Forum » Igre » Deus Ex: Human Revolution
Deus Ex: Human Revolution
Izi ::
Ne pozabiti, da za uporabo Tajfuna rabiš tudi municijo, ki je precej redka in še eno celo baterijo ti požre za vsako uporabo. Tako, da ne smeš pozabiti na polne baterije preden greš v boj kjer misliš uporabljati Tajfun. Zaradi pomanjkanja municije zanj pa je to super orožje namenjeno predvsem za šefe. V celi igri je okoli 50 nabojev za Tajfun, skupaj s tistimi 25, ki jih lahko kupiš v LIMB klinikah.
Je pa uporaben nekajkrat pri zadnji misiji z "Zombiji", ker te v primeru da te opazijo v nekaj sekundah obkroži tudi do 10 Zombijev in takrat je užitek pritisniti F2, da vsi naenkrat v počasnem posnetku prerešetani odletijo na vse strani.
Drugo najmočnejše orožje, ki ga nihče ne omenja pa imamo tudi vgrajeno na sebi. To sta 2 smrtonosna meča, ki ju imamo vgrajeni v vsaki roki. Z njima v eni potezi ubiješ do 2 sovražnika ne glede kakšne oklepe imajo na sebi, ne rabita nobene municije, seveda pa tudi tu rabiš eno baterijo za vsako uporabo.
Jaz mečev nisem uporabljal, ker sem igral nemorilsko pot, drugače pa bi bila to moja prva izbira orožja. Nekajkrat se mi je sicer zgodilo, da sem predolgo tiščal tipko "Q" in ponesreči sesekljal nasprotnika, ko sem ga hotel samo omamiti.
Vsa ostala orožja v igri se skrijejo proti tema dvema super orožjema. Klasika je za navadne vojačke, pravi "Uber Soldier" uporablja samo Tajfun in vgrajene meče
Je pa uporaben nekajkrat pri zadnji misiji z "Zombiji", ker te v primeru da te opazijo v nekaj sekundah obkroži tudi do 10 Zombijev in takrat je užitek pritisniti F2, da vsi naenkrat v počasnem posnetku prerešetani odletijo na vse strani.
Drugo najmočnejše orožje, ki ga nihče ne omenja pa imamo tudi vgrajeno na sebi. To sta 2 smrtonosna meča, ki ju imamo vgrajeni v vsaki roki. Z njima v eni potezi ubiješ do 2 sovražnika ne glede kakšne oklepe imajo na sebi, ne rabita nobene municije, seveda pa tudi tu rabiš eno baterijo za vsako uporabo.
Jaz mečev nisem uporabljal, ker sem igral nemorilsko pot, drugače pa bi bila to moja prva izbira orožja. Nekajkrat se mi je sicer zgodilo, da sem predolgo tiščal tipko "Q" in ponesreči sesekljal nasprotnika, ko sem ga hotel samo omamiti.
Vsa ostala orožja v igri se skrijejo proti tema dvema super orožjema. Klasika je za navadne vojačke, pravi "Uber Soldier" uporablja samo Tajfun in vgrajene meče
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
dej povej kje si prebral info o dlc dodatku, izi.Tukaj na blogu iz prve roke boš sproti izvedel vse potrebno: Link
Nekaj novih:
Q: Will the DLC be adopted to other languages or it will be english only?
A: The Missing Link is localized for all languages for which DX:HR is available. You won’t miss out on the action!
Q: How long will the dlc (the missing link) be and are there any new weapons/ gadgets to play with
A: The Missing Link is approximately 5 hours long, but as always that varies depending on your playstyle and completionist urges.
Se pravi DLC-ja bo za okoli 5 ur igranja. Za tiste bolj "Stealth" bo to pomenilo kakšna 2 dni.
RejZoR ::
Glede DLC je bila novica tud na Steamu. Izšel naj bi proti koncu letošnjega leta enkrat.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Furbo ::
Zdaj vem zakaj so Boss fighti smrdeli, modeli so jih dali delati drugi firmi, ki sploh nima pojma o tem, kaj je DX.
