» »

Prenosnik na Lcd TV

Prenosnik na Lcd TV

ticom ::

Pozdravljeni

Imam prenosnik Acer z grafično nvidia 8300 in Lcd Philips 7403. Rad bi preko prenosnika gledal filme na Lcd-ju. Ko priklopim oba preko HDMI, na prenosniku je vse ok, na TV-ju pa nič, kot da ne prepozna signala. Prosim za pomoč, kaj naredit. Hvala

libreus ::

Kateri OS uporabljaš?
Če je to Win7 -> tipka win + L

XP, sp3.

B_U!1 ::

Hey!
-ali pc zazna tv
-ali imaš pravilno nastavljeno grafično (vse nastavitve za drugi ekran POMEMBNO!!!!1po mojem je tu problem)
-ali imaš kakršnokoli sliko na tv(windows itd.)

Problem se je pojavil tudi mojemu cimru in sicer problem pri njemu je bil, da nima prave verzije kabla.Probaj večkrat izklopit in vklopit kabel (to pomaga mojemu cimru) včasih tudi 20x ...sicer ni najbolj praktično ampak on je zadovoljen.Probaj imeti prižgan še TV in resetiraj računalnik.Sam program z katerim gledaš nebi smel biti problem, če ne pa probaj Media player home cinema---->http://mpc-hc.sourceforge.net/
Vendar meni deluje tudi na bs playerju vlcju itd :)

probaj in poročaj

Zgodovina sprememb…

• spremenil: B_U!1 ()

Oj

takole, imaš prav, malo sem brskal in preko čarovnika za grafično nastavil TV, in resolucijo. Imam namizje oz, sem tako naštimal, da imam podvojen display, kar je na prenosniku je na TV-ju. Pri HD filmu je slika res odlična ampak!!!!Problem: ni zvoka na TV. Kaj mi predlagate še za to. Šel v nastavitve sounda, ampak ni nikjer oznake HDMI. Prosim za nasvet. Hvala

ganimed ::

Poglej, če ima Tv analogni audio input, t.j. činč priključke, prenosnik ima zanesljivo 3,5mm izhod za slušalke. S kablom, ki ima na eni strani 3,5 mm banana vtič in da drugi strani dva činč priključka, povežeš prenosnik in Tv aparat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962583618 (22947) Dominator
»

3.5mm -> toslink

Oddelek: Zvok in slika
286530 (5100) Mavrik
»

povezava PC-TV?

Oddelek: Pomoč in nasveti
2610293 (9354) LordTado
»

Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiver