vključimo še alkohol in droge.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

Looooooka ::

Morajo... Jutri je pa rabijo pizdit, ker jim je nekdo zagrenil jutro. Osebno se bolj bojim pijanca na cesti kot pa nekoga, ki je pred pol ure pokadil travo.
Ampak to ni vazno... Oboje je nevarno in oboje ne spada na cesto. Ampak!
Zakaj hudica cutite potrebo, da zdej cloveka skalpirate. Sej je napisu, da bo fasal kazen(in glede na trenutne razmere v drzavi kar veliko).
Je treba res do zadnje kapljice krvi obsojat in morit cloveka. Vsak lahko naredi napako. Ce ni naredil skode je to lahko samo dobra sola(in ce sem prav prebral ni povozil nikogar). Ko bo napisal, da je ze drugic na sodiscu zaradi podobnega prekrska... Potem pa kr tecite po igle.
Je ze dovolj dobra kazen, da bo mel tole v kartoteki in da ga bo stalo kar nekaj ur postenega dela.

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

Mavrik ::

Je treba res do zadnje kapljice krvi obsojat in morit cloveka.


Seveda je treba, ker človeku ni jasno da je kaj naredil narobe. V kolikor bi se tega zavedal potem ga pa res ne bi bilo treba. To je razlika. Ne rabimo koyoteejev na cesti, zato pa mamo tak ZVCP kot je.
The truth is rarely pure and never simple.

koyotee ::

Point mojega posta je ta, da se izpit dobi z lahkoto, ter da to, da voziš trezen, še ne pomeni, da si varen voznik po defaultu. 70 letnik, ki stoji v križišču z vključenim levim smernikom, pelje pa se potem naravnost pa je seveda najbolj varen voznik. My ass
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Ziga Dolhar ::

70 letnik, ki stoji v križišču z vključenim levim smernikom, pelje pa se potem naravnost pa je seveda najbolj varen voznik. My ass


No zdej pa pokaži, kdo je to trdil. Or STFU.
https://dolhar.si/

billy ::

Nima veze..70 letnik v kriziscu bo kvecjemu naredil nekaj zvite pločevine...vsako krizisce ima omejitev vsaj 50kmh, tako da če se že kdo zaleti..ne bo sile.

Zadet, ko mina otrok, ki misli da drži za jajca boga in ga boli K za vse, pri 150kmh...pa si lahk samo mislite, kaj se lahko zgodi.

amigo_no1 ::

Ima kdo podatek koliko % nesreč povzročijo trezni vozniki in koliko "netrezni" (drink, smoke, črtice) ?

Zgodovina sprememb…

koyotee ::

To pravim jaz iz lastnih izkušenj, im to se dogaja vsak dan, če si le kaj na cesti. Drug primer je recimo tipičen meščan, ki se vozi po cesti, ki je ne pozna, zato bremza na polno pred vsakim ovinkom. Na ravnini pa, ko bi ga lokalec rad prehitel, taisti meščan stopi na gas, da mu nebi ego padel, in spet, bo taka budala kaznovana? Ne! Ga lahko posnamem pri takem dejanju? Ne!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

imagodei ::

koyotee je izjavil:

Seveda je tu večina pametnjakovičev, ki marihuane v življenju še poskusila ni, kaj šele, da bi vedeli, kakšen je njen učinek. Je kdo od vas pripravljen sponzorirati poligon, da se sproba reakcijske čase in vse ostale zadeve? Zraven pa pripeljite še vaše mamice, ki vozijo avto, da vam dokažem, da vozim bolje od marsikoga, ki to počne v treznem stanju.

Zakaj rabiš naše mamice zraven? Zato, da boš dokazal, da voziš zadet boljše od njih treznih?

Travo sem kadil dovoljkrat, da vem, da zadet nisem za na cesto. Velika razlika je, al skadiš eno "u izi" domačico, ali si pa zadet tako, da nisi sposoben slediti pogovoru - v slednjem primeru nimaš na cesti kaj počet. Srečal boš znak delo na cesti in omejitev 80 (na avtocesti), čez 3 sekunde boš pa pozabil, da si karkoli videl in po gasu v zožanje.

