Forum » Pomoč in nasveti » CD-RW problem
CD-RW problem
GripTape ::
imam problem z mojim CD-RWjem (Philips 3610 IDE 2x2x6).
Ze trikrat zaporedoma se mi je med snemanjem ustavil in napisal:" Power on, reset or bus device reset occurred, burnprocess failed". Uporabljam Nero Burning Rom 5. Preden se mi je zacelo to dogajati mi je vedno delal normalno. Zanimivo je tudi, da se mi odkar ne dela, Windowsi obnasajo zelo cudno (vcasih se sploh ne zbutajo do konca itd...)
Se komu kaj sanja, v cem bi lahko bil problem?
hvala in lp
Ze trikrat zaporedoma se mi je med snemanjem ustavil in napisal:" Power on, reset or bus device reset occurred, burnprocess failed". Uporabljam Nero Burning Rom 5. Preden se mi je zacelo to dogajati mi je vedno delal normalno. Zanimivo je tudi, da se mi odkar ne dela, Windowsi obnasajo zelo cudno (vcasih se sploh ne zbutajo do konca itd...)
Se komu kaj sanja, v cem bi lahko bil problem?
hvala in lp
celica ::
Dobro preglej vse diske z kakšnim protivirusnim programom.. Najprej pa se boš rešil težav z ponovno namestitvijo systema. Jas tako rešim 90% težav. Verjetno kje kak napačen vpis v register ...
Shareware programi naredijo GREZNICO v računalniku ..he he
Shareware programi naredijo GREZNICO v računalniku ..he he
negre..! gre ..? joj GORI ..!
OrlyTM ::
Jest mam s takim philipsom samo slabe izkušnje .... mi je eno leto sral, pol je pa čist crknu ... sm mogu kupt druzga .... drugač pa probi kable prečekirat, če je to vredi pa reinstall win98 ... če še to ne reši zadeve pol pa servis alpa trgovina.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Reso ::
Vtakn ga na kksen drug kabl za strom, ponavad je kabl mal zmajan pa mu zmankuje stroma.
Men se je isto na HDDju dogajal.
Men se je isto na HDDju dogajal.
Bungee- ::
Oj pa se preglej ce imas Power Managment izklopljen, ker se ti lahko vcasih zgodi da ti pac Win$ucks izklop device No potem pa ti to Win$ odklopis pa dela spet normalno
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Bungee- ::
P.S.: sem imel isti problem
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
mojsterpeter ::
Jest sm enkrat kupu rablenga philipsa pa sm ga meu dva tedna pa sem ga prodal in kupu mitsumija4801 pa je bil problem rešen
GripTape ::
probal sem vse variante, sam se zmer ne dela... nesel sem ga h kolegu v njegovo kisto in problem je enak... mislm da bo kar odromal med odsluzeno zeleznino... zdej pa morm na hitr zbrat dnar za kakega plextorcka :)
Revenant ::
pardon sem šele sedaj videl letnico..
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Revenant ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585553 (24882) | Dominator |
» | Protipiratski Vistin SP1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 6245 (6243) | Jst |
» | ADSL ne dela!!!Oddelek: Omrežja in internet | 2398 (1647) | Pyr0Beast |
» | zmrzovanje in "klikanje" kompaOddelek: Strojna oprema | 1065 (968) | wechta |
» | Škart Inno GF 4 Ti 4200?Oddelek: Strojna oprema | 2486 (1430) | LeQuack |