» »

odstranitev podnapisov

odstranitev podnapisov

zondo ::

imam problem...zdownloadal sem film ki ima že nekako pripete podnapise na film tako da je v mapi samo 1 fajl...in me zanima če se jih da kako odstraniti??
hvala!

ender ::

Če so podnapisi v samem videu, se jih ne boš znebil. Če pa gre za t.i. softsubs (ki jih lahko izklopiš v samem predvajalniku), jih lahko tudi odstraniš iz datoteke.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

zondo ::

malo sem pobrskal po predvajalniku in ne najdem ničesar s čimer bi si lahko pomagal...vrjetno so v samem videu..samo mi je pa čudno to da če se jih je dalo nekako ''spojiti'' s filmom bi se jih moralo dati narazen..moti me pa zato tako ker so nizozemski podnapisi :P mislim saj mi ni problem še enkrat zlovdat film ampak me ta stvar zanima in bi jo rad rešil če se le da

ender ::

Če so posneti v sami sliki, jih daš lahko stran tako lahko, kot daš lahko stran podnapise s POP-TVja.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

#000000 ::

Če so vkodirani v spodnji črn rob kot na spodnji sliki, jih odstraniš tako da enostavno odrežeš ta rob, lahko tudi s kakim muvi editorjem narediš nov layer in preko teh podnapisov postaviš črn trak in še enkrat skodiraš film. Lahko z virtual dubom območje podnapisov tudi zabluraš.

Najlažje pa bo da najdeš drug torrent :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple iPad kompatibilnost

Oddelek: Mobilne tehnologije
227213 (6718) MedusasPath
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22077822 (19958) CaqKa
»

Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11928368 (7804) LexLuthor
»

Maco se igra (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Izdelava spletišč
26125087 (14793) MaCoFaCo
»

Kako convertirat DivX v VCD??