» »

Ignoriranje Googla

Ignoriranje Googla

Onlyx ::

Imam narejen račun za gmail. oz sem ga še do nedavnega imel. Kar naenrat pa se je ob poiskusu vpisa pojavilo okno, ki me je opozarjalo, da je moj račun začasno onemogočen. Za ponovno aktiviranje le tega bi moral poslati svojo tel. številko na katero bi mi oni poslali neko kodo, katero bi vpisal v njihov obrazec. Ok, najprej si rečem, da je verjetno prišlo do nekakšnega nesporazuma, malo pogooglam in opazim, da se je nekaterim ta težava že zgodila, vendar se je po posredovani tel. številki in dospeli kodi, stvar normalno rešila. Seveda se stvari lotim na enak način, vendar tudi po večkratnih poiskusih (vpisal sem št. 0038670..., ker jo drugače ne sprejme) na telefon ne dobim nikakršne cifre, ki bi mi pomagala pri ponovni aktivaciji računa. Obrnil sem se tudi na njihovo podporo in jim opisal (seveda v angleščini) svojo težavo, vendar se sedaj trudim že kakšen teden in še vedno brez uspeha.

Kako je to mogoče, glede na to, da sem povprečen uporabnik in mail uporabljam le za domačo rabo (nisem noben t.i. spammer ali kaj podobnega)!? Si niti ne morem zamisliti, da bi imel mail poslovne narave. Upam, da mi nekdo od vas lahko pomaga s kakšnim nasvetom, kajti zaenkrat mi še sam Google uspešno obrača hrbet.

popster ::

to se mi je zgodilo tudi ko sem poizkušal dobit sms za instalirat skype

00386
+386
386
0386
...

KoMar- ::

Rešitev je, da si sposodiš telefon od kolega, ki je v kakem drugem omrežju.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prevaranti na Bolhi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
334103391 (9125) predi
»

Google mail

Oddelek: Omrežja in internet
131570 (1100) IceBoX
»

SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
45072747 (29342) DJ Beat
»

VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
12412483 (8515) swalow

Več podobnih tem