Deus Ex: Human Revolution boss fights were outsourced
PC Gamer
"We did the boss battles" announces the president of G.R.I.P. proudly in the Deus Ex: Human Revolution behind the scenes video above. The footage, highlighted by Gameranx, reveals that Human Revolution's awful boss encounters weren't made by Eidos Montreal, but instead outsourced to a different company headed by a chap who admits "I'm a shooter guy, coming into this not knowing a lot about the Deus Ex world." The video gives a pretty good indication as to why Human Revolution's boss battles were such a horrible flop.
Deus Ex: Human Revolution boss fights were outsourced
PC Gamer
"We did the boss battles" announces the president of G.R.I.P. proudly in the Deus Ex: Human Revolution behind the scenes video above. The footage, highlighted by Gameranx, reveals that Human Revolution's awful boss encounters weren't made by Eidos Montreal, but instead outsourced to a different company headed by a chap who admits "I'm a shooter guy, coming into this not knowing a lot about the Deus Ex world." The video gives a pretty good indication as to why Human Revolution's boss battles were such a horrible flop.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
T-h-o-r ::
še zej ne vem, zakaj so flop
meni so ble kul
meni so ble kul
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Saj niso slabi, ko se navadiš, ampak niso v duhu DX.
Prej imaš povsod 3 načine, da nekam prideš, rešiš nek problem, pri šefih te pa zaprejo v sobo in edina varianta je boj 1 na 1.
V enki temu ni bilo tako.
Prej imaš povsod 3 načine, da nekam prideš, rešiš nek problem, pri šefih te pa zaprejo v sobo in edina varianta je boj 1 na 1.
T-h-o-r ::
ja, zato pa jih ni treba imenovati horrible flop, kot piše v članku
Why have a civilization anymore
To se pa pomeni z avtorjem članka, novinarji pač kot vedno naredijo iz muhe slona.
Saj niso slabi, ko se navadiš, ampak niso v duhu DX.
V enki temu ni bilo tako razen v primeru Anne Navare (če si se odločil upreti), Herman Gunther, tisti tip od FEMA nakoncu podvodne postaje, Bob Paige nakoncu... (kar naredi praktično vse primere). Res da si imel nekaj malega opcij ampak isto imaš v DX:HR vsaj kar se iče samega pristopa. Ne rečem, lahko bi ponudili več opcij ampak tko pač je. Lahko bi bilo bolje in bolj v stilu zadnjega fighta, ki je zelo spominjal na fight s SHODAN na koncu System Shock 2. Ko ni vključevalo samo pobesnelega streljanja ampak tud malo taktike in razmišljanja.
Anno Navare si lahko uničil, če si izrekel kodo za njen killswitch. Flatlander woman ali nekaj takega.
Jah dobr, sam to je težko uvrščat med opcije. Edina druga opcija pa je bil boj dokler nekdo ni obležal na tleh. Kar je isto kot v DX:HR. Lahko si pri onem FEMA tipu spustil one zveri in jih uporabil sebi v prid ampak isto si lahko izkoristil okolico v DX:HR.
St235 ::
Kill switch je vsekakor možnost izbire, ker si lahko zadevo rešil na pameten način brez uporabe brute force.
Če ne drugega so bile vsaj 3 situacij, kjer si se lahko spopadel z njo ali ne:
Pvič v misiji z Juan Lebedev,
Drugič na na podzemni, in tretjič če se ne motič v HQ.
Torej si imel vsaj možnost izbrat kje in na kakšen način boš znjo obračunal . Dvojka tega nima.
Če ne drugega so bile vsaj 3 situacij, kjer si se lahko spopadel z njo ali ne:
Pvič v misiji z Juan Lebedev,
Drugič na na podzemni, in tretjič če se ne motič v HQ.
Torej si imel vsaj možnost izbrat kje in na kakšen način boš znjo obračunal . Dvojka tega nima.
Še vedno pa si razen kill switcha moral uporabit surovo silo, da si premagal šefe. Druge lokacije so samo odlaganje neizogibnega...
