Forum » Zvok in slika » Programi, ki predvajajo HD kval.
Programi, ki predvajajo HD kval.
Drekcpekc ::
Pozdravljeni,
Imam fotoaparat, ki snema HD videoposnetke.
Zdaj me pa zanima, kako bi jaz te posnetke gledal na računalniku v HD kvaliteti.
Se ne spoznam na to; ali je potrebno imeti takšen monitor, ki predvaja HD ali poseben program?
Hvala
Lp
Imam fotoaparat, ki snema HD videoposnetke.
Zdaj me pa zanima, kako bi jaz te posnetke gledal na računalniku v HD kvaliteti.
Se ne spoznam na to; ali je potrebno imeti takšen monitor, ki predvaja HD ali poseben program?
Hvala
Lp
koruza ::
ne ne rebiš posebnega monitorja. program pa pač rabiš tak ki bo predvajal codec v katerem je posnetek posnet če je to MOV potrebuješ quicktime player ali pa gom player ki si ga lahko zastonj snemeš z interneta in predvaja skoraj vse oz. če česa ne more predvajati sam poišče codec(če mu to dovoliš) in ob vnovičnem zagonu lahko normalno predvajaš video. Če pa gre video normalno predvajati že zdaj ne potrebuješ nobenega dodatka oz. drugega programa :-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15680 (8005) | Map |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 40673 (30973) | Icematxyz |
» | slabo predvajanje HD filmovOddelek: Strojna oprema | 4371 (3671) | hojnikb |
» | YouTube začenja prekodiranje videoposnetkov v WebM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 30283 (26765) | Lonsarg |
» | predvajanje filmov.mkv na AMD Athlon 3000+Oddelek: Pomoč in nasveti | 5355 (4809) | gibaj |