Forum » Omrežja in internet » Hitrost
Hitrost
ttommy ::
Pozdrav
Imam majhen problem-imam linijo 10/1 T-2 in na mojem računalniku ni večje hitrosti kot pa 3.63 dol in 0.68 gor.Ko pa na to linijo priklopim prenosnik,je polna hitrost-10/1.Imel sem prej Avast antivirus,pa sem ga zbrisal in namestil Aviro,ampak je problem isti.Imam Windows XP SP3.Sem že enkrat imel tak problem in ko sem Windowse na novo naložil, sem imel polno hitrost.Čez čas je pa spet padla.Imam nameščen tudi Webroot antivirus,ampak je ista hitrost,če je vklopljen ali pa izklopljen..V task managerju je uporaba omrežja na 0%-sem preveril tako,da sem vklopil uTorrent in je uporaba omrežja narasla.
Se komu kaj sanja kaj bi bilo?
Lep pozdrav
Imam majhen problem-imam linijo 10/1 T-2 in na mojem računalniku ni večje hitrosti kot pa 3.63 dol in 0.68 gor.Ko pa na to linijo priklopim prenosnik,je polna hitrost-10/1.Imel sem prej Avast antivirus,pa sem ga zbrisal in namestil Aviro,ampak je problem isti.Imam Windows XP SP3.Sem že enkrat imel tak problem in ko sem Windowse na novo naložil, sem imel polno hitrost.Čez čas je pa spet padla.Imam nameščen tudi Webroot antivirus,ampak je ista hitrost,če je vklopljen ali pa izklopljen..V task managerju je uporaba omrežja na 0%-sem preveril tako,da sem vklopil uTorrent in je uporaba omrežja narasla.
Se komu kaj sanja kaj bi bilo?
Lep pozdrav
Gamer
popster ::
in ko sem Windowse na novo naložil, sem imel polno hitrost.Čez čas je pa spet padla.
najberz ni padla sama od sebe ampak si kaj takega instaliral.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 87925 (999) | Andraz201 |
» | ario ponudnik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15707 (3414) | markasaso12 |
» | Nestabilni windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (865) | offsummer |
» | Počasno kopiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13255 (10669) | hojnikb |
» | ADSL problem (telekom)Oddelek: Omrežja in internet | 3065 (2212) | TribesMan |