» »

Samsung Galaxy Spica Android - bluetooh!

Samsung Galaxy Spica Android - bluetooh!

JanaO ::

Zdravo.
Telefon sem kupla 3 dni nazaj in sem ugotovila da je bluetooth samo za slušalke.
Ko sem šla na simobil vpr. kaj naj naredim so mi svetovali naj iz Marketa dol potegnem bluetooth file transfer (oz. nekaj podobnega temu) , vendar jaz nažalost nič nenajdem. Ali ima mogoče kdo kakšno rešitev kaj nastavit? DDa bi lahko uporabljala bluetooth tudi za prenos datotek?

Hvala vnaprej =))

BaRtMaN ::

Ta telefon prodajajo z operacijskim sistemom Android 1.6, ki ne podpira prenosa datotek prek BT-ja. Tista aplikacija iz Marketa pa deluje samo, če se sheka telefon, da imajo programi root/administratorski dostop do celotne strojne opreme.

Zadeva je ista pri HTC Tattoo-ju, kjer celo tehnična podpora proizvajalca daje isti nasvet! Farsa.

Skratka, gre za zavajanje s strani Simobila.

Imaš pa srečo v nesreči, ker menda na uradnem servisu za Samsung ponujajo za ta model telefona uradno in zastonjsko nadgradnjo na novejši Android 2.1, ki pa ima "uradno" podpora za prenos datotek prek BT-ja in slovenski prevod. Razmisli! :)

JanaO ::

hmmm to sem čula že ja, bom razmislila.
hvala za razlago =).

kaj tale Android 2.1 se da samo nastaviit?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: JanaO ()

Bananovec ::

Za namestitev novejše verzije Androida glej ta vodič (komentar števila #693).
http://slo-android.si/forum.html?task=v...
Nastavitev je lahka-srednje zahtevna. Ko se 1x naučiš, lahko to potem delaš že brez tega vodiča.

LeXani ::

Namestitev je preprosta. Nimaš kaj skrbet. Lahko pa odneseš na urani servis, in ti ga nadgradijo zastonj.
Čas prve prijave 04.11.2005

userx850 ::

Pozdravljeni! Jaz sem našel tole - http://www.janustrade.si/index.php?opti...
Gre za uradno zadevo, samo telefon je potrebno odnest na servis, po tem BT deluje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Wildfire (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
703126220 (62818) majstr77
»

HTC Tattoo - Simobil (strani: 1 2 3 4 5 )

24235713 (16868) errhec
»

Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7416931 (11740) cucolino
»

Samsung Galaxy Spica Android ( 2.1 )

459212 (5710) DOOM_er
»

Googlu ne dišijo domači ROMi

Oddelek: Novice / Android
214526 (3222) jinzo

Več podobnih tem