Forum » Loža » Zvočna sled pri filmu (zamenjava jezika)
Zvočna sled pri filmu (zamenjava jezika)
BozidarB ::
Zivjo!
Dobil sem film ki ima originalno posnet ruski jezik. Zravn filma pa posebej angleški jezik. Amapk pri angleskem jeziku je samo zvok in ne slike. Torej ce zazenem film se mi zazene v ruščini. Kako to zamenjati? Film je z .dts končnico. Sem probal pri bs-playerju (nekje je opcija dodaj zvocno sled-ampak ko jo dodam ni zvoka). Ce pa zazenem VLC-ja pa grem pod opcije pa se mi nikjer ne pokaze da je mozno izbrati tudi angleski jezik (samo ruski ali onemogoči zvok).
Da povzamem: iz enga dokumenta bi sliko, iz drugega zvok. Seveda se morta oba zagnati hrati.
Dobil sem film ki ima originalno posnet ruski jezik. Zravn filma pa posebej angleški jezik. Amapk pri angleskem jeziku je samo zvok in ne slike. Torej ce zazenem film se mi zazene v ruščini. Kako to zamenjati? Film je z .dts končnico. Sem probal pri bs-playerju (nekje je opcija dodaj zvocno sled-ampak ko jo dodam ni zvoka). Ce pa zazenem VLC-ja pa grem pod opcije pa se mi nikjer ne pokaze da je mozno izbrati tudi angleski jezik (samo ruski ali onemogoči zvok).
Da povzamem: iz enga dokumenta bi sliko, iz drugega zvok. Seveda se morta oba zagnati hrati.
- spremenil: BozidarB ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zvok v drugem uporabniškem imenuOddelek: Pomoč in nasveti | 2881 (2649) | tweet |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77877 (20013) | CaqKa |
» | učenje angleščineOddelek: Šola | 3963 (3417) | mihy11 |
» | .mkv in podnapisiOddelek: Zvok in slika | 5123 (3947) | redo |
» | Katere jezike obvladate (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5019 (4099) | ThinMan |