Forum » Zvok in slika » Ati - hdmi - LG problem
Ati - hdmi - LG problem
DonMatejo ::
Pozdravljeni!
Prosim vas, če mi pomagate, z ati HD3600 bi rad povezal novo LG-televizijo preko hdmi kabla. Ne gre in ne gre, kot da mi ne bi hotelo prepoznati TVja kot secondary display, kako to vključiti. ne pomagajo niti najnovejši gonilniki niti nič. Na prenosniku se pa poveže v sekundi? Imam operacijski sistem winXP, je mogoče to problem.
Računalnik mi javlja napako, zato vas prosim, da preletite povezavo na uradni ATI AMD forum, kjer sem podal bolj podroben opis napake. KLIK
Za vso pomoč se zahvaljujem, ker sem že rahlo obupan.
Matej
Prosim vas, če mi pomagate, z ati HD3600 bi rad povezal novo LG-televizijo preko hdmi kabla. Ne gre in ne gre, kot da mi ne bi hotelo prepoznati TVja kot secondary display, kako to vključiti. ne pomagajo niti najnovejši gonilniki niti nič. Na prenosniku se pa poveže v sekundi? Imam operacijski sistem winXP, je mogoče to problem.
Računalnik mi javlja napako, zato vas prosim, da preletite povezavo na uradni ATI AMD forum, kjer sem podal bolj podroben opis napake. KLIK
Za vso pomoč se zahvaljujem, ker sem že rahlo obupan.
Matej
ali pa slo-techu zmanjkuje zanosa. Zanima me alternativa, kateri od live-distotov linuxa podpira HDMI out?
misliš preko C.panel - display - advanced ? Ne dela nič, ne prime nič, sploh... kot da bi bil priklopljen samo en kabel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586234 (25563) | Dominator |
» | Windows 10 in starejša grafičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 2460 (2091) | Laki_lai k |
» | Nemorm uporabljati ati display driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (1150) | Xserces |
» | Pomoč pri prehodu na linux (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 45421 (22723) | Anteus |
» | Suse 9.0 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1199 (1037) | Nerdor |