Forum » Omrežja in internet » Belkin router problem
Belkin router problem
mikeyc ::
Pozdravljeni,
Imam problem,ki ga ne morem rešiti.Router Belkin Pre-N ( F5D8230-4 )se je začel čudno obnašati po parih letih.Ko brskam po mozilli, mi noče zloadat stran,i kot da nebi bil priklopljen na internet,vendar se torrenti normalno downloadajo.Ko resetiram router lahko brskam po internetu cca 5-15min potem se zgodi isto.Kje je problem?So routerju šteti dnevi?
Hvala za pomoč
Imam problem,ki ga ne morem rešiti.Router Belkin Pre-N ( F5D8230-4 )se je začel čudno obnašati po parih letih.Ko brskam po mozilli, mi noče zloadat stran,i kot da nebi bil priklopljen na internet,vendar se torrenti normalno downloadajo.Ko resetiram router lahko brskam po internetu cca 5-15min potem se zgodi isto.Kje je problem?So routerju šteti dnevi?
Hvala za pomoč
revvs ::
Če lahko downloadaš torrente in ne moreš odpreti stran potem očitno tvoj router ni problem ampak DNS ki ga dobivaš od ISP.
imam povezavo 20/20 od siola.Čudno,ker se mi v 7ih letih to še ni nikoli zgodilo.Zdj kaj bi bla rešitev?poklicat na siol?
revvs ::
Če boš jih klical vedi da te ljudi ki imajo oni nameščene ne vedo kaj se običajno dogaja in vsakemu govorijo isto oz. ščitijo svoje interese. Probaj zamenjati DNS, preko njihovega spelji nek drug DNS. Poišči po straneh kakšen DNS in ga vtipkaj v router.
kolega hvala za pomoč,
sem zamenjal DNS z drugimi od siola ( 193.189.160.13 in 193.189.160.23 ).Upam, da bo delovalo.Drugače se pa spet oglasim tule :)
Še enkrat hvala
LP
sem zamenjal DNS z drugimi od siola ( 193.189.160.13 in 193.189.160.23 ).Upam, da bo delovalo.Drugače se pa spet oglasim tule :)
Še enkrat hvala
LP
žal še vedno ni nič bolje.
Zamenjal sem nekaj DNSjev v routerju ter v računalniku,vendar moram še vseeno 3-4x na dan resetira router,da lahko brskam po internetu.Torrneti delujejo normalno.
Če pa se priklopim direktno na žico brez routerja teh promblemov nimam.
Zamenjal sem nekaj DNSjev v routerju ter v računalniku,vendar moram še vseeno 3-4x na dan resetira router,da lahko brskam po internetu.Torrneti delujejo normalno.
Če pa se priklopim direktno na žico brez routerja teh promblemov nimam.
bluefish ::
Tole bo najbrž kar router, ker imam jaz z nekim Belkinom podobne probleme ob večjem številu povezav.
BigSexy ::
Glede na napisano je jasno, da je problem v routerju - po domače ne shendla vsega. V BT odjemalcu zmanjšaj število povezav in po potrebi še dodatno omeji hitrost DLja.
To Infinity And Beyond !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigSexy ()
Problem do zdj ni bil v številu povezav v BT.Optiko imam že cca3 leta in do zdj nikoli ni bilo problema, pa je BT vedno laufal na polno (2,3MB/s).To kar sm opisal se mi dogaja zdaj zadnji teden.Pa sploh nimam nekih aktivnih downloadov v BT.Lahko pa da so routerju šteti dnevi:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpad interneta pri T-2 samo pri prejemanju podatkov iz Bittorrent omrežja, ne pa priOddelek: Omrežja in internet | 5654 (4130) | Jst |
» | Sprememba nastavitev za SiOLove DNSjeOddelek: Omrežja in internet | 4749 (1775) | madmitch |
» | [Router] Povezava se vzpostavi, internet ne deluje.Oddelek: Omrežja in internet | 5574 (5386) | bzp |
» | Modri adsl in dlančnikOddelek: Omrežja in internet | 1656 (1342) | migi |
» | router+adslOddelek: Pomoč in nasveti | 2278 (2052) | TribesMan |