St235 ::
Sam še vedno boljše kot: zaprejo te v sobo in dokler ga ne ubiješ ne moreš ven. Problem je v tem, da šefi čisto po nepotrebnem kvarijo izkušnjo. PRedvsem pa glede na to da je prvi del star 11 let bi človek pričakoval napredek tudi pri šefih, ne pa stagnacijo.
Jah tega ne bom zanikal, da bi stvar lahko napredovala 11 let kasneje ampak sej tud v DX1 nisi mogu itzt naprej dokler nisi tko ali drugače opravil s šefom. Pa tud sicer izkušnja s šefi ni bla tko grozna. Vseeno ti da več različnih pristopov, čisti brute force s težkim orožjem, uporaba augmentov in počasno zobanje, bolj skrivalniški (dejansko se jim lahko zmuzneš za hrbet in jih nasuvaš od zadaj, da sploh ne dojamejo... Opcij je kar nekaj, stvar je samo kakšen pristop izbereš.
Good Guy ::
Mah, bose jst enostavno spregledam med samo igro(pobiješ ker pač moraš potem pa naprej).
Zame so čisto neopazni in nepomembni v tej igri, ker je vse ostalo tako odlično.
Pravkar obrnu zadevo.
Konc pa čist čudn ;)
Zame so čisto neopazni in nepomembni v tej igri, ker je vse ostalo tako odlično.
Pravkar obrnu zadevo.
Konc pa čist čudn ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Good Guy ()
Neki me zanima. Če hočem dosežt achievementa Foxiest of the Hounds in ono, da nikogar ne ubiješ, se v to šteje tudi prvi del kjer začneš s puško (preden si augmentan) ali šele potem? Da ne bom zdej igral čisti stealth nakar ne bom dobil achievementa ker sem na začetku uporabljal puško in sprožil Alert.
frudi ::
Baje, da za Pacifist in Foxiest of the Hounds šteje tudi tutorial (začetni napad na Sarif HQ).
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Torej lahko kar črtam to. Bom pa v tretji run šel čisti stealth. Zdele pa tolk da si kupim dušilec in nato popokam ves folk mwahahaha :D
Nič ne dobiš, pač achievement se ti označi. Moraš pa baje za usmiljenca (da nikogar ne ubiješ) že tud v začetnem delu kjer imaš puško it tiho mimo nasprotnikov. Enako velja za proženje alarmov...
MIHAc27 ::
Kolikor vem, lahko uporabljaš tudi shotgun če hočeš, ampak te ne sme noben sovražnik videti. Se pravi po vsakem strelu se moraš skrit dokler se alarm ne poleže.
Me pa zanima nekaj drugega. Kakšne augmente naj bi vsiljevali prostitutkam, da so boljše k navadne...?
Me pa zanima nekaj drugega. Kakšne augmente naj bi vsiljevali prostitutkam, da so boljše k navadne...?
Se pravi dokler status ne esklaira na "Hostile" se smatra, da si bil neopazen? Torej tudi če se dvigne na "Alerted" oz "Suspicious" boš še vedno dobil status Ghost in Smooth operator? Ali samo Ghost in ne Smooth operator?
Kar pa se tiče prostitutk, ne vem, super vakumska usta, integriran vibrator, hitrejše roke, you name it... ;)
Kar pa se tiče prostitutk, ne vem, super vakumska usta, integriran vibrator, hitrejše roke, you name it... ;)
Limited Edition boš težko dobil se mi zdi. Verjetno se jo še kje dobi ampak Limited je bil nekako rezerviran za prednaročnike.
kmetek ::
Pa sej se mi ne gre tok, gre se, da pač plačam tako dober špil, hehe...itaq smo ga piratsko 2x obrnili hehe.
blblb ::
Na Steam lahko kupite dva DLC-ja za okoli evro in pol vsak. Explosive pack, kateri pride z Limited Edition. Dodatna misija in dodatna orožja. Drug pa je Tactical Pack, ki pa prinaša 3 dodatne goodije med katerimi je en ostrostrelska puška z dušilcem. Jolly exciting :D Končno bom lahko pokal folk na daleč v čisti tišini :D
kmetek ::
Your transaction failed because you are trying to buy a game that requires ownership of another game you do not currently own. Please correct the error and try again.
