» »

Nokia zemljevidi ne znam naložit

Nokia zemljevidi ne znam naložit

lupod ::

Imam nokio n79. Naredil sem update firmware kar je uspelo. Hotel sem še posodobiti zemljevide pa ne znam. Namestil sem nokia map loader na računalnik se povezal z usb kablom. Telefon je prepoznalo dal sem nalaganje zemljevidov izbral zemljevid, kliknil download nekaj se je naložilo na telefon itd. Kasneje sem ugotovil da nimam na telefonu več nobenih zemljevidov niti prejšnjih starih niti novejših torej nobenih.

Torej na to nokio bi rad naložil slovenske, hrvaške pa mogoče še katere zemljevide z slovenskim brezplačnim glasovnim vodenjem, ali pa da bi vsaj povrnil stare zemljevide. Nekaj sem naredil narobe pa ne vem kaj kajti ko grem v nokia zemljevidi na telefonu je samo rdeča pikica na ekranu in brez kakršne koli karte, prej je pa bila.

moxon ::

Prenesi na telefon aplikacijo Ovi Maps 3.0, inštaliraj preko Nokia PC Suite, snemi iz neta Nokia Maps Updater in ga zaženi. Meni se je to dogajalo, ko sem na telefon nalagal napačne mape, ni mi prepoznal map loader, da je za mojo nokio E71 navigacija free in mi je ponujalo zraven še nakup glasovnega vodenja. Pol sem pa ta postopek, ki ga tebi priporočam dal skozi in je prepoznalo telefon in verzijo navigacije in je šlo brez blema. Upam da bos resil tezavo.

Ovi maps 3.0 mi noče naložit na telefon preko Nokia pc suite. Prekine se povezava med telefonom in računalnikom. Sicer je pa na nokiini internetni strani vse zmešano. Imaš pc suite, ovi suite, nokia maps, ovi maps, tak da sploh ne veš kaj uporabit za n79. Poskusil sem s tistim kar naj bi bilo kompatibilno za n79, pa ni šlo. Ovi maps 3.0.3., ki naj bi bilo vse zastonj baje ni na voljo za mojo n79, tko da bo še treba mal počakat. Nokia maps updater ne najdem ustreznega, pač pa uporabljam nokia map loader.

A se ti da bolj natančno napisat kako točno moram naredit.

A mogoče kdo ve zakaj ne morem naložit čisto zadnjega najnovejšega firmwara. KO pogledam verzijo firmwara, napiše da je na voljo že nova verzija. Ko dam ukaz za posodobitev pa napiše da moj telefon že ima naloženo najnovejšo programsko verzijo.

Je pa nokia n79 od mobitela.

Klemenn ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klemenn ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
37484294 (42309) mailer
»