In v bistvu sploh ne gre za to, a tebi osebno marihuana mogoče celo še pomaga k boljšim vozniškim sposobnostim. Gre za to, da je to droga, ki spreminja možgansko kemijo, kar vpliva na zaznave, procesiranje informaciji in reakcije. To je edino, kar je važno. Pod vplivom droge nisi za na cesto. Nobeno relativiziranje ne spremeni dejstva, da kdor to počne, je neodgovoren kreten.

"Pa saj samo...", "Jaz še bolje...", "Pod vplivom vozim boljš kot tvoja stara mama..." in podobno je brez veze. Zakon je jasen: nimaš kaj vozit. Zdrava pamet pa točno isto narekuje. Še enkrat: relativiziranje je znamenje totalne neodgovornosti.

amigo_no1 je izjavil:

Ima kdo podatek koliko % nesreč povzročijo trezni vozniki in koliko "netrezni" (drink, smoke, črtice) ?

Tak podatek je popolnoma brez veze in ne pove nič. Če bi se dokopal do takega podatka, kaj bi z njim?

Kamot trezni povzročijo 75% vseh nesreč. In kaj sedaj lahko potegneš ven iz tega? Da so trezni vozniki bolj nevarni? Ali pa nemara to, da če bi ti trezni vozniki še pili alkohol ali kadili marihuano, da bi vozili še slabše?
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

koyotee ::

billy je izjavil:

Nima veze..70 letnik v kriziscu bo kvecjemu naredil nekaj zvite pločevine...vsako krizisce ima omejitev vsaj 50kmh, tako da če se že kdo zaleti..ne bo sile.

Zadet, ko mina otrok, ki misli da drži za jajca boga in ga boli K za vse, pri 150kmh...pa si lahk samo mislite, kaj se lahko zgodi.


Še eden izmed pametnjakovičev. Trava ti ne da filinga kot alkohol, da si nepremagljiv! Prej te 'skulira' ob tem pa se poveča zaznavanje okolice. Če mi ne verjameš malo poguglaj.

Amigo_no1 probaj najti procent nesreč treznih in tistih, ki so nesrečo povzročili IZKLJUČNO pod vplivom thc-ja, sicer dvomim, da boš kaj našel.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

billy ::

Seveda, trava je superiorna zadeva in celo pomaga človeka, da boljše funkcionira.

Le zakaj potem ni v celoti legalna?

koyotee ::

Zato ker živimo v zahojeni državi, kjer so prepovedali tudi industrijsko konopljo?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

imagodei ::

koyotee, da se razumemo... Trdiš, da trava izboljšuje umske sposobnosti, skrajšuje reakcijski čas, izboljšuje zmožnost ocene situacije, izboljšuje splošne delovne performanse človeka?

urlpls
- Hoc est qui sumus -

billy ::

V katerih "normalnih" državah je pa marihuana popolnoma legalna, tako kot recimo alkohol?

St235 ::

Koyote, daj mi prosim našteje ENO nezahojeno državo v kateri je dovoljeno vozit pod vplivom marihuane oziroma, ki glede na njene vse splošne blagodejne učinke to celo priporoča in vzpodbuja?

kivi113 ::



Poglejte si videe tega človeka :)

Pa mogoče kaj na temule naslovu:

http://rxmarijuana.com/

Zelo možno je, da je zaradi uživanja marihuane celo manj nesreč, kot bi jih bilo sicer. In tak podatek bi nam zelo koristil. Saj se tudi javno ne razglablja, da imajo kanabionidi anti-kancerogene lastnosti, pa jih imajo.

koyotee ::

wiki.answers.com/Q/How_does_marijuana_affect_your_hearing

Nikjer nisem trdil, da je vožnja pod vplivom marihuane kjerkoli dovoljena. Prav tajo nisem trdil, da izboljša reakcijski čas. Če komu uspe to citirat, svaka mu čast. Če pa ne, pa drugič raje dvakrat preberite kaj piše!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

St235 ::

koyotee je izjavil:



Še eden izmed pametnjakovičev. Trava ti ne da filinga kot alkohol, da si nepremagljiv! Prej te 'skulira' ob tem pa se poveča zaznavanje okolice. Če mi ne verjameš malo poguglaj.