wtf? jao, rejzor mi lahko kupiš zame kot gift pa ti vrnem na paypal 2,99€ ko dobim DEUS EX iz zaviija, da mi ne bodo skenslal tole akcijo za 2,99
wtf? jao, rejzor mi lahko kupiš zame kot gift pa ti vrnem na paypal 2,99€ ko dobim DEUS EX iz zaviija, da mi ne bodo skenslal tole akcijo za 2,99
frudi ::
Sej ni akcija, to je normalna cena za ta dva DLC-ja.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Še toliko nista vredna.
Explosive pack imo je dokaj vreden, ker dejansko dobiš dodatno misijo in 3 extra orožja. Tactical pa je stvar presoje. Jezst sem ga vzel zarad utišane snajperce pa čeprav je ne rabim nujno.
Ni pa akcija, tko da lahko mirno počakaš, da boš imel spet denar.
Ni pa akcija, tko da lahko mirno počakaš, da boš imel spet denar.
Jaz utišane snajperce tudi ne uporabljam veliko. Pride včasih edino prav za odstranit kakega nasprotnega snajperja. Dosti bolj uporaben se mi zdi Stun Gun, čeprav ima zelo krateg domet.
Jaz utišane snajperce tudi ne uporabljam veliko. Pride včasih edino prav za odstranit kakega nasprotnega snajperja. Dosti bolj uporaben se mi zdi Stun Gun, čeprav ima zelo krateg domet.
jst pa stuna nisem niti enkrat uporabu. Najbolj uporabna stvar mi je bla pištolca(10mm), edina stvar ki mi je manjkala je bil silencer, ker ga ni blo nikjer..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Huh? Silencer najdeš če brskaš okoli, drugače pa ga lahko kupiš pri dealarjih po mestih.
Sam se bom enkrat spravil silent assassin way, samo 9mm z dušilcem in snajperca z dušilcem. Da jih tko strateško postreliš, da vedno padejo tam kjer jih nihče ne bo videl. Kar je samo po sebi dost velik izziv. Sploh če jih je nekaj na kupu in jih moraš postrelit v pravem zaporedju, s pravim timingom na pravih mestih.
Sam se bom enkrat spravil silent assassin way, samo 9mm z dušilcem in snajperca z dušilcem. Da jih tko strateško postreliš, da vedno padejo tam kjer jih nihče ne bo videl. Kar je samo po sebi dost velik izziv. Sploh če jih je nekaj na kupu in jih moraš postrelit v pravem zaporedju, s pravim timingom na pravih mestih.
Huh? Silencer najdeš če brskaš okoli, drugače pa ga lahko kupiš pri dealarjih po mestih.
vse dilerje katere sem obiskal tega niso mel. Mogoče sem ga spregledal, mogoče jih nisem odkril vseh... bo treba še enkrat ;)
http://goo.gl/7ItKpU
Jaz sem enko preigral vsaj 7x. Silencerjev se pa valja okoli kot solate.
Sam se bom enkrat spravil silent assassin way, samo 9mm z dušilcem in snajperca z dušilcem.Verjetno si mislil 10 mm pištolo in ne 9 mm revolver
Na 10 mm pištolo gre dušilec, na 9 mm revolver pa seveda ne.
Ta hude današnje pištole imajo 9 mm, tale v igri je futuristična in uporablja municijo 10 x 25 mm.
Pri Revolverju iz igre pa gre za resnični revolver in sicer za "staro klasiko" Magnum .357 in ta uporablja 9 x 33 mm municijo.
Pištolo je treba poleg dušilca nadgraditi tudi z laserskim merilnikom. S tema dvema nadgradnjama je boljša kot Sniper s dušilcem.
Poleg tega Sniperja z dušilcem v originalni normalni igri sploh ni. Sniper z dušilcem in metalec granat sta posebna nagradna orožja samo za prednaročnike oziroma jih bodo ali pa so jih vtaknili tudi v kakšno posebno verzijo igre.
