Forum » Zvok in slika » odstranitev podnapisov
odstranitev podnapisov
zondo ::
imam problem...zdownloadal sem film ki ima že nekako pripete podnapise na film tako da je v mapi samo 1 fajl...in me zanima če se jih da kako odstraniti??
hvala!
hvala!
ender ::
Če so podnapisi v samem videu, se jih ne boš znebil. Če pa gre za t.i. softsubs (ki jih lahko izklopiš v samem predvajalniku), jih lahko tudi odstraniš iz datoteke.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
zondo ::
malo sem pobrskal po predvajalniku in ne najdem ničesar s čimer bi si lahko pomagal...vrjetno so v samem videu..samo mi je pa čudno to da če se jih je dalo nekako ''spojiti'' s filmom bi se jih moralo dati narazen..moti me pa zato tako ker so nizozemski podnapisi mislim saj mi ni problem še enkrat zlovdat film ampak me ta stvar zanima in bi jo rad rešil če se le da
ender ::
Če so posneti v sami sliki, jih daš lahko stran tako lahko, kot daš lahko stran podnapise s POP-TVja.
There are only two hard things in Computer Science:
#000000 ::
Če so vkodirani v spodnji črn rob kot na spodnji sliki, jih odstraniš tako da enostavno odrežeš ta rob, lahko tudi s kakim muvi editorjem narediš nov layer in preko teh podnapisov postaviš črn trak in še enkrat skodiraš film. Lahko z virtual dubom območje podnapisov tudi zabluraš.
Najlažje pa bo da najdeš drug torrent :)
Najlažje pa bo da najdeš drug torrent :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple iPad kompatibilnostOddelek: Mobilne tehnologije | 7213 (6718) | MedusasPath |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77822 (19958) | CaqKa |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28368 (7804) | LexLuthor |
» | Maco se igra (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25087 (14793) | MaCoFaCo |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4534 (3170) | jabe |