Na podlagi zgoraj napisanega je logično sklepanje, da je vožnja pod vplivom marihuane začeljena in pozitivna, saj ti čutila bolje delujejo. Pozabljaš pa da samo dejstvo, da ti čutila bolje delujejo (pustimo tukaj ob strani resničnost/neresničnost tega dejstva) NE pomeni boljše vožne. Prej obratno, saj preobremenjenost možganov z zaznavanjem okolice in predvsem drugačni impulzi čutil bistve vplivajo na to kako možgani predelujejo podatke in reagirajo. Snov, ki vpliva na zaznavanje in dojemanje realnosti lahko vpliva na tvojo vožno in zato je vožnja v takšnih okoliščinah prepovedana.
Kakršno koli opravičevanje in zgovarjanje je absurdo.
ALi ti res verjameš, da je vožnja pod vplivom marihuane opravičljiva zato, ker je na cesti kup ljudi ki so nesposobni tudi trezni vozit? Če mene vpraša to zgolj pomeni, da imamo poleg kupa nesposobnih ljudi še enega zadetega.
Ata bo še vedno peljal na ravnost kljub smerniku, folk bo še vedno bremzal v vsakem ovinku. Vprašanje pa je če boš ti s svojimi super čutili in skuliranostjo pravilno odreagiral na njihovo neumnost. Praktično vsi zakonodajalci na tem planetu so mnenja da ne.

@Pubi: Kaj imajo potencialni zdravilni učinki marihuane veze z Cestno prometnimi predpisi? V temi je govora o vožnji pod vplivom marihuane in sankcijah, vezanih na to.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

poweroff ::

Pšenični je izjavil:

Napiši kaj kako si jo odnesu, da vidimo, če so med našimi sodniki še ljudje.

Aja?

Če mu bo pa sodnik "pogledal skozi prste", boš pa vpil o korupciji in političnem sodstvu??!

Dvoličnež!
sudo poweroff

billy ::

Pa kaj bluzite o tej marihuani toliko...kaj ste jo sploh kdaj kadili? Jaz sem...in vem, da takrat nisem nič kaj bolje funkcioniral, edino to..da sem lahko bluzil 100 na uro.

koyotee ::

Resničnost dejstva, da se ti ob uživanju marihuane poveča zaznavanje okolice ti ne mislim dokazovati, ker tu ste itak sami strokovnjaki in doktorji medicine. Nemoreš nekaj posploševati. Tako kot recimo nekdo spije dnevno dozo alkohola nekdo pokadi dozo marihuane in to počneta vsak dan. Potem pa ju primerjaj z dvema takima, ki to počneta 2x/mesec. Ko se bodo srečali, bosta tista dva, ki to počneta manj pogosto prej in bolj čutila posledice saj imata nižji prag tolerance. Se strinjava tukaj? Ne govorim da je vožnja pod vplivom thc-ja opravičljiva, zaradi kupa nesposobnih voznikov, ki so na cesti, ampak da se sam čutim sposobnega peljati bolje od marsikaterega treznega, ki je po zakonu varen in zgleden voznik. Sedaj pa se še vprašaj kdo je bolj neumen? Jaz ki se vozim zadet, ali ti, ki trobiš nekaj, kar nisi nikoli probal/občutil in si wannabe strokovnjak na tem področju.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

kivi113 ::

Billy:

Verjetno si kadil slabo robo. :)
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Voznja in THC - Info (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6114536 (9546) solatko
»

Krvni test pri prometni nesreči

Oddelek: Na cesti
419862 (6900) ShowDown
»

THC in vožnja (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8529656 (16785) CoolBits
»

Zaradi jointa po petih dneh ob vozniško...? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
36954069 (34973) Matija82

Kontrolni zdravniški pregled zaradi vožnje pod vplivom substanc (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7423815 (22406) leonmojca

Več podobnih tem