Sniper, pa naj bo z dušilcem ali brez je precej neuporaben. Zavzame polovico našega inventarja, pa še municija je hudo redka. Nadgrajena 10mm pištola je veliko bolj uporabna, manjša, ima veliko municije, enako močna in z laserjem enako natančna kot sniper.
Če že nujno hočemo ravno puško, pa je Laserska puška daleč bolj uporabna, kot Sniper, ker lahko z njo streljamo in ubijamo tudi skozi stene, strope in podne, skratka z našo nadgradnjo "toplotno gledanje skozi stene", ki je ena najbolj uporabnih in nujnih nadgradenj v igri, lahko z Lasersko puško počistimo celo večnadstropno stavbo vsega živega, brez da bi sploh vstopili v zgradbo Zato jo tudi dobimo tako pozno v igri.
Drugo nagradno orožje "Metalec granat", ki izredno močne granate pljuva z velikansko hitrostjo, pa je daleč, daleč najmočnejše orožje v igri. Overpovered tako, da kar glava boli, celo daleč močnejši od našega hudo premočnega Tajfuna je, s tem da za razliko od Tajfuna ne rabi nobenih baterij. Najmočnejše šefe pokončamo že od daleč v največ dveh sekundah. Seveda je treba paziti, da zraven ne ubijemo še sebe. Ampak, ker ga v originalni igri ni, in ker ga dobimo šele na koncu igre, se mu tako očitno pretiravanje z močjo, proti vsem ostalim orožjem v igri, oprosti.
vse dilerje katere sem obiskal tega niso mel. Mogoče sem ga spregledal, mogoče jih nisem odkril vseh... bo treba še enkrat ;)
Si pa res slabo gledal. Dušilec ima skoraj vsak preprodajalec orožja, vključno s prvim na stari bencinski pumpi takoj ko pridemo ven na ulice v Detroitu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Pištolo sem jaz zelo kmalu nadgradil na polno. Dela hudo škodo, ampak problem je ratal, da imajo stražarji večinoma municijo za brzostrelke in trenutno bolj sameva.
To rešiš tko, da pretočiš sredstva preko dealerjev. So v vsakem mestu h katerimi trogaš drug stuff in kupiš metke za pištolo. Vbistvu sem sam tko delal za vse stvari.
Btw, imam eno vprašanje če je kdo probal to s snajperco. Ali metek slednje prebije več tarč ali samo eno? V mislih imam npr situacije ko skupaj stojita 2 stražarja (kar je pogosto), če bi se postavil tko, da bi s snajperco prestrelil obe glavi naenkrat. Torej, da bi šel metek čez eno in nato še v drugo betico, v isti liniji? Al igra tretira hit samo pri prvem in metek magično izgine?
Btw, imam eno vprašanje če je kdo probal to s snajperco. Ali metek slednje prebije več tarč ali samo eno? V mislih imam npr situacije ko skupaj stojita 2 stražarja (kar je pogosto), če bi se postavil tko, da bi s snajperco prestrelil obe glavi naenkrat. Torej, da bi šel metek čez eno in nato še v drugo betico, v isti liniji? Al igra tretira hit samo pri prvem in metek magično izgine?
Pištolo sem jaz zelo kmalu nadgradil na polno. Dela hudo škodo, ampak problem je ratal, da imajo stražarji večinoma municijo za brzostrelke in trenutno bolj sameva.
Več metkov je v igri kot stražarjev. Res moraš pa meriti v glavo in ji nadgraditi škodo, za heavy-je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prey [2017] (Prey 2) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 49503 (12342) | oo7 |
» | Deus Ex: Mankind Divided (Deus Ex Universe) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 45172 (10372) | Zmajc |
» | Dishonored-Bethesda (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13243 (3818) | Kvinta |
» | Igre z dobro zgodbo?Oddelek: Igre | 2608 (1336) | markoxxx |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 41241 (26957) | Sc0ut |