» »

PCP številka pošiljke in račun Paypala

PCP številka pošiljke in račun Paypala

_Enterprise_ ::

Torej dobil sem obvestilo, da me na carini čaka nek paket, katerega sem naročil oziroma plačal prek Paypala, oni pa hočejo, da jim pošljem PCP številko in račun.

Prvo kot prvo, ne morem razrat cifre (slaba slika, ker je iz mobitela, črte od svinčnika so sklenjene):

a jim povem, da ne znam razbrat al kaj, pa bojo oni pol pogledal kera je taprava?

Pol pa še ne vem, kaj jim nej dam kot račun. Jest sem se s prodajalcem prek maila menil, pol sem mu pa samo na njegov račun prek Paypala nakazal denar.

gregyk ::

2967/22

al je devet al pa nula, ja, glede tega bom že poklical

bolj me zanima glede računa, ki ga zahtevajo. stvar, ki sem jo prejel, pomojem nima spletnega oglasa, edino kar lohk dam je printscreen paypal nakazila, čeprav je to nakazilo večje kot piše na paketu

St235 ::

Paypal nakazilo sprintaš in to je to. Upoštevali bodo seveda skupno ceno na paypal izpisu. (Ni nujno printscreen, paypal podpira tiskanje potrdil o nakazilu).

Okej, zdej mam na mejlu invoice (račun) od prodajalca, samo tam je cena mal višja kot bi jest rad, da je. A vsebuje ta račun od ebaya tud kakšno cifro, da oni preverijo, al lahko jest mirne volje spremenim cifre?

Bias ::

Lahko ti preverijo, jaz osebno nebi spreminjal, klinc sem ziheraš. Kakšna je skupna vrednost s poštnino?

Btw, tista cifra zgoraj je zagotovo 2967/22

skupna vrednost s poštnino je 371EUR, od tega je 200EUR napisanih kot warranty na računu prodajalca, me zanima če bojo to tud obdavčil?

Še nekej me bega:
Na mejlu mam invoice, ki mi ga je poslal prodajalec, na Paypalu sem pa zmeden: pred dnevi sem v sent payments history še imel to nakazilo prodajalcu, zdej odkar mi je pa ta invoice poslal, mam pa samo bill, ki ima možnost pay. Kaj se zgodi, če dam pay? A bom dobil potrdilo, da sem plačal, a bom slučajno še enkrat plačal celo stvar?

Bias ::

Am, ne vem če zastopim. Kakorkoli, zadevo si že plačal in jaz sem za carino poslal samo print scr iz "Transaction Details". Do njega prideš:

- History > izbereš datumsko, da ga najde > Show (oranžen gumb) > Details > in prideš do Transaction Detail, kar je za našo Carino dovolj...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55511006317 (2361) predi
»

PayPal (strani: 1 2 3 474 75 76 77 )

Oddelek: Loža
3805779254 (3050) mgermo
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817138092 (18056) igi82m
»

Paypal-Bolha goljufija? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9217485 (9804) Furbo

Kupovanje prek eBaya (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kaj kupiti
567103359 (47906) Tilen

Več podobnih tem